Agriturismo i Certaldo i Toscana

Caselsa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den autentiske gamle, forhenværende bondegård, med de karakteristiske stenhuse, ligger centralt i Toscana og strategisk godt i forhold til det såkaldte "trekants område". Det vil sige, cirka lige langt til Firenze, Siena og Pisa. Og du er tilmed også tilpas tæt på kysten til at tage en tur ud og dyppe tæerne, og afslutte dagen med et festmåltid af fisk og skalddyr

Du er omgivet af vinranker, kirsebær- og valnøddetræer

Den gamle gård Caselsa, som består af af to bygninger (hovedhuset og laden), er fra starten af 1900 tallet. Huset er blvete renoveret og er i dag opdelt i syv dejlige lejligheder, alle med eget møbleret udeområde. Her kan du sidde og nyde udsigten og dine måltider. Får I lyst til at grille en aften, er der på stedet tre fælles grill områder I kan gøre brug af.

Læs mere om Caselsa

Dejlige dage fyldt med spændende eventyr

Den dejlige værtsfamilie byder dig varmt velkommen, og giver jer gerne en introduktion til nærområdet. I kan også få gode tips og anbefalinger til gode restauranter, indkøbsmuligheder og seværdigheder. I bor strategisk godt i forhold til flere af Toscanas mange kulturbyer som f.eks Firenze, Siena og Pisa. Også historisk interessante Volterra og den pittoreske San Gimignano ligger i fornuftig køreafstand fra gården. Er du vininteresseret er der kun en lille times kørsel til Greve in Chianti og hele Chiantiområdet.

En yderligere fordel ved at bo på Caselsa er, at der kun er 4 km til den hyggelige middelalderby Certaldo, som både har en nyere del med masser af butikker og restauranter etc, og så den historiske del du når med en kort tur i svævebanen. Skulle du en aften få lyst til ægte italiensk pizza, er det godt at vide, at det nærmeste pizzeria ligger blot 2 km fra Caselsa.

Gå lange dejlige ture, eller se landskabet på cykeltur

Du bor naturskønt, så benyt chancen til gå- eller cykelture i området. Og er du mere til almindelig afslapning ved poolen, kan du slappe af i liggestolene under parasollen med en god bog, og når sulten melder sig, er der ikke langt til din lejlighed og et hurtigt måltid, som du kan nyde på dit udeområde.

Alle lejligheder har eget udeområde

Der er kun syv lejligheder på Caselsa, så der er roligt og fredeligt. Du får alt det du skal bruge til et godt ophold. Alle lejligheder har Sat-TV, wi-fi, opvaskemaskine, ovn, køleskab med lille fryserum, brødrister, kaffemaskine, hårtørrer og loftvifte. Der er fælles vaskemaskine på stedet.

Læs om lejlighederne på Caselsa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Montespertoli, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map