Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Palazzo Bandino

Juletid på Palazzo Bandino Hovedbygningen med lejlighederne Leccio og Mandorlo på første etage. Gårdens vine, <em>grappa</em> og den berømte <em>vin santo</em>. Udover god vin her produceres også honning Wellness center med flot udsigt over landskab - ophold på Palazzo Bandino er en oplevelses værd også i de koldere årstider Lejligheden Leccio med egen lille terrasse på første etage. Værelset La Noce ligger i et selvstændigt lille hus. Lejlighed Glicine ligger i et selvstændigt lille hus.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det sydlige Toscana rummer mange overraskelser for den, der aldrig har set det før, men det formår også at betage de garvede Toscanafarere gang på gang. Palazzo Bandino ligger i bakkerne uden for Chianciano Terme, et område rigt på kultur, vinmarker og varme kilder.

Den lunefulde vinsanto

Gården producerer olivenolie og vin af flere slags, bl.a. den berømte Vino Nobile di Montepulciano, den altid dejlige Chianti og en såkaldt supertoscaner ved navn Bandinello. Man vover også at fremstille den traditionelle vinsanto, som er så lunefuld. Denne vin, der i smag varierer fra noget, som kan minde om tør sherry til sød dessertvin, laves ved at man tørrer druerne på stråmåtter i månedsvis, indtil de nærmer sig rosinstadiet. Derpå presser man dem, og mosten hældes på små fade kaldet caratelli, som derpå forsegles og ligger i flere år. I den tid modningen foregår, har man ingen mulighed for at kontrollere processen, så det at lave vinsanto kræver både stor dygtighed og en solid portion held, men når resultatet er vellykket, så synger englene. Grappa produceres her også, hvis man har trang til noget stærkere.

Læs mere om Palazzo Bandino

Gå på jagt i urtehaven

Hvis man har trang til at få rørt sig, så skal det indskydes, at gæsterne er velkomne til at deltage i olivenhøsten i november. Hvis man vil holde sin aktivitet på et noget lavere niveau, kan man nøjes med at forsyne sig med grøntsager og urter i haven, for de er til gæsternes fri disposition.

Køb gårdens egne produkter

Ved huset findes vinkælderen, hvor det er muligt at købe gårdens vine og andre varer af egen produktion. På gården findes også restaurant og en dejlig stor pool med terrasse og omkringliggende have. Hvis man vil prøve et andet spisested, kan vi varmt anbefale "Il Rabarbaro", der ligger 1300 meter herfra. Stedet ligger i afslappende og landlige omgivelser, få kilometer fra mange udflugtsmål og i nærheden af Chiancianos kurbadeanstalter.

Aircondition og røgfri lejligheder

På Palazzo Bandino finder vi selve hovedbygningen med værelser og lejligheder (på første og anden sal), og inden for 50 meter af dette endnu fire bygninger med lejligheder. Alle boligerne er udstyret med aircondition, fjernsyn og kaffemaskine. Rygning er forbudt i alle lejligheder og værelser.

Læs om lejlighederne på Palazzo Bandino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Bandino

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Bandino som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Bandino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 50 anmeldelser fra Palazzo Bandino

Autentisk stemning på landet

Palazzo Bandino og Toscana er afslappende, smuk og behagelig.
Landskaberne er meget meget smukke at køre rundt i. Dog kan det anbefales at fjerne muligheden for grusveje på sin GPS. Indkørslen til Palazzo Bandino er ikke en snæver markvej.

Læs mere

Palazzo Bandino

Vi tilbragte en uge på vingården, og havde en dejlig uge. God service, og vores hus var meget godt. Måske kunne vi godt bruge en topmadras da sengene i Italien er noget hårde.
Anbefaler at tage en ferieuge her, ejerne var engagerede, og ønskede vi skulle have et dejligt ophold.

Læs mere

Fantastisk udsigt fra terrassen

Dejligt sted med søde værter, god udsigt og dejlig lejlighed.
Vi spiste på stedet en gang til fælles spisning som der var ca. hver anden dag. Maden var god og der var nok af den samt masser af lokal vin.
Der kunne ønskes lidt større overdækket terrasse, der var fuld sol om morgen men dejlig skygge fra kl. 14.
Vi var der i uge 29.
Kan stærkt anbefales og mange skønne byer i nærheden med god lokal mad

Læs mere

Landlig idyl

Vi havde en skøn uge hos Marta og familien. Vi blev taget godt imod og følte os hjemme med det samme. Det kan bestemt anbefales, at deltage i middagsarrangementerne, der foregår 3-4 gange om ugen. Her bliver der serveret lokale specialiteter og egen vin.
Poolen var ren, og den lille have omkring poolen var hyggelig. Det var rigeligt med solsenge og parasoller til alle.
Der var mulighed for tøjvask i et lille hus ved poolen.

Læs mere

super beliggenhed og service

perfekt sted til afslapning i flotte omgivelser, flinke og meget fin service, god mad på vingården og ikke mindst deres egen vin til super priser:-)

Læs mere

Dejligt ophold hos Marta

Palazzo Bandino er et rigtig hyggeligt sted, med en dejlig toskansk stemning.
Marta (værtinden) sørger for at man føler sig velkommen fra man træder ind ad døren.

Vores lejlighed var perfekt til en familie på 4 (2 voksne + 2 børn), og der er både mulighed for rig afslapning ved poolen eller til smukke sightseeing ture rundt omkring i nærområdet.

Maden og vinen om aftenen var lækker og autentisk, og tilberedt på den store udendørs stenovn.

Kan varmt anbefale et ophold på Palazzo Bandino!

Læs mere
 
search map