Anmeldelser af Palazzo Palesa

 
Palazzo Palesa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Palesa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Palesa

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Palesa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Palesa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Katarina og rejsefælle fra Vejby boede på Palazzo Palesa i Celle sul Rigo fra d. 17. til d. 18. oktober 2008.

Det var et meget godt ophold i Celle sul Rigo. Virkelig! Der er kommet en hel fantastisk restaurant i byen restaurant Primavera. Det var det bedst mad og perfekt service og alt. Den er værd at køre langt efter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og Rolf boede på Palazzo Palesa i Celle sul Rigo fra d. 23. til d. 29. september 2008.

Vi har haft en pragtfuld ferie.
Celle sul Rigo har nok været det bedste. Bed & Breakfasten ved fantastisk. Det var som at være i Aladdins hule. Værtinden talte næsten kun italiensk. Hun blev ved til vi havde forstået hinanden og lo hver gang hjerteligt, når det var lykkedes.
Byen har 5 restauranter. Vi har prøvet de tre. Der er især en restaurant "Osteria La Primavera Da Fabio", Via Torno al Fosse n 17, Fraz Celle Sul Rigo, 530 San Casciano Dei Bagni (SI). Vi blev sendt derhen af en kvinde, som fortalte, at den fortjente en Michellin stjerne. Restauranten er Fantastisk. Let og elegant indrettet. Maden udsøgt. Indehaveren er uddannet på de fineste restauranter i Italien. Han kan få en spaghettitrevl til at smage som det allerfineste. Når folk i San Casciano ikke er tilfredse med maden bliver de sendt til Fabio.

I Celle Sul Rigo er der et udsalg af Il Poggio vin, fra stedet. Det er en særdeles udsøgt vin. Udsalgsstedet har også en restaurant, som vi ikke har prøvet, men som skulle være god. Det kan være svært at få kontakt til forhandleren af Il Poggio vinen. Den kan også købes i et lille udsalgssted i San Casciano. Navnet Il Poggio står på facaden. Brunelle skulle være en meget opreklameret vin. I vores Guide anbefales Il Poggio i stedet for.

Celle sul Rigo er i sig selv en lille flække med 600 indbyggere, men ligger tæt på San Casciano dei Bagni. Byen er ved at blive restatueret. Det startede med at damen, som viste os vej. (Hun er for øvrigt dansk psykiater af somalisk oprindelse, som har et hus hernede). Hun skrev et brev til bystyret med en klage over, at pladsen foran hendes hus blev brugt som hundetoilet. Hun bad om tilladelse til at sætte pladsen i stand for egen regning. Da hun kom næste gang, var pladsen sat nydeligt i stand. Det har inspireret mange andre indbyggere til at pudse deres facader.

I San Cansciano dei Bagni, der ligger et par kilometer fra Celle Sul Rigo findes et termalbad. Det er dyrt men dejligt. Vores værtinde har rabatkuponer til det. Her kan man få alle mulige behandlinger (f.eks. mudderbad). Vi nøjedes med at gå i svømmepølen. Her er der varme svovlholdige kilder. Der er nogle kraftige vandkaskader, som masserer hele kroppen. Pragtfuldt. Det er en oplevelse.

Der findes desuden et lille diskret sted i San Casciano dei Bagni. Det er et lille varmt svovlholdigt termalbad i naturen. Kør til paladset i byen. Brug parkeringspladsen her GÅ ned ad bakken. Du kan ikke køre. Drej til højre indtil du ikke kan komme længere. Her er det lille bassin, hvor man bare kan slå sig ned. Vandet har helbredende virkning på forskellige hudsygdomme. Det giver i alt fald velvære.

I det hele taget er der en del termalbade i Toscana. Det gælder om at have badetøj og håndklæde med og eventuelt en picnickurv med, så man er rustet til det, når man passerer forbi. Det gør man f.eks., når man kommer fra Celle sul Rigo og kører ad de små landeveje mod Siena.

I Celle Sul Rigo holdes der ostevæddeløb. Vi har ikke selv overværet det. Det går vist ud på, at osteproducenterne kommer med deres oste og triller dem ned ad en stejl bakke. Folk løber da efter dem. Den som får fat i en ost, kan beholde den. Efter sigende skulle der være mange brækkede lemmer i forbindele med dette væddeløb. Jeg har i sinde at foreslå min ostehandler at organisere et sådant væddeløb på Valby Bakke, næste gang der er kulturdag. Måske kan han få nogle osteproducenter til at sponsorere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og rejsefælle fra Frederiksberg C boede på Palazzo Palesa i Celle sul Rigo fra d. 23. til d. 27. juli 2008.

Vi har været utrolig begejstret for vores rejse, og jeg vil, når jeg får tid skrive om det til Jer. Det var et helt fantastisk sted som vi nød meget.
Det fortjener at der er flere som får at vide hvor dejligt der var. Det var så specielt og smukt og venligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map