Agriturismo i Certaldo i Toscana

Villa Giulia

 
Villa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Certaldo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fire kilometer uden for den charmerende toscanske by Certaldo ligger syttenhundredetalsvillaen Villa Giulia omgivet af en stor have. Udsigten kan ikke beskrives, den skal opleves, for den er i sandhed ubeskrivelig smuk.

Længst væk fra villaen finder vi fire lejligheder af forskellig størrelse, som udlejes på ugebasis. Deres indretning og møblering er ganske gennemsnitlig, men bestemt ikke upersonlig, deres virkelige styrke ligger dog ikke inden døre, men i de dejlige private udeområder, som hver lejlighed råder over (alle omkranset af hække og udstyret med bord, stole og parasol), samt i den smukke udsigt over landskabet.

Læs mere om Villa Giulia

Og hvem kommer i grunden til Toscana for at sidde indenfor? Fælles for de fire lejligheder er det 12 x 6 meter store svømmebassin, hvortil der hører liggestole og parasoller, et lille møntvaskeri samt et grillområde og et billardrum (det sidste dog kun for voksne). Til hver lejlighed hører desuden en privat parkeringsplads, og ejerne (der bor i villaen) står dagligt til rådighed for spørgsmål.

Lejlighederne på Villa Giulia

Toværelselejligheden Giuggiolo med 2 + 1 sovepladser

Er 38 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (to gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er satellitfjernsyn og sikkerhedsboks i lejligheden. Der kan om ønsket tilføjes en ekstra seng i soveværelset (mod betaling af tillæg). Til lejligheden hører privat udeområde med bord, to stole, to liggestole og parasol... og udsigt til svømmebassinet.

Treværelseslejligheden Ortensia med 4 +2 sovepladser

Er 65 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (to gasblus, mikrobølgeovn, kaffemaskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser. Der er satellitfjernsyn og sikkerhedsboks i lejligheden. Der kan om ønsket tilføjes en ekstra seng i hver af soveværelserne (mod betaling af tillæg). Til lejligheden hører privat udeområde med bord, to stole, to liggestole og parasol.

Toværelselejligheden Gardenia med 2 + 1 sovepladser

Er 38 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (to gasblus, mikrobølgeovn, kaffemasskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er satellitfjernsyn og sikkerhedsboks i lejligheden. Der kan om ønsket tilføjes en ekstra seng i soveværelset (mod betaling af tillæg). Til lejligheden hører privat udeområde med bord, to stole, to liggestole og parasol.

Treværelseslejligheden Limonaia med 4 + 2 sovepladser

Er 90 m² stor og ligger i stueetagen. Lejligheden består af stue med sovesofa til to personer (mod betaling af tillæg) pejs og køkkenhjørne (fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er satellitfjernsyn og sikkerhedsboks i lejligheden. Til lejligheden hører overdækket veranda med bord, seks stole og fire liggestole.

Skjul teksten
 
 
search map