Anmeldelser af Residence L'Aliante

 
Residence L'Aliante er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence L'Aliante er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence L'Aliante

Læs personlige anmeldelser af Residence L'Aliante som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence L'Aliante. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Iris og rejsefæller fra Lystrup boede på Residence L'Aliante i Cecina Mare fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Det var et dejligt ophold og vi har intet - jeg gentager : intet at klage over.

Folkene på Residence L'Aliante er meget imødekommende, og det lille hus (Tramontana) kan varmt anbefales. Byen er ikke den mest interessante, men der er rigtig gode indkøbsmuligheder med de lækreste råvarer. Til gengæld skal man bare bevæge sig væk fra hovedvejen og vupti, så er der den smukkeste natur.

Vi har fået en kanon god behandling fra In-Italia's side, er blevet fulgt godt på vej fra bestilling til hjemkomst. Tak for denne gang - vi vender gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Niels og rejsefælle fra Haslev boede på Residence L'Aliante i Cecina Mare fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Først vil jeg gerne rette en tak til In-Italia for en hurtig og meget professionel måde at håndtere vor henvendelse / bestilling på, vi vil helt sikkert kontakte In Italia når vi næste gang skal til Italien.

Om rejsen vil jeg sige - Toscana er jo et smukt område, og vi kan anbefale andre at tage derned.

Vi vil dog ikke anbefale familier med børn at tage til selve Cecina by, der sker simpelthen for lidt. Byen Cecina er mere død end en lollandsk provinsby. Hvis man kunne få lyst til at gå en tur i byen om aftenen og dumpe ind på en café eller restaurant, så bliver man skuffet, og butikkerne har man hurtigt været gennem.

Ved stranden i badebyen Cecina Mare er der OK, men man skal have bil for at nå dertil, det er for langt på cykler. Selve stranden er OK hvis man kan acceptere grus. Er man i bil og kan bevæge sig enten mod nord til f.eks. Livorno eller mod syd til Bibbona - eller endnu bedre San Vincenzo eller Baretti - kan man opleve vidundelige sandstrande og betagende natur. Der er i området flere vingårde der har "åbne døre" - man behøver ikke tage til de mere berømte områder som Chianti o.l

Vi boede på Residence L'Aliante, og om det kan vi sige at:
- der er for langt at gå ind til byen, men indkøb tæt nok på - og godt.
- at familien der står for det er usædvanligt søde og hjælpsomme mennesker, alt klappede ved ankomst og afrejse.
- selve lejligheden (Grecale) er OK til to mennesker - meeen er man fire skal de to sove på sofaen i køkken/stue, og den ville jeg ikke anbefale nogen.
Det hele virker velplejet - især efter italienske normer !!! (græsset vandes hver nat). Man har reserveret parkeringsplads. Pool er fin. Ønsker man forslag til ture / oplevelser har de masser af forslag og beskrivelser af hvordan man kommer frem.

Et minus fandt vi var at der til hver person kun blev udleveret ét stort (tyndt) håndklæde til hele ugen, det er for lidt - der var flere små der mindede om viskestykker, men dem kan man jo ikke tørrre sig i. Så kunne der måske godt være en lille ovn eller toaster og en parasol på terrassen. Generelt dog et tilfredsstillende ophold, men man skal nok orientere sig lidt på forhånd om hvad man vil se og opleve i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tonie og familie fra Tarm boede på Residence L'Aliante i Cecina Mare fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Tramontana er et seperat lille hus på residensen, som er et virkeligt skønt sted. Poolen er den lækreste, vi endnu har oplevet på en ferie sydpå, hytten ny, ren og veludstyret, og man generes ikke af støjen fra vejen, som der står i omtalen af stedet. Den værste "støj" stammer fra en energisk hane :-) Værten Alessio er meget flink og hjælpsom, og han taler glimrende tysk. Indkøbsmulighederne er gode, stranden i Cecina ikke vildt god, men udflugtsmulighederne fra stedet er mange og ligger tæt på. Her kunne vi godt komme igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og familien fra Randers boede på Residence L'Aliante i Cecina Mare fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi har haft en rigtig god tur til Cecina og kan varmt anbefale både området og Residence L'Aliante. Vi blev meget godt modtaget af indehaveren som gav en fyldig intro til området og til deres egen ejendom. Stedet er meget hyggeligt og meget italiensk på den gode måde. Gode faciliteter, flinke og rare mennesker samt en god blanding af gæster fra fortrinsvis Italien hvilket for os er ideelt. Området omkring Cecina er skønt med kort afstand til både strand og det spændende etrusker område. Smukke bjergbyer og en dejlig strand. Gode muligheder for både at spise godt og smage lokale spiser og vin. Afstanden til de store byer er for os passende og også her er der meget spændende at se. Et ophold som vi var meget glade for og som vi varmt kan anbefale andre. Også til In-Italia for den professionelle behandling af os - det er nemt og bekvemt. Tak for det

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Lene og familien fra Skanderborg boede på Residence L'Aliante i Cecina Mare fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Ja det var et dejligt sted, som helt levede op til forventningerne mht til boligkrav og med meget venlig betjening. Dejlig have og pool område.

Dog skal nævnes at der var en del vild katte, men det er der vel altid. Endvidere var der en nabo som havde en arrig hund der gøede fra kl. 4 om morgenen. Jeg havde på forhånd læst at der var mange myg om aftenen, og da to af vores børn er super allergiske overfor myggestik, kunne vi tage dette forbehold.. apoteket anbefalede antihestiminer, og det hjalp faktisk.

Byen var lidt kedelig, men oplandet var til gengæld det meget smukkere og hyggeligere. Dejlig strand i Vada, og hyggeligere atmosfære.

Kombinationen af badeliv og Toscana passede os perfekt...men nu er vi også "badedyr" . turen syd på af strandvejen var skøn og dejlig.

Alt i alt fuld tilfredshed, og Residence L'Aliante kan bestemt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Susan og familie fra Odense M boede på Residence L'Aliante i Cecina Mare fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004.

Vores 1. ferieuge til Cecina Mare på Hotel L´Aliante foregik med bil til Lübeck, fly til Pisa og tog til Cecina-så det kan man altså også gøre. I øvrigt var det en meget smuk togtur langs kysten fra Pisa til Cecina. Hotellet var dejlig roligt med søde værter og velfungerende lejligheder. Quality fore money. Desværre ingen cykler som der ellers var reklameret med, men dem kan man leje på hovedgaden ved stranden, og på cykel er det en dejlig tur fra L´ Aliante til stranden af en markvej på ca.3 km [anden uge gik til Il Casale Etrusco i Bolgheri].

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map