Agriturismo i Chianni i Toscana

Casale La Collina

<p>Lejlighed Botticelli</p>
<p>Lejlighed Leonardo</p>
<p>Lejlighed Michelangelo</p>
<p>Lejlighed Raffaello</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I behagelig afstand fra Pisa og kun 35 km fra de dejlige sandstrande ligger Casale La Collina, en malerisk gammel gård med tre gode lejligheder.

Tag på dagstur til stranden

Her kan du på fornem vis kombinere ønsket om en ferie i landlige omgivelser med gode muligheder for udflugter til Toscanas store kulturbyer (Volterra 25 km, Lucca 75 km, Siena 85 km ...) med afslapning på stranden for, som allerede sagt, nogle af Toscanas bedste sandstrande er kun 35 km væk. Og når vi nu taler om afstande, så ligger den charmerende lille landsby Chianni 6 km fra gården, og her finder du spisesteder og indkøbsmuligheder, men der er endnu bedre udvalg af begge dele i Casciana Terme, der er ca. 5 km væk. Under alle omstændigheder er den nærmeste restaurant tættere på, nemlig kun ca. 2 km herfra.

Læs mere om Casale La Collina

Private haver

Men lad os komme tilbage til Casale La Collina. I haven finder du en 12 x 6 meter stor pool, som er omgivet af parasoller og liggestole (og helt indhegnet), og der er da også et par gynger til børnene Alle køkkenhjørnerne er udstyrede med køleskab med frostboks, ovn og kogeblus. Vinduerne har myggenet for, så du kan få frisk luft uden at bekymre dig om insekterne, men alle soveværelser er desuden også udstyret med aircondition, hvis du foretrækker at sove for lukkede vinduer. Der er overdækkede parkeringspladser. De tre private haver er udrustede med parasol, bord, stole, havepavillon og grill.

Lejlighederne på Casale La Collina

Lejlighed m. 1 soveværelse (Michelangelo)

ligger i stueetagen og er ca. 50 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn og har privat have. Der er aircondition i soveværelset (kan benyttes mod betaling af tillæg).

Lejlighed m. 2 soveværelser (Raffaello)

ligger i stueetagen og er ca. 80 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet samt soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn og har privat have. Der er aircondition i begge soveværelser (kan benyttes mod betaling af tillæg).

Lejlighed m. 3 soveværelser (Leonardo)

ligger i på første etage og er ca. 120 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og stor pejs, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn og har privat terrasse med udsigt over landskabet, men til lejligheden hører også privat have i stueetagen. Der er aircondition i soveværelserne (kan benyttes mod betaling af tillæg).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casale La Collina

Læs personlige anmeldelser af Casale La Collina som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale La Collina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 25 anmeldelser fra Casale La Collina

Det rigtige sted for den rigtigt store familie

Landligt beliggende sted som har alt til den rigtigt store familie. Fuldstændig perfekt imødekommenhed fra ejerne.

Læs mere

Fantastisk

Vi var der for at fejre min mand og morfars fødselsdag. 11 personer som havde hele huset for os selv. Tak Stephania, Daniel og Juliano for et fantastisk ophold og service. Vi kommer tilbage

Læs mere

Familie ferie Toscana 2018

Vi havde lejet hele huset og dette var en helt igennem fantastisk oplevelse. Huset opfyldte alle vore forventninger og udlejer var parat til at hjælpe med alt hvad der opstod af små ting.
Huset ligger helt for sig selv og derfor ro, men i bil eller på cykel er der hurtig adgang til de nærmeste landsbyer. Og i bil ikke langt til større indkøb. Ligeledes kan området også være fin udgangspunkt for udflugter.

Læs mere

Præcis hvad vi ledte efter!

Charmerende bolig på landet. Enge og marker så langt øjet rækker. Dejlig familie som ejer stedet. Vi blev ikke påvirket af de to andre familier som også havde lejet lejligheder i huset. Kan opfattes lidt slidt, men mere charmerende end utiltalende. Kan virkeligt anbefales.

Læs mere

Dejlig ferieområde

Læs mere

Fantastisk sted

Læs mere
 
search map