Anmeldelser af Palazzo Bello

 
Palazzo Bello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Bello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Bello

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Bello som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Bello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Frederiksberg boede på Palazzo Bello i Cetona fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Vi var tilfredse med opholdet i Cetona.

Omgivelserne og udsigten fra Palazzo Bello var fantastisk flotte Værtspersonen var meget omsorgsfuld og imødekommende. Vi følte os rigtig velkomne.

Det skal dog bemærkes, at lejligheden på nogle punkter fremstod " noget slidt ". Eksempelvis et vindue hvor skodderne vanskeligt kunne lukkes, en gryde med manglende hank og en gardinstang der var gået i stykker.

Tilkørslen til huset skete af en 1, 3 km. Grusvej, der ikke var alt for god, hvilket ikke kunne ses af beskrivelsen af stedet.

Det ville nok være en god ide at skrive i Jeres materiale, at huset ligger ret isoleret i forhold til andre bebyggelser.

Alt i alt blev fejl, mangler og besvær dog opvejet af at vi havde en sød vært og at vi lå i smukke omgivelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ole og familien fra Grindsted boede på Palazzo Bello i Cetona fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Det har været en helt igennem perfekt ferie. Huset og stedet, herunder poolen, var super-dejligt, og vejret ligeså - alt var som skåret ud af vores forestillinger om Toscana.

Jeres kørselsvejledning var rigtig god - vi kørte direkte til stedet.

Vi fik en meget fin modtagelse, og vores værtinde kom flere gange på besøg for at høre, om alt var OK - det var meget fornemt.

En kommentar til jeres beskrivelse af huset på hjemmesiden: I skriver at "Lejlighederne bærer præg af at være restaureret for nogle år siden." Det kan jo udlægges både positivt og negativt. Vores oplevelse var kun positiv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map