Anmeldelser af Casale Chieteno

 
Casale Chieteno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Chieteno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cetona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casale Chieteno

Læs personlige anmeldelser af Casale Chieteno som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Chieteno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Roskilde boede på Casale Chieteno i Cetona fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Vi havde en dejlig tur til både Piobbico og Cetona.

Lejligheden i Piobbico fungerede fint. Det var nogle dejlige, rolige og smukke omgivelser. Udsigten fra gården var fantastisk, og indehaveren Robertos gæstfrihed, gjorde opholdet til noget særligt. Det var vores første tur til Marche - men bestemt ikke den sidste. Naturen var storslået, maden fantastisk og vi fandt også nogle gode vinproducenter. Vi kan anbefale at besøge byen Urbino og kysten i nærheden af Sirolo.

Gården i Cetona var smuk - alt var meget stilfuldt og enkelt indrettet. Udsigten var fantastisk. Velkomsten var meget professionel - de talte engelsk på stedet og havde en række anbefalinger til restauranter og andre seværdigheder i området. Vi prøvede nogle af de anbefalede restauranter, og de levede alle op til vore forventninger. Området omkring Cetona er for os indbegrebet af Toscana: Bakket natur, cypresalléer, oliven- og vinmarker og små hyggelige byer. Vi kan anbefale at besøge Montepulciano, Montalcino, Pienza og Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tina og familie fra Struer boede på Casale Chieteno i Cetona fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Under mottoet: bedre sent end aldring får I lige en tilbagemelding: Ja, vi var glad for byen, især området Opholdsstedet levede absolut op til forventningerne! Der stod i beskrivelsen af lejligheden, at der udsigt over hele området fra lejlighedens tårnværelse: her kunne man godt tilføje: en utrolig flot udsigt!!

Om vi har gode tips, ved jeg ikke. Men vi har handlet flot håndværk/keramik hos Cetonas lokale keramiker "Pippo" og supergod vin osv. i byens vinudsalg "Cantina La Frasca" (udsalg af egen avl), som vi absolut kan anbefale! Vores største problem er, at vi snart har drukket det hele, suk!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map