Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Residence L'Aliante

 
Residence L'Aliante er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence L'Aliante er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i et stort grønt område kun 2 km fra stranden ligger Residence L'Aliante. Den gamle Aureliavej, som godt kan være trafikeret i weekenden, når de lokale kører til stranden, befinder sig 50 meter fra husene. Mellem vejen og husene er der et 2,5 meter højt hegn af laurbærtræer. Jernbanen løber 250 meter derfra og kan til tider høres.

De kun seks lejligheder på stedet ligger i tilknytning til den gamle gård "La Maestrale". Lejlighederne er nyopførte og er indrettet i den traditionelle toscanske stil, men har alligevel al moderne komfort, såsom aircondition, telefon, satellit-TV og pengeskab. Der er svømmebassin, legeplads, lille fodboldbane og mulighed for at leje cykler.

Læs mere om Residence L'Aliante

Omkring lejlighederne ligger de store jorder, der hører til gården, som er beplantede med oliventræer, vinstokke og pinjetræer. Kort sagt, så er dette stedet for dem, der vil have det hele: Traditionel toscansk indretning (men med alle bekvemmeligheder), tæthed til stranden (men dog midt i naturen), god badestrand (men tæt på alle de store seværdigheder)...men som kan tåle nærheden til en asfalteret vej!

I den nærliggende by Cecina (2 km) finder man desuden alle typer forretninger, restauranter, barer osv.

Læs om lejlighederne på Residence L'Aliante

Skjul teksten
 
 
search map