Agriturismo i Certaldo i Toscana

Caselsa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den autentiske, gamle, forhenværende bondegård med de karakteristiske stenhuse, ligger centralt i Toscana og strategisk godt i forhold til det såkaldte "trekantsområde". Det vil sige cirka lige langt til Firenze, Siena og Pisa. Og du er tilmed også tilpas tæt på kysten til at tage en tur ud og dyppe tæerne og afslutte dagen med et festmåltid af fisk og skaldyr.

Du er omgivet af vinranker, kirsebær- og valnøddetræer

Den gamle gård Caselsa, som består af af to bygninger (hovedhuset og laden), er fra starten af 1900-tallet. Huset er blevet renoveret og er i dag opdelt i syv dejlige lejligheder, alle med eget møbleret udeområde. Her kan du sidde og nyde udsigten og dine måltider. Får I lyst til at grille en aften, er der på stedet tre fælles grillområder, I kan gøre brug af.

Læs mere om Caselsa

Dejlige dage fyldt med spændende eventyr

Den dejlige værtsfamilie byder dig varmt velkommen og giver jer gerne en introduktion til nærområdet. I kan også få gode tips og anbefalinger til gode restauranter, indkøbsmuligheder og seværdigheder. I bor strategisk godt i forhold til flere af Toscanas mange kulturbyer, som f.eks Firenze, Siena og Pisa. Også historisk interessante Volterra og den pittoreske San Gimignano ligger i fornuftig køreafstand fra gården. Er du vininteresseret, er der kun en lille times kørsel til Greve in Chianti og hele Chiantiområdet.

En yderligere fordel ved at bo på Caselsa er, at der kun er 4 km til den hyggelige middelalderby Certaldo, som både har en nyere del med masser af butikker og restauranter etc, og så den historiske del du når med en kort tur i svævebanen. Skulle du en aften få lyst til ægte italiensk pizza, er det godt at vide, at det nærmeste pizzeria ligger blot 2 km fra Caselsa.

Gå lange, dejlige ture eller se landskabet på cykeltur

Du bor naturskønt, så benyt chancen til gå- eller cykelture i området. Og er du mere til almindelig afslapning ved poolen, kan du slappe af i liggestolene under parasollen med en god bog, og når sulten melder sig, er der ikke langt til din lejlighed og et hurtigt måltid, som du kan nyde på dit udeområde.

Alle lejligheder har eget udeområde

Der er kun fem lejligheder på Caselsa, så der er roligt og fredeligt. Du får alt det du skal bruge til et godt ophold. Alle lejligheder har satellit-TV, wi-fi, opvaskemaskine, ovn, køleskab med lille fryserum, brødrister, kaffemaskine, hårtørrer og loftvifte. Der er fælles vaskemaskine på stedet.

Lejlighederne på Caselsa

Treværelseslejlighed Boccaccio med 4 sovepladser (med terrasse)

Er på ca. 70 m² og fordelt på tre etager. I stuen findes et opholdsrum med tekøkken. En trappe op finder du et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser. Endnu en trappe op findes nok et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser.

Fireværelseslejligheden Lauretta/Camino med 6 sovepladser (med terrasse)

Er på 160 m² og ligger i stueetagen med møbleret udeområde. Lejligheden består af en større stue med pejs og spisebord med plads til 16 personer, separat, mindre køkken, soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med toilet og bruser, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden ligger med udsigt til poolen.

Værelseslejligheden Filistrato med 4 sovepladser (med terrasse)

Er på 82 m² og ligger på første sal med indgang via glasdøre. Der er møbleret udeområde i stueplan ved lejligheden. Lejligheden består af en stue med sovesofa til en person, separat, mindre køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser/toilet med bruser. Lejligheden vender mod poolen.

Fireværelseslejligheden Panfilo med 6 sovepladser (med terrasse)

Er 130 m² og ligger i to plan med indgang fra den overdækkede terrasse i stueetagen, hvor der er stue, separat mindre køkken, endnu et opholdsrum med hems med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse/toilet med bruser. På første sal finder vi et soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse/toilet med bruser. Foran lejlighedens indgang er der overdækket terrasse med bord og stole. Der er udsigt mod poolen.

Treværelseslejligheden Decamerone med 4 sovepladser (med terrasse)

Er 102 m² og ligger på første sal med udvendig trappe. Der er møbleret udeområde. Lejligheden består af stor stue med køkken, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser/toiletter med bruser. Dette er stedets største lejlighed, med udsigt mod poolen og olivenlunden.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map