Feriebolig i Chianciano Terme i Toscana

Vinsmagning på Palazzo Bandino

 
Vinsmagning på Palazzo Bandino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Palazzo Bandino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianciano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Toscana byder efter manges mening på Italiens bedste vine, men de færreste tænker i dag over, at der indtil for nylig ikke var den store prestige forbundet med regionens vine. Sagde du i halvfjerdserne "Toscana" til en vinkender, ville han i de fleste tilfælde rynke på næsten ved tanken om en tynd chianti på bastflaske; kun meget få gårde lavede dengang Brunello di Montalcino, og toscansk vin var generelt hverken kendt eller værdsat.

I dag er alt det heldigvis helt forandret. Men hvor Chianti indtil for få tiår siden var en hverdagsvin, der skulle drikkes hurtigt (eller blive til eddike), så har Vino Nobile di Montepulciano været kendt i hele Europas bedre kredse tilbage til sekstenhundredetallet, og den blev da også drukket ved Wienerkongressen i 1814, da de europæiske stormagter prøvede at genskabe den gamle verdensorden fra før Napoleon.

Læs mere om Vinsmagning på Palazzo Bandino

Palazzo Bandino laver Gabriele og hans datter Marta netop Vino Nobile di Montepulciano, men også dens "lillebror" kaldet Rosso di Montepulciano, Chianti colli senesi, en såkaldt supertoscaner ved navn Bandinello og dessertvinen vinsanto. De udlejer også lejligheder og værelser, men det er en helt anden historie.

Rundvisning og vinsmagning: Besøget i vinkældrene med en grundig forklaring af processen på engelsk efterfølges af en stor vinsmagning med alle de overstående vine ledsaget af bruschetta, lokalt charcuterie, ost, crostini og mandelkagerne cantuccini. Arrangementet foregår om mandagen klokken 16.00.

Middag og vinsmagning: Det er også muligt at ledsage vinene med et mere komplet måltid, for torsdag aften klokken 20.00 er her hver uge stor middag. Allerede klokken 19.00 starter rundvisningen i vinkældrene, og så kan du samle appetit og tørst den næste time. Middagen er lokaltypisk og består af diverse antipasti, en forret (typisk pasta), en hovedret bestående af kød med dertil hørende grøntsager samt dessert. Til dette drikkes et glas Chianti colli senesi, et glas Rosso di Montepulciano, et glas Vino Nobile di Montepulciano, og hvis det ikke er nok, så er der husets tre hverdagsvine (rød, hvid og rosé) ad libitum, hvortil kommer vinsanto og grappa.

Skjul teksten
 
 
search map