Agriturismo i Cetona i Toscana

Palazzo Bello

 
Palazzo Bello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Bello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Typisk toskansk landhus i sten, der er blevet istandsat for nogle år siden, og som er en del af en større landbrugsejendom med 180 hektarer jord. Huset ligger på en bakketop ca. 4 km uden for Cetona omgivet af smukke marker og skove.

Her findes parkeringsplads, grill i den den store have, svømmebassin på 7 x 14 meter og fire rumnmelige og rustikke lejligheder. Det skal nævnes, at man fra huset, som nyder udsigt hele vejen rundt, kan man se et stykke af motorvejen løbe ned i dalen, men ellers er der kun flotte bakker i alle de andre retninger. På den anden side er der den fordel ved at have motorvejen få kilometer fra huset, at man hurtigt kommer til de fleste af områdets seværdigheder.

Læs mere om Palazzo Bello

Lejlighederne bærer præg af at være blevet restaureret for nogle år siden, hvad angår møblering og farver. Lejlighederne i stueetagen råder over bord og stole lige uden for indgangsdøren, mens lejligheden på første sal har egen stor flot terrasse. De råder desuden alle over selvstændigt varmeanlæg og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map