Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Podere il Biancospino

 
Podere il Biancospino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere il Biancospino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianciano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os 2½ kilometer uden for den kendte kurbadeby Chianciano Terme, der byder på utallige restauranter, caféer og indkøbsmuligheder, men hvor byen ofte kan forekomme overrendt af alt for mange grupper, så er der ophøjet ro og fred herude på landet. Her har du således fordelen af at bo i gangafstand til en ganske stor by og samtidig kunne nyde landskabet i fredfyldte omgivelser.

Det gamle bondehus har undergået en gennemgribende istandsættelse, således at det nu kombinerer vor tids komfort med fordums charme. Vi kan således nævne, at her - helt usædvanligt, men meget behageligt, for denne type boliger - er gulvvarme, men også trådløs internetforbindelse, opvaskemaskine, vaskemaskine og meget mere. Neden for huset ligger dets private svømmebassin, og i haven er der naturligvis både bord, stole og grill.

Læs mere om Podere il Biancospino

Villa med 8/10 sovepladser
- Villaen ligger i to plan. I stueetagen finder du et åbent køkken med fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine, en stor stue (med store vinduer og udgang til haven) med pejs, to soveværelser med dobbeltseng samt et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der et soveværelse med smal dobbeltseng (120 cm), et soveværelse med to enkeltsenge, en stue (hvorfra der er adgang til en terrasse med god udsigt over landskabet) med sovesofa til to personer, et køkken samt to badeværelser, det ene med bruser, det andet med karbad, begge med toilet. Huset er udstyret med vaskemaskine, satellitfjernsyn, dvd-afspiller samt trådløs internetadgang.

Skjul teksten
 
 
search map