Agriturismo i Chianni i Toscana

Casale La Collina

Lejlighed Botticelli Lejlighed Leonardo Lejlighed Michelangelo Lejlighed Raffaello
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I behagelig afstand fra Pisa og kun 35 km fra de dejlige sandstrande ligger Casale La Collina, en malerisk gammel gård med tre gode lejligheder.

Tag på dagstur til stranden

Her kan du på fornem vis kombinere ønsket om en ferie i landlige omgivelser med gode muligheder for udflugter til Toscanas store kulturbyer (Volterra 25 km, Lucca 75 km, Siena 85 km ...) med afslapning på stranden for, som allerede sagt, nogle af Toscanas bedste sandstrande er kun 35 km væk. Og når vi nu taler om afstande, så ligger den charmerende lille landsby Chianni 6 km fra gården, og her finder du spisesteder og indkøbsmuligheder, men der er endnu bedre udvalg af begge dele i Casciana Terme, der er ca. 5 km væk. Under alle omstændigheder er den nærmeste restaurant tættere på, nemlig kun ca. 2 km herfra.

Læs mere om Casale La Collina

Private haver

Men lad os komme tilbage til Casale La Collina. I haven finder du en 12 x 6 meter stor pool, som er omgivet af parasoller og liggestole (og helt indhegnet), og der er da også et par gynger til børnene Alle køkkenhjørnerne er udstyrede med køleskab med frostboks, ovn og kogeblus. Vinduerne har myggenet for, så du kan få frisk luft uden at bekymre dig om insekterne, men alle soveværelser er desuden også udstyret med aircondition, hvis du foretrækker at sove for lukkede vinduer. Der er overdækkede parkeringspladser. De tre private haver er udrustede med parasol, bord, stole, havepavillon og grill.

Lejlighederne på Casale La Collina

Toværelseslejligheden Michelangelo med 2/4 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 50 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn og har privat have. Der er aircondition i soveværelset (kan benyttes mod betaling af tillæg).

Treværelseslejligheden Raffaello med 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og er ca. 80 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet samt soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn og har privat have. Der er aircondition i begge soveværelser (kan benyttes mod betaling af tillæg).

Fireværelseslejligheden Leonardo med 6/7 sovepladser

ligger i på første etage og er ca. 120 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og stor pejs, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn og har privat terrasse med udsigt over landskabet, men til lejligheden hører også privat have i stueetagen. Der er aircondition i soveværelserne (kan benyttes mod betaling af tillæg).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map