Villa i Chianciano Terme i Toscana

Molino delle Gualtiere

 
Molino delle Gualtiere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Molino delle Gualtiere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chianciano Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne villa er bygget oven på en vandmølle fra 1500-tallet, og dette har man flot forstået at udnytte ved at genbruge de gamle rum og møllestene. Eftersom man skal køre et par kilometer ad grusvej for at nå frem, er her fred og ro.

Villaens faciliteter

Villaen ligger i en stor skyggefuld have skjult for nysgerriges øjne. Rundt om huset finder man diverse havemøbler, og mountainbikes, grill, pizzaovn, opvaskemaskine, vaskemaskine (og strygejern) står til gæsternes disposition. Og så skal vi naturligvis ikke glemme det 10 x 5 meter store svømmebassin.

Læs mere om Molino delle Gualtiere

Restauranter og butikker 3 km fra villaen

Da her kun er tre km ind til Chianciano Terme kan man også med lidt god vilje spadsere ind til denne og dens mange restauranter, butikker og caféer.

Villaen på Molino delle Gualtiere

Villa med 12 sovepladser

Villaen ligger i tre plan. På første sal findes stor stue med pejs, køkken og badeværelse. Fra første sal kan man gå ned i stueetagen, hvor man finder den oprindelige møllerum med en dobbeltseng og et badeværelse. På første etage finder vi to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse en suite samt et soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse en suite. I et anneks ved siden af villaen finder vi yderligere en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med karbad.

Skjul teksten
 
 
search map