Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Palazzo Bandino

Hovedbygningen med lejlighederne Leccio og Mandorlo på første etage. Gårdens vine, <em>grappa</em> og den berømte <em>vin santo</em>. Udover god vin her produceres også honning Juletid på Palazzo Bandino Wellness center med flot udsigt over landskab - ophold på Palazzo Bandino er en oplevelses værd også i de koldere årstider Lejligheden Leccio med egen lille terrasse på første etage. Værelset La Noce ligger i et selvstændigt lille hus. Lejlighed Glicine ligger i et selvstændigt lille hus.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det sydlige Toscana rummer mange overraskelser for den, der aldrig har set det før, men det formår også at betage de garvede Toscanafarere gang på gang. Palazzo Bandino ligger i bakkerne uden for Chianciano Terme, et område rigt på kultur, vinmarker og varme kilder.

Den lunefulde vinsanto

Gården producerer olivenolie og vin af flere slags, bl.a. den berømte Vino Nobile di Montepulciano, den altid dejlige Chianti og en såkaldt supertoscaner ved navn Bandinello. Man vover også at fremstille den traditionelle vinsanto, som er så lunefuld. Denne vin, der i smag varierer fra noget, som kan minde om tør sherry til sød dessertvin, laves ved at man tørrer druerne på stråmåtter i månedsvis, indtil de nærmer sig rosinstadiet. Derpå presser man dem, og mosten hældes på små fade kaldet caratelli, som derpå forsegles og ligger i flere år. I den tid modningen foregår, har man ingen mulighed for at kontrollere processen, så det at lave vinsanto kræver både stor dygtighed og en solid portion held, men når resultatet er vellykket, så synger englene. Grappa produceres her også, hvis man har trang til noget stærkere.

Læs mere om Palazzo Bandino

Gå på jagt i urtehaven

Hvis man har trang til at få rørt sig, så skal det indskydes, at gæsterne er velkomne til at deltage i olivenhøsten i november. Hvis man vil holde sin aktivitet på et noget lavere niveau, kan man nøjes med at forsyne sig med grøntsager og urter i haven, for de er til gæsternes fri disposition.

Køb gårdens egne produkter

Ved huset findes vinkælderen, hvor det er muligt at købe gårdens vine og andre varer af egen produktion. På gården findes også restaurant og en dejlig stor pool med terrasse og omkringliggende have. Hvis man vil prøve et andet spisested, kan vi varmt anbefale "Il Rabarbaro", der ligger 1300 meter herfra. Stedet ligger i afslappende og landlige omgivelser, få kilometer fra mange udflugtsmål og i nærheden af Chiancianos kurbadeanstalter.

Aircondition og røgfri lejligheder

På Palazzo Bandino finder vi selve hovedbygningen med værelser og lejligheder (på første og anden sal), og inden for 50 meter af dette endnu fire bygninger med lejligheder. Alle boligerne er udstyret med aircondition, fjernsyn og kaffemaskine. Rygning er forbudt i alle lejligheder og værelser.

Læs om lejlighederne på Palazzo Bandino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map