Anmeldelser af Vinsmagning på Palazzo Bandino

 
Vinsmagning på Palazzo Bandino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Palazzo Bandino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianciano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vinsmagning på Palazzo Bandino

Læs personlige anmeldelser af Vinsmagning på Palazzo Bandino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vinsmagning på Palazzo Bandino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christina og rejsefæller fra Ll. Skensved var til Vinsmagning på Palazzo Bandino i Chianciano Terme i august 2009.

Det lå ved en hyggelig by som vi først besøgte. VI kom lidt tidligt og gik rundt og kiggede på stedet.
Kl. 19 blev vi budt velkommen af en meget venlig mand (som senere også serverede maden for os).
Meget venlig og imødekommende.

Vi var kun 5 alt i alt, så det tegnene jo meget godt. Vi ventede ca 1/2 time på hende som skulle fortælle og vise os rundt. Ved ikke hvad hun hed for hun præsenterede sig aldrig, men kom pludselig dumpende ind fra højre og fortalte løs. Lidt spøjs start, det med ventetiden generede os ikke det fjerneste.
Vi kom på en meget hurtig rundvisning som tog ca 5 min. Jeg havde måske misforstået noget eller siden lagde op til at det var et større sted. Vi fik lidt tid for os selv ind den udmærkede middag blev serveret af den igen meget venlige herre. Vi kunne bare tage for os af deres vin og på den måde smage dem.

Da vi var færdige med middagen sad vi lidt og kiggede på hinanden... " hvad gør vi nu " " kan man købe noget vin eller olie med hjem " Men der gik lang tid hvor der ingenting skete, så vi kørte desværre uden af købe noget med hjem. Det var lidt synd at de ikke i den mindste prøvede at sælge os noget. Også for deres egen skyld.

Alt i alt en hyggelig oplevelse, men det var helt klart maden der trak det op. Og hvad får man får 195 kr. Men vi ville gerne have betalt mere for at få den fuldendte oplevelse.

Vi må prøve igen en anden gang og sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map