Anmeldelser af La Fienaia

 
La Fienaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Fienaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Fienaia

Læs personlige anmeldelser af La Fienaia som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Fienaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Rune og familie fra Børkop boede på La Fienaia i Chianni fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Området omkring Chianni er meget dejligt og vi kan varmt anbefale at besøge Bocelli vingården (Drives af Andrea Bocellis Far og bror). Lejligheden er meget sparsomt udstyret men lå dejligt og vi følte os godt tilpas der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jørgen og familien fra Glamsbjerg boede på La Fienaia i Chianni fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Turen gik fint. Byen Chianni er en hyggelig lille by, et fint udgangspunkt for udflugter. Boligen var fin. Det eneste lille problem var at viceværten, hun ikke kunne tale engelsk men kun italiensk (vi fandt dog ud af det). Vi har været meget tilfredse med vores ferie, behandling og kontakten til in-italia i det hele taget. Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jørn og familie fra Aabybro boede på La Fienaia i Chianni fra d. 10. til d. 17. juni 2006.

Vi ankom til La Fienaia lørdag den 10/6, efter at have haft lidt besvær med at finde ferieboligen. Det var måske en god ide at skrive i kørselsvejledningen, at der skal drejes skarpt til højre lige før man kommer til naborestauranten ( Locanda del Gallo ) og herefter fortsætte cirka 75 meter op ad en grusvej.

Vi boede i lejligheden Tiglio som er i niveau med haven. Det var utroligt skønt at kunne sætte sig udenfor og nyde måltiderne. Der er to store træer i haven ved lejligheden . Træerne giver dejlig skygge, når man føler behov for dette, men samtidig er træerne så store, at det faktisk kun er om morgenen, når solen står på, der er dagslys i lejligheden. Fra middag og frem til næste morgen er lejligheden endog meget mørk. Nu vi er ved træerne, så vil vi godt lige nævne, at der fra lejligheden Tiglio faktisk ikke er nogen udsigt overhovedet. Træer og buske i og omkring haven trænger til kraftig beskæring, og haven trænger generelt til hjælp.Udsigten i skriver om er der, og den er virkelig storslået, men det kræver altså, at man enten bevæger sig et niveau op, eller vælger at gå de cirka 75 meter ned til den asfalterede vej.

Der forefandtes som beskrevet en grill i haven, men den var meget snavset/rusten, og i vores øjne uanvendelig.

Boligen bar kraftig præg af ikke at have været udluftet i endog lang tid. Bevares et så gammelt stenhus har sine specielle lugte, og i løbet af ugen havde vi såmænd også vænnet os til det. Efter et par dage, med samtlige døre og vinduer åbne havde indetemperaturen også nået et acceptabelt niveau. Der var mildt sagt køligt ved ankomsten.

Alt det foranstående er til at leve med, men hvad vi synes er direkte kritisabelt, var skabene til at opbevare vores tøj i. Det var en direkte klam oplevelse at åbne disse skabe. Jeg vil bruge ordet stank fra disse skabe, og det samme om de tæpper som forefandtes i skabene. Tæpper som vi vel at mærke havde brug for.Vi havde skabene til at stå vidt åbne i en uge, uden at vi registrerede nogen mærkbar bedring. Ergo brugte vi altså lænestole og ekstra seng til vores tøj m.v. Der var et lille TV i lejligheden, og det var en behagelig overraskelse, specielt da der jo var VM i fodbold.

Der er en lille fælles pool som vi benyttede nogle gange. Bruseren ved poolen virkede ikke. Der er opstillet et skilt ved poolen om alle de ting man ikke må ved poolområdet. Eksempelvis er drikkevarer og madvarer af enhver art forbudt. På os virkede disse forbud temmelig tåbelige. Selve poolen var ok, men området omkring poolen har set bedre dage.

At sige at vi har været decideret utilfredse med boligen er måske at gå en tand for vidt, men efter bedste overbevisning så vil vi mene, at jeres klassificering af boligen er sat for højt.

Vi besøgte naborestauranten Locanda del Gallo en enkelt gang, og det kan absolut anbefales. God mad til rimelige priser. Chianni er en hyggelig lille by, beliggende utrolig naturskønt. Dog skal der påregnes minimum 30 minutters kørsel, før man kommer ud på en større vej.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Pia og hendes familie fra Valby boede på La Fienaia i Chianni fra d. 9. til d. 15. april 2006.

Chianni er en lille, meget hyggelig og gammel by, som ligger højt i landskabet med flot udsigt. Der er to små købmænd, grønthandel, slagter og bar. Baren er forsyningsdygtig af de fleste fornødenheder, bl.a. vin og vand uden for købmandens åbningstid. Der er vandreruter i området. Chianni ligger i køreafstand ift. Både Pisa, Firenze, Siena, Volterra, Lucca, San Gimignano mfl.
Borgen i Lari ligger ikke så langt derfra. Den har været anvendt som domstol og fængsel og er værd at se.

