Anmeldelser af Agriturismo Flora
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fred og ro i dejlige, grønne omgivelser

Vi havde fjorten fredelige feriedage hos Flora og hendes hyggelige familie. Hus og have er meget velholdt, og vi nød vores ophold i de smukke omgivelser. Vi boede i en dejlig lejlighed øverst i gæsteejendommen. Flora har en stor dejlig pool med god plads til alle gæster. Skøn fælles have med frugt, nødder, krydderurter og friskhøstede grøntsager ind i mellem. Flora inviterede alle gæster til en herlig toscansk middag, hvor hele hendes meget imødekommende familie deltog. Her er alle muligheder for at få øvet sig i det italienske, og komme tæt på det italienske familieliv.

Vi havde en meget varm periode i den første uge, og købte en bordventilator til det mindste soveværelse da der ikke er aircondition i lejligheden. Vær opmærksom på, at den anden lejlighed nederst i ejendommen ikke bliver helt så varm om sommeren.

Hvis man søger en feriebolig i grønne og rolige omgivelser, langt fra den typiske turiststrøm i Toscana, kan både området og Floras landsted varmt anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Floras søn Giuseppe var sød til give gode tur-tips, og han anbefalede os at køre til Firenze via Poppi og Consuma-passet. En smuk tur, og væsentligt kortere end den sædvanligt GPS-anbefalede rute via Arezzo og autostradaen.

Agriturismo Flora
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Flora
Lejlighed m. 2 soveværelser (Mirtilio)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Flora
 
search map