Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Podere la Provenca

 
Podere la Provenca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere la Provenca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianciano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det gamle stenhus ligger på en bakketop, ja faktisk burde vi sige en lille bjergtop, for med 650 meter over havets overflade udgør det faktisk rent geografisk set et bjerg. Udsigten herfra er virkelig imponerende!

Huset går helt tilbage til midten af syttenhundredetallet, men det er for nylig (2006) blevet istandsat og opdelt i fire lejligheder samt ejernes egen bolig (på 1. sal). Lejlighederne er blevet møbleret i en rustik og gedigen stil, der passer smukt til omgivelserne. De har alle TV, fire gasblus og mikrobølgeovn. Alt er velholdt og meget smagfuldt.

Læs mere om Podere la Provenca

Alle lejligheder har privat udeplads med bord og stole, og i haven finder vi et 12 x 6 meter stort svømmebassin omgivet af liggestole. Når man sidder her, kan man på klare dage se helt til Trasimenersøen, Chiusi, Perugia og Assisi.

Her er desuden også parkering, vaskemaskine til fælles brug, grill og økologisk køkkenhave, hvor gæsterne frit kan hente grøntsager og krydderurter. Nærmeste restaurant og indkøbsmuligheder finder du i Chianciano Terme, som ligger omkring 3 km fra huset. Vi kan også anbefale et besøg i nabobyen Montepulciano, ca. 5 km væk.

Det skal bemærkes, at der tæt på huset befinder sig en mast med højspændingsledninger - ved inspektionen af huset fandt In-Italias medarbejdere dog ikke, at det forstyrrede idyllen.

Lejlighederne på Podere la Provenca

Toværelseslejligheden Lavanda med 2 + 1 sovepladser

er ca 50 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, køkkenhjørne og sovesofa til én person (bruges mod betaling af tillæg), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejligheden Girasole med 2 + 1 sovepladser

er ca. 50 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, køkkenhjørne og sovesofa til én person (bruges mod betaling af tillæg), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er handicapvenlig.

Toværelseslejligheden Ciclamino med fire sovepladser

er ca. 50 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med pejs, køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bruges mod betaling af tillæg), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er handicapvenlig.

Treværelseslejligheden La Ginestra med 4 + 1 sovepladser

er ca. 100 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, stor pejs og sovesofa til en person (bruges mod betaling af tillæg), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map