Agriturismo i Chiusi della Verna i Toscana

Agriturismo Flora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Få steder i Toscana indbyder i den grad til vandreture som bjergene over Casentinodalen. Naturen er uspoleret, luften er ren, og her er mange muligheder for at gå på velafmærkede vandrestier. Det giver en dejlig, god samvittighed, når du sætter dig til bordet, for køkkenet er som altid i bjergene rigt og solidt.

Nyd livet i det fri

Udover gode legemuligheder for børn er her også grill og brændeopvarmet stenovn som gæsterne kan benytte sig af. Maden kan man nyde på de overdækkede udendørsområder med borde og stole. Stedets ejer, Signora Flora, byder om sommeren på økologiske grøntsager fra sin køkkenhave.

Læs mere om Agriturismo Flora

Vandreture for alle

Agriturismo Flora er en sand oase og en ren lise for naturelskere. Fra stedet fører mindre vandrestier rundt i området, hvor vilde blomster og planter har fundet deres naturlige habitat. Ikke langt herfra ligger naturreservatet ”Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi”, hvori man finder stedet Santuario della Verna - en af kristendommens mest hellige steder. Afstanden til Arezzo er ca. 45 km og til Firenze ca. 70 km. Du kan gå en time eller på stierne, men det kan også blive til meget mere, for en af Italiens længste vandreruter på over 500 km går forbi Chiusi della Verna!

Gedigne og rustikke lejligheder

Gården har i alt fire lejligheder, hvoraf In-Italia udlejer de to. Lejlighederne er smagfuldt indrettede og møblerede og har alle satellit-tv. Her er også en vaskemaskine til fælles brug.

Lejlighederne på Agriturismo Flora

Lejlighed m. 2 soveværelser (Mirtilio)

Ligger på første sal, der nås via en indendørs trappeopgang. Lejligheden er på 50 m² og består af opholds-/spisestue med køkkenhjørne og kamin, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med jacuzzi.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Mora)

En udendørs trappe leder op til lejligheden Mora, der ligger lidt hævet over stueplan. Lejligheden er på 50 m² . Udover en lille overdækket terrasse med bord og stole, råder lejligheden over opholds-/spisestue med køkkenhjørne og kamin, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med brus.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map