Agriturismo i Cerreto Guidi i Toscana

Borgo dei Lunardi

Svømmebassinet ved Borgo dei Lunardi Bosco Verde Borgo dei Lunardi Restauranten Borgo dei Lunardi Svømmebassinet ved Bosco Verde Bosco Verde Bosco type B Borgo type A Restauranten Reception Borgo dei Lunardi
 
Borgo dei Lunardi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo dei Lunardi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerreto Guidi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården Borgo dei Lunardi ligger i udkanten af den lille by Cerreto Guidi i det centrale Toscana.

Smukke omgivelser og egen restaurant

Landskabet er harmonisk, blødt bølgende med bjerge i horisonten. Gården består af to komplekser. Selve Borgo dei Lunardi har de senest istandsatte lejligheder (type A) med mulighed for aircondition, der kan ligge i stueetagen eller på første etage. Det er også her, at gårdens restaurant ligger. Den kommer folk til langvejs fra, og der afholdes ofte bryllupper på gården, dels fordi omgivelserne er så maleriske, men også fordi maden er virkelig god, selv for Toscana hvor man ellers er godt vant.

Læs mere om Borgo dei Lunardi

To pools

Trehundrede meter væk ligger bygningen Bosco Verde, hvis lejligheder (type B) i ét og alt minder om Borgo dei Lunardis med den lille forskel, at der her ikke er mulighed for aircondition, til gengæld får du mere fred og ro, da du bor længere fra restauranten. På gården finder du hele to pools - en ved Bosco Verde og en ved Borgo dei Lunardi.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Borgo type A og Bosco type B):
- De i alt 20 lejligheder i begge boligblokke er alle toværelses og består af stue med dobbeltsovesofa og spartansk køkkenhjørne (kun to elplader og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. I haven og på terrassen er der borde og stole til alle lejligheder, og ved begge boligblokke er der et svømmebassin på 12 x 6 meter med parasoller og liggestole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo dei Lunardi

Læs personlige anmeldelser af Borgo dei Lunardi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo dei Lunardi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Borgo dei Lunardi

Borgo dei Lunardi

+
Value for Money.
God beliggenhed centralt i Toscana.
Dejlig swimmingpool.
Restaurant.
Et roligt sted.

-
Ingen Wifi i lejlighederne.
I lejligheder uden aircondition burde der være en "fan"/blæser.

Læs mere

Nice place but no focus on details

The apartment was nice and the views from it but there were no focus on details in general. I don't know if it is because we were out of season. Both pools were dirty and we couldn't swim.

It had no TV or internet in the apartment which I think it was a plus and it helps you to disconnect from every day life. There was Internet in the reception in the main building but slow.

The towels are not changed in the whole week and it would have been nice to have them change 1 time. It cost 8€/person to change them which I think it is excessive.

The baby bed is free of charge but there was no duvet for the baby only bed sheets. Good thing I had my own baby duvet with me.

The personal is nice and relax. The restaurant very nice and the food is good. They produce their own wine and olive oil.

In general is a good place to stay but it could get much better if they cared more about the details.

Læs mere

Marianne og familie fra Hørning boede på Podere Colombaio i Asciano fra d. 14. til d. 21. juli 2012 og på Borgo dei Lunardi i Cerreto Guidi fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Til gengæld – og måske især pga ugen inden - Borgo dei Lunardi (anneks) var varmt, lille, slidt, kedelig – poolen var okay, men lejligheden var ingen oplevelse. Til gengæld var byen kedelig og trist… Ja, det kan vi altså ikke anbefale til nogen, beklager.

Læs mere

Christian og familien fra Roskilde boede på Borgo dei Lunardi i Cerreto Guidi fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi var glade for området, vi boede i, og for faciliteterne i fbm hovedbygning, dvs. restaurant (inkl. deres arrangementer og generelle imødekommenhed) og swimming pool. Udsigten fra vores lejlighed var virkelig god også.

Dog må jeg sige, at jeg synes at den bygning, vi boede i, var ”underprioriteret”. Poolrensning samt poolområde var mere mangelfuldt og mere slidt end i hovedbygningen. Lejligheden var ekstremt sparsomt møbleret/udrustet – specielt køkkenet, hvilket gjorde det svært at lave mad selv. Det synes jeg personligt bør fremgå af hjemmesiden. Disse forskelle mellem hovedbygning og Bosco kan muligvis have noget at gøre med forskelligt ejerskab?

Læs mere

Charlotte og familien fra Hillerød boede på Le Case di Albarella i Albarella fra d. 12. til d. 19. juli 2008 og på Borgo dei Lunardi i Cerreto Guidi fra d. 21. til d. 24. juli 2008.

Vi er meget glade. Området, huset, maden på stedet - var bare super.Vi havde en dejlig ferie. Den første uge var vi på Albarella også gennem jer, det var også fint og dejligt. Dog var der lige det med at leje cykler, det blev 750 kr for en uge og hvis du ville ligge på en liggestol ved pool kostede det for 4 personer ca 1300 for en uge og ville du også på stranden blev det lige 1300 dér også.Ved poolen er det lidt hårdt at ligge på sten. Det var der en del dansker der var sure over på stedet. Det var et flot område med skøn natur gode spisesteder.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo dei Lunardi

Vi boede i lejlighed lige overfor restauranten. Det er en meget populær restaurant med mange italienske gæster. Vi ville gerne have haft besked fra feriestedet de dage, hvor de havde mange gæster i restauranten, idet de stod rundt omkring lige udenfor vores dør. Der er for få stole og solkonge ved poolen, især når det tillades at nogle reserverer pladser fra tidlig morgen til sen aften uden at benytte dem! De dage, hvor der er mange gæster i restauranten kan man ikke parkere når man kommer tilbage efter en udflugt - forslag til forbedring er at stedet reserverer p pladser til hver ferielejlighed. Hyggeligt sted, roligt sted og centralt sted for besøg i Pisa, Firenze og Lucca.

Læs mere
 
search map