Feriebolig i Cenaia i Toscana

Villa Rossana

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Rossana ligger i Cenaia, en lille by på landet ca. 20 km fra lufthavnen i Pisa og 25 km fra sandstrandene ved Calambrone og Tirrenia. Her kan du på optimal vis kombinere udflugter til Toscanas mange kulturbyer med dage på stranden. Tag tog til Pisa eller Firenze, for nærmeste togstation med gode forbindelser til begge byer ligger 10 km væk i Pontedera.

Glæd dig til poolområdet efter en dagsudflugt i omegnen

Villa Rossana består af to nybyggede ejendomme med fælles have hvor der er installeret et flot svømmebassin med børnebassin og vandmassage. Det skal bemærkes at bassinet indeholder saltvand. Ved bassinet er der borde, stole og liggestole til afslappende timer ved det lille springvand.

Du kan grille i haven, mens børnene leger

I den store, grønne have er der også grill og endnu flere borde og stole til fælles brug og en lille legeplads til de mindre børn. På Villa Rossana findes desuden reception, bordtennis, vaskerum med to vaskemaskiner og parkeringsplads.

Lille by med godt udbud

Den lille landsby Cenaia tilbyder flere indkøbsmuligheder og spisesteder: Pizzeria L'Angolo 500 meter, bager og købmand 600 meter, slagter 500 meter osv. Vi kan også anbefale et besøg på restauranten Da Ivo (900m væk), hvis du ikke er bange for ægte toscanere og en deraf følgende kitschet møbleret spisestue.

Din lejlighed er personligt indrettet som et rigtigt hjem

Da villaens ejere producerer møbler, har villaen ingen svage sider hvad angår den indre indretning. Møblementet og indretningen er inspireret af de klassiske linjer i den såkaldte arte povera stil. I nogle tilfælde har arkitekten valgt at sætte tunge gardiner i stedet for døre mellem boligernes lokaler. Endvidere råder alle lejligheder over tv og komfur med ovn. De fleste lejligheder har aircondition.

I den ene bygning ligger: Mimosa, Rosa, Camelia, Geranio, Viola, Edera og Begonia - og i den anden ligger Giglio, Margherita, Ortensia og Orchidea.

Læs om lejlighederne på Villa Rossana

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Il Contrasto

Lucca, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map