Agriturismo i Chiusi i Toscana

Agriturismo San Gregorio

Lejligheden Casina Lejligheden Casina Lejligheden Casina Lejligheden Stella Lejligheden Casina Lejligheden Pina Lejligheden Casina Lejligheden Casina Køkkenet i lejligheden Casina Lejligheden Casina Badeværelset i Casina Lejligheden Pina Lejligheden Pina Lejligheden Pina Lejligheden Poldo Lejligheden Poldo Lejligheden Poldo Lejligheden Poldo Badeværelset i Poldo Lejligheden Stella Lejligheden Stella
 
Agriturismo San Gregorio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo San Gregorio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chiusi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du leder efter en rolig og afslappende ferie i skønne, grønne omgivelser, hvor du er omgivet af høje vinranker, da er dette en god kandidat. Denne familiedrevne gård, som har en lang historie tilbage til 1700 tallet, byder ikke kun på autencitet men også gæstfrihed. Her snakker vi om et Toscana der byder dig hjerteligt velkomment.

Her er vinene i fokus

På San Gregorio er vin en vigtig del af hverdagen og du har som gæst mulighed for at besøge vinkælderen og få vinsmagning. Gården, som er på ca. 120 hektar, producerer rød og hvidvin, vin santo samt olivenolie. Chianti Colli Senesi DOCG har man produceret siden 1956. Du kan også aflægge gårdens stald et besøg og se de berømte cinta senesi grise. Foruden gårdens egen seværdigheder kan de på forspørgsel arrangere guidede ture med emner som kunst, historie og gastronomi. Som gæst på gården har du en vintur (besøg i vinmarken og vinkælderen) inkluderet i prisen

Læs mere om Agriturismo San Gregorio

Du kan tage på dejlige udflugter

Foruden dejlige vandreture (som f.eks. nordic walking/stavgang) og cykelture i området er der flere gode udflugtsmål til dagsudflugter. Firenze er en by du ikke må misse, lige ledes Siena. På nærmere hold finder du de berømte byer Montepulciano, Chianciano og Pienza. Da du befinder dig i nærheden af den umbriske grænse kan du endda tage en udflugt til naboregionene og besøge dens vidunderlige små byer samt Trasimenosøen.

Når du har lyst til at koble helt af kan du blive på gården og gå ned til den lille sø der ligger frodigt indrammet, her kan du fiske fra en lille træbro. Eller du kan slå dig ned i en af solstolene som du finder ved gårdens smukke og naturlige biologiske pool (ingen klor). Her findes du både bruser, omklædningsrum og toilet samt mulighed for at grille hvis sulten skulle melde sig.

Du kan leje samtlige lejligheder

På Agriturismo San Gregorio er der kun fire lejligheder. Stella, Poldo og Pina, som vi kalder for toværelses lejligheder, ligger i hovedbygningen mens Casina ligger i et seperat hus og er i to etager. De har alle de samme faciliteter, såsom aricondition, Wi-Fi og TV.
Du kan også leje hele ejendommen, dvs. samtlige lejligheder og på den måde få privat pool.

Lejlighederne på Agriturismo San Gregorio

Lejlighed (Stella) m. 2 soveværelser

Disse lejligheder ligger i hovedbygningen og har et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og badeværesle, og et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse. Lejligheder er ca. 49 kvm.

Lejlighed (Poldo) m. 2 soveværelser

Disse lejligheder ligger i hovedbygningen og har et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og badeværesle, og et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse. Lejligheder er ca. 49 kvm.

Lejlighed (Pina) m. 2 soveværelser

Disse lejligheder ligger i hovedbygningen og har et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og badeværesle, og et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse. Lejligheder er ca. 49 kvm.

Lejlighed (Casina) m. 2 soveværelser

Denne lejlighed ligger i et seperat hus ved den gamle vinkælder. Her findes et køkken og spisestue, et lille væresle med kamin, lille badeværelse med WC. På første sal findes et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og badeværesle med bruser. Lejligheden har privat udeområde med grill. Lejligheden er på ca. 95 kvm.

Skjul teksten
 
 
search map