Anmeldelser af Casa Toscana

 
Casa Toscana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Toscana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chiusi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Toscana

Læs personlige anmeldelser af Casa Toscana som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Toscana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annette og Alex fra Esbjerg boede på Casa Toscana i Chiusi fra d. 14. til d. 17. juli 2007.

Efter en super dejlig ferie på Elba kørte vi til Chiusi i Toscana. -- Området er utrolig flot og Chiusi er en lille gammel hyggelig, historisk by, som ligger på toppen af en bakke. Vi boede på hotel Casa Toacana, som er gammel, men moderniseret ( aircondition) , store fine værelser med forgang og lækkert badeværelse. Alle gader i byen er ensrettet, da de er meget små. Der er hyggelige restauranter, gamle kirker og historiske bygningsværker.
Efter 4 dage kørte vi hjem og har nu gode ferieoplevelse, som vi kan leve længe på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map