Agriturismo i Cerreto Guidi i Toscana

Agriturismo Musignano

 
Agriturismo Musignano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Musignano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerreto Guidi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kort uden for den lille by Stabbia ligger Agriturismo Musignano omgivet af vinmarker og dale på en lille bakke: udsigten er ganske simpelt 360 grader. De klassiske gulmalede bygninger rummer en række lejligheder og værelser, en restaurant, festlokaler samt vinkældre. Her er en kilometers kørsel ad grusvej fra landevejen, så her er ingen støj fra trafikken eller fra anden generende aktivitet for den sags skyld; det skulle da lige være, hvis du kommer her en af de dage, hvor der er bryllupsfest, og det sker ganske tit i weekenden store dele af året, da både gården og omgivelserne er så maleriske, at det tiltrækker mange nygifte.
Såvel lejlighederne som værelserne er indrettet i den moderne rustikke toscanske stil, man ser så mange steder, med smedejern, terracotta på gulvet, ofte fritliggende bjælker i loftet og møbler i mørkt lakeret træ.
Hvis indkvarteringen er ganske almindelig, så er gæstfriheden og hjertevarmen langt over middel. Her på gården sætter de en ære i at modtage gæsterne på den ligefremme joviale måde, der er så typisk for Toscana. I restauranten bliver du derfor også bænket omkring ét stort bord, som man altid har gjort på landet, og efter nogle glas af gårdens gode vin (vi sender en særlig kærlig tanke til vinsantoen) kommer munden nok også på gled på trods af sprogbarrierer og kulturelle forskelle.
Foran bygningerne og på plænerne står der borde og stole, således at alle har mulighed for at nyde et måltid i det fri, og rundt om svømmebassinet er der også parasoller, liggestole, borde og stole.

 
 
search map