Villa i Celle dei Puccini i Toscana

Casa Nido

 
Casa Nido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Nido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Celle dei Puccini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bjergene over Lucca ligger dette istandsatte hus i to etager. Huset ligger i ophøjet ro lige i udkanten af landsbyen, og man skal gå de sidste ca. 150 meter til fods, da grusvejen op til huset er smal og meget stejl. Man kan godt køre op med mellemstor bil for at læsse af og parkere.

Wi-fi og sat-tv

Trods den fredelige beliggenhed er du dog ikke helt afskåret fra omverden: I 2013 har man installeret wi-fi internetforbindelse, og skulle man være afhængig af at se fjernsyn på andre sprog end italiensk, så er der også sat-tv.

Læs mere om Casa Nido

Nyd den lille pool med vandmassagekar

Bassinet ligger neden for huset i en fin have og måler 7,30 x 3,70 meter og er for resten delvist opstammet, men da grunden skråner, er den halvdel, som vender mod huset, helt nedgravet. I den hyggelige lille have er der bord, stole, liggestole, grill og en flot udsigt. Udover den lille pool er der også et kar med vandmassage på 1,5 x 1,5 meter.

Opsyn fra ejeren

I stueetagen kommer ejeren som sagt af og til, men han bor et andet sted, så det er mest for at passe haven og rense svømmebassinet. Lejligheden, som ligger på 1. etage, er nydeligt møbleret, og har et dejligt køkken med fire gasblus og ovn samt vaskemaskine.

Villaen på Casa Nido

Toværelseslejligheden Nido med 4 sovepladser (1. sal)

Ligger på første etage og består af alrum med gode køkkenfaciliteter (4 gasblus, ovn og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Nido

Læs personlige anmeldelser af Casa Nido som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Nido. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Casa Nido

Fantastisk beliggenhed

Dette var vores andet ophold på Casa Nido, denne gang i to uger. Vi blev mødt af et meget sympatisk værtspar, der bød os velkommen med Champagne og snacks. De vil gøre alt for at opholdet bliver behageligt. Huset ligger perfekt for dem som vil have fred og ro. Lækker ren pool, flot have med mange gode terrasser. Franco og hans kone kom 2-3 gange af et par timer for at vande have og rense pool, ellers havde vi det hele for os selv. I “byen” er der en B & B, med servering af mad. Kan anbefales. 2 km fra huset ligger der en Italiensk restaurant der er har et fantastisk spisekort til yderst rimelige priser. Vi havde en virkelig dejlig ferie i Casa Nido. Det kan kun anbefales.

Læs mere

Dejligt lille hus på landet

Positivt:
+ Ingen myg!! (næsten - så to på en uge)
+ Udsigt fra huset
+ Klima, det er en smule køligere deroppe og ofte en lille brise.
+ Næsten ingen turister (bortset fra de engelske naboer)
+ Ingen myg - ja det har jeg allerede nævnt, men det er bare så lækkert at kunne sidde ude efter mørkets frembrud uden at blive spist. Vi brugte overhovedet ingen repellent (e.g. Autan) under opholdet.

Negativt:
- Meget dårligt mobil signal (måske ikke vigtigt på ferie - vægt det som i ønsker)
- Jeg havde bestemt ikke lyst til at køre helt op til huset pga. vejen derop som er meget stejl og snoet. Den er så stejl at man ikke skal gå i stå i en forhjulstrækker hvis man ikke vil starte forfra.
Det er dog kun en kort gåtur op ad bakke, ca 3-5 min. Ejeren kørte vores baggage fra bilen til huset og tilbage igen.

Læs mere

Fantastic!

Vi (to voksne og to børn på 11 og 14) tilbragte en uge på Casa Nido. Det var en fantastisk oplevelse. Højt oppe i bjergene, ligger dette smukke stenhus med fantastisk udsigt og privat pool. Der er godt køkken og rent badeværelse. Grill og flere fine terrasser på ejendommen. Franko og hans kone gjorde deres bedste for at vi kunne få et godt ophold, og det fik vi fik. Når vi havde nogen problemer, svarede han med det samme. Vi havde hus og grund helt for os selv, han kom kun én gang i løbet af ugen til at vande blomsterne. Vi fik en meget flot velkomst samt afsked. Vi anbefaler varmt et besøg på Casa Nido.

Læs mere

Vidunderlige stunder

Et fabelagtigt sted og en fantastisk base at udforske Toscana, Lucca og Garfagnana fra. Franco og hans hustru er vidunderlige og vil sikre sig, at du nyder dit ophold til fulde. Sørg for at tappe dem for anbefalinger af restauranter og steder at besøge i området. Adgangsvejen er ret kringlet og smal men med lidt køreevner går det fint at køre op og parkere ved huset. Sengen er også usædvanlig komfortabel for Italien. Anbefales varmt!!!!

Læs mere

Super beliggenhed

Trods en lidt svær begyndelse pga. Af et tilstoppet toilet var vores ophold på stedet til 4-5 stjerner.
Værtsparret gjorde alt for at vi skulle få så problemfri ferie som muligt. De bor ikke på stedet men kommer forbi et par gange under opholdet. Det virker kun som om det vil gøre det så godt som muligt. I byen er der en lille restaurant der er oplevelsen værd. Man skal bestille bord dagen før, så åbner de restauranten for de besøgende. Den første gang var vi alene. 4 retters menu, med vin for 2 personer ca. Kr. 400,00. Det kan ikke siges nok, beliggenheden er noget af de skønneste vi har prøvet. Man skal parkere ca, 200 M fra huset hvis man har en større bil. Her var værten også behjælpelig han kørte vores bagage til og fra huset. Så kommer det lille men! In-Italia kontaktede os via SMS da vi var ca. 20 km fra stedet og bad os om at finde et andet sted da der var problemer med toilettet. Vi ringede naturlig vis til in-Italia, da vi var kede af at have kørt 1750 km og så ikke kunne få det vi på forhånd havde valgt. Medarbejderen i Danmark var meget uforstående over for at det virkelig var et problem at vi ikke kunne få det hus vi på forhånd havde valgt. Da vi efter en del ringen frem og tilbage selv foreslog en løsning med at vi kunne låne udlejers toilet indtil det andet var repareret, gik det så alligevel. Ali i alt i super oplevelse, trods det lille problem.

Læs mere

Skønt sted.

Netop hjemkommet efter to skønne uger i Casa Nido. Vi kan kun give huset de bedste anbefalinger. Skøn have, dejlig pool og skønt område. Perfekt sted hvis man kan lide fred og ro, og ikke har noget imod, at man skal køre lidt for at komme til et supermarked.

Læs mere
 
search map