Anmeldelser af Villa Giulia

 
Villa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Certaldo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Giulia

Læs personlige anmeldelser af Villa Giulia som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giulia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og familien fra Fredericia boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Vi har haft 14 fantastiske dage på Villa Giulia i Certaldo. Det var et meget gæstfrit værtspar, som var meget opmærksomme på, at vi havde det godt. Dog kunne de ikke et ord engelsk. Vi var meget på stedet med vores tre børn, og vi nød, at vi ofte havde poolen helt for os selv. Det var dejlige lejligheder og vi manglede ikke noget der. I Certaldo var det hyggeligt at tage op i den gamle bydel - her var der en hyggelig stemning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Iben og familie fra Bagsværd boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Jo tak, vi havde en fantastisk tur til Certaldo. Vi vil meget gerne anbefale stedet. Vi var afsted, to børn og to voksne og havde det skønt. For os var det ideelt, at lejligheden havde en lille have omgivet af blomsterhegn.Det gjorde at vi kunne passe os selv, med mindre børn, og ikke forstyrre de andre gæster og alligevel, når det passede, snakke over hækken med naboen. Ejeren Ugo er en meget flink mand, men var utrolig svært at kommunikere med. Han kunne ikke en ord engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Linda og hendes mand fra Allerød boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Villaen ved Certaldo var helt perfekt. Det var SÅ dejligt et sted, søde værter, pragtfuld lille lejlighed, rigtig pænt, rent og hyggeligt med nogle flotte gamle møbler, lamper, billeder o.s.v. Det hele fungerede rigtig godt. Udsigten (ikke mindst fra vores hus nr. 1) var helt fantastisk. Poolen var skøn, ren og lækker, og udsigten derfra fantastisk. Der var virkelig en perle, som vi vil anbefale videre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Stig og familie fra Virum boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde en rigtig god uge i Villa Giulia. Lejligheden fungerede fint til 3 personer og beliggenheden bare i top. Det ældre 'værtspar' på stedet skal fremhæves. De var var bare så rare og gæstfri - og gjorde alt for at vi befandt os godt på stedet. Certaldo by er vel nok lidt kedelig, men den gamle - meget højtliggende - bydel Certaldo Alto er helt skøn. Er man på de kanter når den årlige gadeteaterfestival Mercantia http://www.mercantiacertaldo.it/ løber af stablen, er et besøg et must.

Alt i alt en god oplevelse og jeg kan sagtens finde på at gå omkring in-italia.dk næste gang turen går til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Martin og Susanne fra Struer boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Først og fremmest vil vi sige, at vi havde en rigtig dejlig i feire i Villa Guilia i Certaldo. Certaldo (ca. 3 km fra ferieboligen) er en god by, hvor alt stort set kan købes. Der er et fremragende COOP-supermarked med alt i oste, fisk, skalddyr, kød, vin og div. dagligvarer. Der ud over findes der mange butikker i byen, hvor man også kan finde en del interessante ting. Certaldo består også af en gammel bydel, som er placeret på en lille bjergtop, over det moderne Certaldo - en rigtig gammel charmerende middelalderby, og en skøn udsigt ud over landskabet. Man kan komme til denne del af byen enten ad en lille snoet bjergvej eller med en tandhjulsbane nede fra den nye bydel - en fin lille tur for især børn. Certaldos geografiske beliggenhen med 35 km til Firenze, 40 km til Siena og 70 km til Pisa er helt ideel. Der ud over kan man også komme med toget til både Firenze og Pisa fra Certaldo.
Selve feriestedet, som består af fire charmerende lejligheder i toscansk stil, har en smukt placeret på en bakketop med en formidabel udsigt til alle siderne. Oliventræerne og vinstokkene breder sig så langt øjet rækker. Placeringen på bakketoppen betyder, at der er en dejlig brise, så det ikke føles for varmt - heller ikke i lejligheden. Vores lejlighed nr. 4, er hyggeligt indrettet, men de 31 km2 er ikke meget plads for to voksne og et barn, men det kan lade sige gøre, da der er egen lille have med bord, stole og liggestole til. Der er også et dejligt poolområde, som kun bruges af de fire lejligheder, så der er rigeligt med plads at tumle på. Ejeren (Hugo) af ferielejlighederne bor i sit eget gamle hus fra 1750 på selve stedet. Han er en meget venlig ældre herre, der kommer rundt og spørger til, om alt er, som det skal være.
Bemærk at der er myg i aftentimerne, men ikke voldsomt mange. Men en myggespray er godt at have med.
Villa Guilla i Certaldo kan vi kun anbefale og vender gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Inger og Niels fra Viby J. boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi kan kun sige at vi havde en yderst dejlig uge i Villa Gulia i Certaldo. Når man kommer bliver man modtaget af Ugo ejeren.( taler kun italiensk) men det går alligevel, da han er meget venlig. Lejlighederne ( husene ) er udmærkede pæne og rene, med sødt service i køkkenet. Men haven er det hele værd. Alt bliver passet og plejet og holdt i bedste stand. Havemøbler bliver spulet hver aften og poolen holdt fint. Og så er der udsigten over det toskanske landskab, kan ikke være smukkere.
Der er plads til 4 lejemål, så man bliver ikke overrendt.

Det er et sted vi godt kan tænke os at vende tilbage til.

Certaldo ligger midt i det hele. Ikke langt til Firenze eller Siena, man kan tage toget hvis man vil. Heller ikke langt fra San Gimignano og Voltara, og et besøg i Certaldos gamle bydel på toppen af bjerget er skam også en tur værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ellen og Lars fra Højbjerg boede på Villa Giulia i Certaldo fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
Jo tak skal I have , vi har haft en forrygende ferie i Certaldo og omegn - det er jo hjertet af Toscana, forøvrigt talte vi med en af jer kendt person fra Italien, vi mødte hende i Ridehallen i Århus, Marta [fra Palazzo Bandino ved Chianciano Terme], der fik vi en varm velkomst og en fin frokost og et stort smil, da vi købte noget af hendes meget velsmagende vin.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja fuldstændigt, vi var jo også de heldige der fik den absolut bedsr placeret lejlighed, "hyggefar" kom hele tiden for at spørge om der var noget vi manglede (tror vi nok), hans italienske dialekt var ikke mulig at tyde med mit sparsomme spansk; men det gik fint alligevel.

Har I tips til de næstkommende?
Ja tag lige kaffeposer med selv, og husk så at italiensk brød ikke er som det man får præsenteret herhjemme, italiensk brød er uden salt, så når I køber morgenbrød så bed om at få den saltede udgave ( der er ikke så meget at det).

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Afregning burde være klaret hjemmefra (rengøring), nogle af de andre blev præsenteret for en regning som ingen kunne tolke (italiensk), det betød en ekstra opredning for en 3 årig og beløbet var ikke mindre betydende i budgettet.!!!! Så det kunne være en god ide at gøre lidt mere ud af info omkring de samlede omkostninger her og der.

Samlet set har I et meger fint koncept som vi helt klart vil benytte os af igen-Toscana her meget mere at byde på og de fleste ting kan gerne besigtiges igen og igen, naturen en lige som at se Mols Bjerge bare i meget større målestok.

In-Italia's kommentar

Vi kan desværre ikke altid diktere betingelserne for, hvad der skal betales på stedet, så vi må nøjes med at sørge for, at alle vore kunder får et opholdsbevis, hvor der på såvel dansk som italiensk tydeligt står, hvad der skal betales for, og hvad der er inkluderet i prisen. NB: Det er kun i Toscana, at det traditionelle brød er usaltet; i resten af landet er det ligeså salt som hertillands.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map