Agriturismo i Cerreto Guidi i Toscana

Borgo dei Lunardi

Pris fra pr. pers.
Borgo dei Lunardi Borgo dei Lunardi Borgo dei Lunardi Svømmebassinet ved Borgo dei Lunardi Bosco Verde Bosco Verde Svømmebassinet ved Bosco Verde Bosco type B Borgo type A Restauranten Restauranten Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gården Borgo dei Lunardi ligger i udkanten af den lille by Cerreto Guidi i det centrale Toscana.

Smukke omgivelser og egen restaurant

Landskabet er harmonisk, blødt bølgende med bjerge i horisonten. Gården består af to komplekser. Selve Borgo dei Lunardi har de senest istandsatte lejligheder (type A) med mulighed for aircondition, der kan ligge i stueetagen eller på første etage. Det er også her, at gårdens restaurant ligger. Den kommer folk til langvejs fra, og der afholdes ofte bryllupper på gården, dels fordi omgivelserne er så maleriske, men også fordi maden er virkelig god, selv for Toscana hvor man ellers er godt vant.

To pools

Trehundrede meter væk ligger bygningen Bosco Verde, hvis lejligheder (type B) i ét og alt minder om Borgo dei Lunardis med den lille forskel, at der her ikke er mulighed for aircondition, til gengæld får du mere fred og ro, da du bor længere fra restauranten. På gården finder du hele to pools - en ved Bosco Verde og en ved Borgo dei Lunardi.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Borgo type A og Bosco type B):
- De i alt 20 lejligheder i begge boligblokke er alle toværelses og består af stue med dobbeltsovesofa og spartansk køkkenhjørne (kun to elplader og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. I haven og på terrassen er der borde og stole til alle lejligheder, og ved begge boligblokke er der et svømmebassin på 12 x 6 meter med parasoller og liggestole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map