Anmeldelser af Stella Marina Residence

 
Stella Marina Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Stella Marina Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Stella Marina Residence

Læs personlige anmeldelser af Stella Marina Residence som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Stella Marina Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og familie fra Danmark boede på Stella Marina Residence i Cecina Mare fra d. 16. til d. 21. juli 2012.

Stella Marina Residence levede ikke op til pris og forventninger - beliggenhed super! Tæt på strand, by og pool. Der var usandsynlig meget støj fra motorcykler aften og nat, fra den indfaldsvej der gik lige forbi hotellet, samt halvsnusket sengelinned. Værelset var Ikke egnet til en familie i flere generationer, da den ene seng stod i køkkenet som også var

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Jens og familie fra Kerteminde boede på Stella Marina Residence i Cecina Mare fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Cecina er meget turistet uden det på nogen måde skal lyde negativt. Der er massere af liv og godt humør, hver aften er der marked på "promenaden". Der er mange spisesteder ,et par enkelte turistfælder, men de fleste meget fine. Hvis man bevæger sig et par gader væk fra stranden er der nogle gode restauranter med lokale fiskeretter, pizza og pasta.

I forhold til jer, har vi også kun roser til overs, god, behagelig og kompetent betjening, selv om vi bestilte onsdag og kørte fredag. Nede på destinationerne var oplevelsen den samme, ingen problemer, hurtig ind og udtjekning. Vi kan i øvrigt kun anbefale at være 2 x 1 uge på forskellige steder, selv om vi som udgangspunkt kun var det af nød, kan vi sagtens finde på at gøre det igen, da 2 uger for børnene i det samme poolområde godt kan være for længe.

Det skal dog siges, at stranden i Cecina ikke er for små børn, da der bliver hurtigt dybt og bølgerne generelt er store, 3 ud af 7 dage var der rødt flag, men så kan man bade i poolen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Troels og familie fra Egå boede på Stella Marina Residence i Cecina Mare fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Vores ferie I Cecina Mare var ikke en succes.
1. Stedet er ikke velegnet til børn som I skriver. Det er MEGET larm fra gaden om aftenen (vi kaldte det lille Ibiza).
2. Området kan ikke bære 14 dage med børn da der er alt for få muligheder. Der er kun pool eller strand, samt et lille tivoli.
3. I skriver at der er plads til 6 personer i lejlighederne. Vi var 5 og det var et helvede - 18 KVM er alt for lidt. Jeg synes faktisk at det er bondefangeri at udleje et alm hotelværelse som en 6 personers lejl.

Det var ikke kun os som havde denne holdning. Samtlige som vi talte med var ved at blive skøre af klaustrofobi! Vi forlod faktisk hotellet før tid for at leje noget større et andet sted. Vi kommer ikke tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birger og familie fra Sønder Felding boede på Stella Marina Residence i Cecina Mare fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en rigtig god uge i Italien Cecina Mare. Vi var godt tilfreds med lejligheden. Dog er køkkenfaciliteterne ikke af nogen videre god standard, hvilket jo sikkert kommer de mange hyggelige restauranter til gode...

Vi kunne måske godt have tænkt os at der på hjemmesiden var en lidt mere klar beskrivelse af det totale beløb, således at man ikke kom til en "ekstra" regning til klubkort, air condition, osv på selve feriestedet. Endvidere ville det måske være fornuftigt at beskrive lidt detaljeret hvad klubkortet kunne bruges til?

Vi havde en god uge og nød at strand og pool var lige om hjørnet!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Christina og rejseledsagere fra Århus C boede på Stella Marina Residence i Cecina Mare fra d. 7. til d. 14. juni 2008.

Vi havde en genial tur! Lejligheden var super god, og selvom i skriver at havudsigt ikke er muligt, havde vi det altså fra siden af altanen, skønt! Som I skriver anbefales det, at man ikke er mere end fire, selv i de store lejligheder, og det vil vi godt tilslutte os. Fire ville være mest optimalt, men vi overlevede da at være fem..

Hele området og byen er skøn, vi forelskede os helt i det! Også lokalbefolkningen, især personalet på hotellet, er super søde og venlige, og meget villige til at tale engelsk, eller i det mindste forsøge på det!

Det skal dog nævnes, at byen er fyldt med ensrettede små gader, som er ret svære at finde rundt i, og det besværliggører også at finde hotellet.. Vi kunne bestemt ikke havde fundet vej uden vores gps, så sådan en vil vi helt sikkert anbefale at man har med sig!

Turen har i det hele taget været over vores forventninger, og vi overvejer kraftigt at komme til Cecina Mare en anden gang! Tak for en god tur!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på engelsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map