Villa i Celle dei Puccini i Toscana

Casa Nido

 
Casa Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Celle dei Puccini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bjergene over Lucca ligger dette istandsatte hus i to etager. Huset ligger i ophøjet ro lige i udkanten af landsbyen, og man skal gå de sidste ca. 150 meter til fods, da grusvejen op til huset er smal og meget stejl. Man kan godt køre op med mellemstor bil for at læsse af og parkere.

Wi-fi og sat-tv

Trods den fredelige beliggenhed er du dog ikke helt afskåret fra omverden: I 2013 har man installeret wi-fi internetforbindelse, og skulle man være afhængig af at se fjernsyn på andre sprog end italiensk, så er der også sat-tv.

Læs mere om Casa Nido

Nyd den lille pool med vandmassagekar

Bassinet ligger neden for huset i en fin have og måler 7,30 x 3,70 meter og er for resten delvist opstammet, men da grunden skråner, er den halvdel, som vender mod huset, helt nedgravet. I den hyggelige lille have er der bord, stole, liggestole, grill og en flot udsigt. Udover den lille pool er der også et kar med vandmassage på 1,5 x 1,5 meter.

Opsyn fra ejeren

I stueetagen kommer ejeren som sagt af og til, men han bor et andet sted, så det er mest for at passe haven og rense svømmebassinet. Lejligheden, som ligger på 1. etage, er nydeligt møbleret, og har et dejligt køkken med fire gasblus og ovn samt vaskemaskine.

Villaen på Casa Nido

Toværelseslejligheden Nido med 4 sovepladser (1. sal)

Ligger på første etage og består af alrum med gode køkkenfaciliteter (4 gasblus, ovn og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Skjul teksten
 
 
search map