Lejligheden Tiglio har stort soveværelse og køkken/alrum med døre ud til haven. Flot udsigt. Der var lidt problemer med ejeren, som ikke havde lagt sengetøj og håndklæder frem. Hun virkede overrasket over, at vi ikke havde medbragt dette, men fremskaffede dog noget brugbart (men slidt og lidt skabslugtende). Desuden ville hun have 40 euro og ikke 35 som angivet for rengøring (vi betalte dog kun 35). Restauranten ved siden af huset er bestemt anbefalelsesværdig!

In-Italia's kommentar

Misforståelsen omkring håndklæderog sengetøj er udelukkende vores fejl, da vi desværre havde glemt at bestille det...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Hanne og hendes familie fra Roskilde boede på La Fienaia i Chianni fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi var i Chianni i toscana og vi havde igennem in-italia lejet en lejlighed i et gammelt stenhus i en lille bjergby. Huset og omgivelserne kunne ikke have været bedre. Bevares det var ikke vild luksus, men det fungerede fint det var superhyggeligt og der var en udmærket pool når vejret blev for hedt. Området var fantastisk og vi var rundt i mange af de mindre bjergbyer nok lidt for mange efter ungernes smag, en særlig god oplevelse var Volterre som ikke er udpræget turistet især ikke lidt udenfor centrum og der er en rigtig flot udsigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Trine og familie fra Nyborg boede på La Fienaia i Chianni fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Vi har haft en fin fin ferie. Der var en smule problemer med at finde huset: I skal måske lige rette vejbeskrivelsen en smule. Huset ligger på HØJRE side ca. 200 meter efter carabinieri. Vi tumlede rundt langt nede i en olivenplantage inden vi fik vendt bilen! Men i den ulidelige hede var det en skøn oplevelse at komme til den hyggelige og KØLIGE lejlighed. Hende som står for lejlighederne er en meget venlig dame men kan, uheldigvis for os, kun snakke italiensk og det i en rivende fart og aldrig kortfattet. Der er nogle enkle regler som skal tilgodese de forsk. lejligheder (eks. skal man gå hele vejen ned omkring p-pladsen når man skal til poolen for ikke at genere dem i den nederste lejlighed). Man finder dog hurtigt sammen med de andre beboere og snart er de regler gået i fløjten. Det kom som en overraskelse for os at der var så lidt "tilbehør" i huset. Salt, peber, karklude og meget andet, skulle hurtigt handles ind og så er det lidt uheldigt at komme klokken 14.30 når hele byen sover! Ca. 30 min. kørsel derfra i byen Ponsacco, findes dog et velassorteret varehus, som har åbent fra 8-21 til hverdag men lukker lidt før lørdag og søndag. Det tager bare så lang tid at komme derind med al den bjergkørsel. Ellers er lejligheden fin. At de mener der kan være 2 mere er dog noget overdrevet, da sovesofaen er totalt uanvendelg. Pladsmæssigt synes jeg nu heller ikke det kunne lade sig gøre, men det er min egen mening. Poolen er fin nok selv om den ikke er så stor. Os der boede der (en tysk fam på 5, og en engelsk på 4)fandt hurtigt ud af at dele. Der er gode muligheder for skygge el. sol, man skal bare selv sørge for at holde poolen ren i løbet af dagen, da der falder meget fnidder ned fra træerne. Selve Chianni by er meget lille men har det man skal bruge,hvis man ellers kan finde ud af hvornår de små butikker har åbent. Vi var ikke så meget ude at spise, dog fandt vi en restaurant oppe på toppen af en bakke, hvor vi bestilte pizza. Det er altså dyrt i forhold til alt andet på menuen, og det blev vi alle i huset hurtigt enige om. Eller kan det virkelig betale sig at besøge de lokale vingårde, hvis man hører til dem der vil have vin med hjem. 2.50 euro pr fl. rigtig rigtig god rødvin fandt vi hos "Borgo al Lago" i Casciana Terme. Der købte vi også lækker olivenolie dog til den pæne sum af 7 euro for 75 cl. I Ponsacco findes også et enotecha hvor de sælger 5 liter på store flasker sammen med mange andre lækre vine, vin santo, grappa i flotte karafler og meget mere. Som I nok kan forstå fik vi mest lækkerier til ganen med os hjem. Ud over de gamle byer, Pisa og Firenze er der ikke så mange seværdigheder omkring Chianni. Vi besøgte atter Lucca (det hedder vores datter på 7 år også),og for 1. gang San Gimignano som helt klart er et besøg værd. Vi tog også et smut til havet, hvor vi tog til Marina di Pisa. Et skønt inddæmmet sted, hvor vandet var varmere end i poolen. Det var dæmmet ind med store marmorblokke, det var bare så flot. Selvfølgelig ligger man på små hvide sten men det kan jo også have sin charme ikke at have sand i ALT. Vi har som skrevet haft en rigtig god ferie og har allerede gang i planerne om, at finde et af jeres huse mæste år. Vi skal måske afsted igen med et sæt venner. Inden vi tog afsted, forsøgte jeg, desværre uden held, at købe lysekronen fra det store soveværelse med hjem. Hvis I kunne være heldigere end mig er I velkommen til at forsøge. Den passer perfekt over mit spisebord!! Der er ikke andet tilbage end at sige på genhør. Vi skal klart afsted igen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map