Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Stella Marina Residence

 
Stella Marina Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Stella Marina Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stella Marina Residence ligger helt ned til stranden, og hvis det ikke er nok, så er der også en stor pool. På stedet er der desuden restaurant, legeplads, lille diskotek, bar og parkering, så underholdningen for alle aldre er sikret, og inden for gåafstand ligger Marina di Cecinas centrum med diverse butikker, restauranter og barer. Ganske nemt og bekvemt.

Adgang til pool - parasol på stranden mod betaling af tillæg

Residencen deler faciliteter med Hotel Club Stella Marina, som ligger ved siden af, og den er ideel for børnefamilier. Man har mulighed for at ligge på den offentlige (gratis) strand i nærheden af hotellet eller benytte hotellets egen strand, hvor man mod betaling af tillæg får 1 parasol, liggestol og dækstole. Adgang til pool, som ligger på stranden lige over vejen foran hotellet, er inkluderet i prisen. Stranden i Cecina er ret bred og består overvejende af sand - der er stykker med småsten, der ændrer placering fra år til år alt efter, hvordan bølgerne og uvejr flytter dem i løbet af vinteren.

Læs mere om Stella Marina Residence

Enkle lejligheder tæt på stranden og bycentrum

De 12 lejligheder er enkelt, men funktionelt møblerede og råder alle over telefon, satellit-TV samt pengeboks. Det er desværre ikke muligt at få havudsigt. Parkeringsplads til rådighed for gæsterne ligger lige ved lejlighederne efter princippet "først til mølle". I centrum af Marina di Cecina, der kun ligger 300 m væk, er der diverse butikker, restauranter og barer. Ønsker man et større udvalg, finder man det i Cecina, 3 km inde i landet.

Lejlighederne på Stella Marina Residence

Studiolejlighed med 4 sovepladser (A4 med balkon)

studiolejligheder med 4 sovepladser består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (udtræksseng) samt køkkenhjørne, natområde med dobbeltseng, badeværelse med bruser eller badekar og balkon.

Studiolejlighed med 6 sovepladser (B6 med balkon og havudsigt fra siden)

studiolejligheder med 6 sovepladser består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (udtræksseng) samt køkkenhjørne, natområde med dobbeltseng og køjeseng, badeværelse med bruser eller badekar og balkon med havudsigt fra siden. Vi anbefaler, at man er højst 4 personer, da pladsen ellers kan blive trang.

Skjul teksten
 
 
search map