Anmeldelser af Podere la Provenca

 
Podere la Provenca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere la Provenca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianciano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere la Provenca

Læs personlige anmeldelser af Podere la Provenca som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere la Provenca. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorthe og Michael fra København V boede på Podere la Provenca i Chianciano Terme fra d. 11. til d. 18. august 2008.

Vi har været meget tilfredse med vores ophold. Det var over al forventning, og det levede fuldt op til vores krav. Ejerne af huset er utrolig gæstfrie, og man er ikke i tvivl om, at de gør hvad de kan for at man skal få en god ferie.

Vi har ingen minus, men skal vi nævne noget, så burde I måske beskrive, at indkørslen op til huset er MEGET stejl at køre opad. Men vil så tilføje, at da vi først havde kørt nogle gange op og ned, gik det selvfølgelig bedre. Men det er "hårdt" for bilen, og umuligt at gå op og ned derfra.

Det er bestemt ikke sidste gang vi har været der....super dejligt område...dejlige "udlejere"...gennemført hus...god stemning...dejligt roligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bjarne og familie fra Gistrup boede på Podere la Provenca i Chianciano Terme fra d. 2. til d. 11. august 2008.

Kan fortælle at begge vores steder var rigtig gode. Der i mod var Chianciano Terme HELT SUVERENT GODT. Ikke mindst værtsfamilen var virkelig søde og rare mennesker, samt stedet var af super kvalitet og charme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Thomas og familien fra Brønshøj boede på Podere la Provenca i Chianciano Terme fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Her har vi kun ros. Huset ligger i et fantastisk område med flot natur. Gården er gennemrestaureret og fremstår helt igennem autentisk. Faciliteterne i vores ferielejlighed var langt over gennemsnittet for ferielejligheder i syden. Det eneste der mangler er aircondition. Vi kom til gården (La Provenca), efter en fantastisk flot køretur fra Cecina Mare. Vi blev modtager af hele værtsfamilien på gårdspladsen og allerede der kunne vi mærke ægte gæstfrihed. Vi blev vist rund i ferielejligheden og der var både brød, kaffe, mælk og vand i køkkenet. Værtsparrets åbenhed og gæstfrihed er virkelig enestående og det er på ingen måde, hverken overfladisk eller påtaget. La Provenca ligger rigtigt godt for udflugter til både Firenze, Siena og Rom (160 km) og hvis man er til tracking, så ligger gården lige op til et meget stort naturreservat, hvor man kan gå i timevis. Vi havde nogle fantastiske naturoplevelser og dyrelivet i området er helt fantastisk. Fra terrassen kunne vi om aften se vildsvin og råvildt ganske tæt på. Vi kan helt sikkert anbefale La Provenca til især familier med store børn, da mulighederne er mange og stemningen fantastisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Conny og familie fra Viborg boede på Podere la Provenca i Chianciano Terme fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Vi var meget glade for turen. Podere la Provenca er det perfekte sted at holde ferie. Værtfolkene er helt fantatiske, Lejlighederne store og velindrettede. Man kan være ugenert af de andre lejere, eller bruge muligheden til at lære nye mennesker at kende. Da vi kom, var der vand og mælk i køleskabet, der var kaffe, sukker, salt og Olivenolie fra egen produktion, så man følte sig rigtig velkomne.

Stedet ligger centralt mellem mange af de steder/byer man bør se i Toscana/Umbrien, så det er let at planlægge udflugter. Derudover at man fra huset har fantastisk udsigt. Værtfolkene er meget gæstfrie og yderst hjælpsomme og man bør give sig selv den oplevelse at smage deres mad og gerne lave maden sammen med dem

Vi kan kun give stedet de bedste anbefalinger

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Louise og familien fra Vejle Ø boede på Podere la Provenca i Chianciano Terme fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi har haft en god uge på La Provenca - lejligheden var rummelig og i god stand, værtsfolkene flinke. Fint udgangspunkt for ture til bl.a Orvieto, Montepulciano, Moltalcino, Pienza.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Susanne og hendes familie fra Herning boede på Podere la Provenca i Chianciano Terme fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi havde en rigtig dejlig tur, og en dejlig lejlighed med meget søde værtsfolk.
Måske det ville være rart for andre at vide at det kan være noget blæsende, vi vidste fra tidligere ophold at vinden kan være kraftig om sommeren, men især på dette sted, idet det ligger så højt, men jo til gengæld med en pragtfuld udsigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map