Agriturismo i Cerreto Guidi i Toscana

Borgo dei Lunardi

Svømmebassinet ved Borgo dei Lunardi Bosco Verde Borgo dei Lunardi Restauranten Borgo dei Lunardi Svømmebassinet ved Bosco Verde Bosco Verde Bosco type B Borgo type A Restauranten Reception Borgo dei Lunardi
 
Borgo dei Lunardi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo dei Lunardi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerreto Guidi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården Borgo dei Lunardi ligger i udkanten af den lille by Cerreto Guidi i det centrale Toscana.

Smukke omgivelser og egen restaurant

Landskabet er harmonisk, blødt bølgende med bjerge i horisonten. Gården består af to komplekser. Selve Borgo dei Lunardi har de senest istandsatte lejligheder (type A) med mulighed for aircondition, der kan ligge i stueetagen eller på første etage. Det er også her, at gårdens restaurant ligger. Den kommer folk til langvejs fra, og der afholdes ofte bryllupper på gården, dels fordi omgivelserne er så maleriske, men også fordi maden er virkelig god, selv for Toscana hvor man ellers er godt vant.

Læs mere om Borgo dei Lunardi

To pools

Trehundrede meter væk ligger bygningen Bosco Verde, hvis lejligheder (type B) i ét og alt minder om Borgo dei Lunardis med den lille forskel, at der her ikke er mulighed for aircondition, til gengæld får du mere fred og ro, da du bor længere fra restauranten. På gården finder du hele to pools - en ved Bosco Verde og en ved Borgo dei Lunardi.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Borgo type A og Bosco type B):
- De i alt 20 lejligheder i begge boligblokke er alle toværelses og består af stue med dobbeltsovesofa og spartansk køkkenhjørne (kun to elplader og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. I haven og på terrassen er der borde og stole til alle lejligheder, og ved begge boligblokke er der et svømmebassin på 12 x 6 meter med parasoller og liggestole.

Skjul teksten
 
 
search map