Feriebolig i Cenaia i Toscana

Villa Rossana

 
Villa Rossana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rossana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cenaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Rossana var oprindeligt en privat villa med en stor parklignende have. I dag består den af flere huse, der alle er bygget i samme stil, hvor hvide og smukke sten står i fin kontrast til hinanden. De sympatiske ejere har tilmed et par møbelforretninger og det er datteren Michela, som du helt sikkert vil støde på, da det er hende, der primært tager sig af Villa Rossana. Eftersom Michela bor i nærheden, er hun for det meste altid til rådighed og kan hjælpe med både tips og gode råd om udflugter, spisesteder og forskellige former for aktiviteter. På Villa Rossana finder du en reception, kaffebar og et vaskerum med vaskemaskine samt parkering.

Slap af ved poolen efter en god dag med udflugter

Du har et utal af udflugtsmuligheder overalt i Toscana og bestemt noget for enhver smag. Bare at køre rundt i landskabet er en oplevelse i sig selv og naturen varierer meget afhængig af, hvor i Toscana du befinder dig. Du kan vælge mellem mange forskellige småbyer og de fleste har et stemningsfuldt, historisk centrum. Tæt på Villa Rossana finder du Vinci (Leonardo da Vincis fødeby), Calci, Buti, Lucca og Pisa. Volterra er også en by, du ikke bør gå glip af. Og det samme gælder San Gimignano. Du kan tilmed tage på dagsudflugt til Siena og det smukke Chianti-område. Er du også interesseret i ridning, cykling og vandreture, så er Toscana det perfekte sted. Toscana er også regionen, du skal tage til, hvis du interesserer dig for smagninger af vin, ost, salami og chokolade eller kurser i keramik, maleri og madlavning. Tag fat i Michela og så vil hun hjælpe dig med det praktiske, og hun kan også hjælpe med at skaffe en babysitter, hvis det skulle blive relevant.

Efter nogle oplevelsesrige dage kan det også være skønt bare at blive "hjemme". Villa Rossana har en stor skyggefuld have, hvor der er et dejligt poolområde med swimmingpool for både store og små (med saltvand) og vandmassage. Omkring poolen er der liggestole og parasoller, så du kan slappe af under solens varme stråler eller trække dig væk ind i skyggen og holde siesta. Rundt omkring i haven står der borde og stole til rådighed.

Læs mere om Villa Rossana

Du kan grille i haven, mens børnene leger

Du sørger selv for forplejning og kan tilberede dagens måltider hurtigt og nemt (der er både købmand og slagtere er i Cenaia) i din ferielejlighed, eller du kan grille, når vejret tillader det. I den store have er der sat en grill op, som du kan bruge, og mens du gør klar til aftensmåltidet, kan børnene boltre sig på legepladsen, i haven eller spille en gang bordtennis.

Cenaia er en lille by med godt udbud

Cenaia er en typisk toscansk landsby ude på landet, hvis rødder går helt tilbage til år 1120. Byen ligger ca. 20 km fra Pisa og dens lufthavn, hvilket gør det bekvemt for dig, der ankommer med fly. Du kan nemt kombinere kultur med sol og badning, da strandene ved Calambrone og Tirrenia kun ligger omkring 25 km væk. Du kan nemt komme rundt i bil, men hvis du en dag gerne vil lade bilen stå, så kan du tage toget til både Pisa og Firenze, da den nærmeste togstation ligger i Pontedera, kun ca. 10 km væk.

På trods af sin lille størrelse byder Cenaia på flere shoppingmuligheder og spisesteder - og kan faktisk tilbyde det meste af det du behøver. Her er en bank, apotek, tankstation, pizzeria, bager, købmand, slagter og nogle kiosker. Vi kan også anbefale et besøg på restaurant Da Ivo (ca. 900 meter væk), hvor der serveres autentisk toscansk mad, og hvor indretningen på godt og ondt er lidt specielt. Hvis du vil have et større udvalg, så tag til Ponsacco eller hyggelige Pontedera, som kun ligger ca. 20 minutter væk med bil (18 km).

Komfortable lejligheder med udeområde

Møblerne og det rustikke interiør er inspireret af de klassiske linjer fra den såkaldte arte povera-stil. Der findes enkelte eksempler på, at at indretningsarkitekten har valgt at sætte tunge gardiner op i stedet for døre mellem rummene i lejlighederne. Alle lejligheder er udstyret med tv og komfur med ovn. De fleste lejligheder har aircondition. I den ene bygning ligger: Mimosa, Rosa, Camelia, Geranio, Viola, Edera og Begonia - og i den anden ligger Giglio, Margherita, Ortensia og Orchidea. Alle lejligheder har en form for udeområde, enten som pergola, terrasse eller balkon. Vær opmærksom på, at Begonia har ingen direkte udgang til et udeområde, men har mulighed for at bruge de terrasser, der er i haven. Du kan også vælge "uspecificerede" lejligheder, som vil være en af ovenstående, men hvor du starter fra antallet af soveværelser.

Læs om lejlighederne på Villa Rossana

Skjul teksten
 
 
search map