Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

 
Nuova Fattoria La Palazzeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Nuova Fattoria La Palazzeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du og dine børn vil finde det sande paradis på Fattoria La Palazzeta: her bor du i rummelige og helt nyistandsatte lejligheder med egen terrasse og en af de flotteste og mest børnevenlige pool, som I kan komme til at opleve langs kysten i Toscana. Det vil tage dig under fem minutter at forlade parkeringspladsen og nå en god sandstrand (2 km væk) og inden for en halv times kørsel venter flere middelalderborge og -byer på bakketoppene på dig og din familie.

Mød Chiara og hendes familie

På Fattoria La Palazzeta vil du møde Chiara og hendes mand Giovanni samt deres to livlige drenge, der er gode til at blive legekammerater med gæsternes børn. Chiara har haft familier fra Skandinavien som gæster langt før hun blev mor; hun har solgt de fleste lejligheder, der lå på den oprindelige gård, hvor hun selv bor, og fået bygget nye ferielejligheder helt fra grunden, der passer til vore dage krav og behov. Det eneste som hun har beholdt fra det tidligere ferieanlæg er navnet Fattoria La Palazzeta.

Læs mere om Nuova Fattoria La Palazzeta

Fabelagtig pool for børn og for forældre

Mange af ferielejlighederne vender mod poolen, som er delt i to adskilte dele: den ene har lav bund og er helt perfekt til børn der vil lege, den anden er dybere og indbyder til en kort svømmetur. Pool- området er helt indhegnet, hvilket betyder at du ikke skal bekymre sig over, hvor børnene nu er henne, når badetiden er over.

Spis ude uden at skulle tage bilen

På Nuova Fattoria La Palazzeta finder du også et spisested, der har terrasse mod den gode pool. Her kan du få serveret din morgenmad, en espresso når du trænger til det (eller en øl?), en salat til frokost eller en god pizza til aftensmad. Når dagen har været fyld med oplevelser og kokken i familien også vil holde fri, finder du løsning lige udenfor din ferielejlighed. I baren kan du også bestille friskbagt brød til dagen efter - det vil blive hentet og indpakket klart til dig så du ikke selv skal ind i byen om morgenen.

Aktiviteter på gården og i omegnen

Udover den gode pool er der ikke ret langt til det lokale vandland, Acqua Village Cecina, hvis du ikke foretrækker at opleve bambi (rådyr for os voksne) i pinjeskoven eller at bygge et sandslot på de nærliggende sandstrande. Lader dine børn sig fascinere af gamle borge og byer, så er der et utal af dem på bakketopperne bagved kysten hen imod det guidebøgerne kalder "det klassiske Toscana". Men der er også aktiviteter for de voksne, der kan komme ud til at smage de gode vine ved Bolgheri, Sassetta, Riparbella, Castagneto Carducci osv.

Veludstyrede ferielejligheder med privat udeområde

Hver lejlighed har indgang fra haven eller terrasse i stueetagen. Du vil ikke lide under varmen, da de er udstyrede med aircondition. Og du vil ikke skulle forlade din hjemlige komfort, for her er opvaskemaskine, wi-fi og sat-TV. Sovepladserne i stuen er helt almindelige senge, hvor både mindre og større børn - eller voksne - kan have en behagelig søvn. Derudover kan du glæde dig til at sidde ude og nyde dine måltider eller en aperitif i det lune vejr. Endvidere - lige ved lejlighederne - har du adgang til fælles parkeringsplads med god plads til alle de gæster, der kan være i lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Nuova Fattoria La Palazzeta

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Nuova Fattoria La Palazzeta

Læs personlige anmeldelser af Nuova Fattoria La Palazzeta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Nuova Fattoria La Palazzeta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 26 anmeldelser fra Nuova Fattoria La Palazzeta

Super sted for børnefamilien

Et rigtig dejligt sted for familier med børn. Der er ca. 20 lejligheder og virker derfor hverken for stort eller for lille. Super lækker lejlighed der var forholdsvist nyrenoveret, kæmpe poolområde som ungerne bare elskede og som på ingen måder var overfyldt. Rigeligt med solsenge til alle gæster. Rigtig fin lille restaurant/bar med rimelige priser og velfungerende vaskeri. Sødt og imødekommende personale der altid var hjælpsomme. Vi havde lidt problemer med myrer i køkkenet den første dag men det løste de med de samme.
Det eneste man skal vende sig lidt til er de grønne (græs)tæpper som er mere eller mindre slidt ned. De kunne nogle steder godt trænge til at blive udskiftet men det er altså i småtingsafdelingen.
Vi kan varmt anbefale stedet til børnefamilier.

Læs mere

Glimrende sted for børn

Dejligt sted med stor pool der er virkelig velegnet til børn i alle aldre.
Restaurant med godt menukort og til rimelige priser og god mad.
Vi var der i to uger og fik ikke skiftet linned, men alene sat en pose med nyt linned på terrassen og så kunne vi selv skifte.
De lovede moto-cross maskiner og ponyridning var der ikke og vi fandt tilfældigvis ud af, at motocross var lukket pga. uheld og skader, men det fremgik ikke ved bestilling.

Læs mere

Det kunne næsten ikke blive mere italienske

Vi elskede stedet fra det øjeblik vi trådte ud af bilen. Stedet har charme, som man kan mærke lige med det samme. Vi fik (efter vores behov) det aller bedste hus - vores havelåge lå lige overfor, den ene indgang til poolen. I den første weekend vi var der, var der en del mennesker, men det var mest italienere, som var på besøg. Efter weekenden havde vi faktisk tit poolen helt for os selv. I vores uge nr. 2 var der lidt flere mennesker, men ikke for mange - det var fantastisk. Vi var de eneste danskere og engelsk er ikke deres stærkeste (ud over ejeren). Men de gør alt for at gøre sig forståelige, og vi lærte da også gerne lidt italiensk af dem. Maden på restauranten, var billig og helt fantastisk. Vi var 4, og gav Ca 450 kr når vi var der og spise. Det er også muligt at tage med hjem, hvilket også var super hyggeligt.
Den eneste anbefaling, vi vil komme med. Køb aircondition, den er lidt dyr (hvilket var grunden til vi ikke gjorde det), men vi svedte os igennem nogle nætter. 1. Salen bliver meget varm, også selvom det måske kun havde været 29 grader om dagen. Så vi er blevet enige om at vi skal, uden tvivl have aircondition, når vi skal derned igen. Dette var vores første tur, men bestemt ikke den sidste.
Vi læste en anmeldelse, hvor toget bag ved hotellet bliver nævnt - det hørte vi kun få gange, men ikke noget voldsomt.

Læs mere

Skøn stor lejlighed/rækkehus

Vi boede i Cantine no.6 den bedste bolig på stedet hvis vi selv skal sige det. Dejlig stor pæn ren, og en noget mere velholdt have end de andre boliger. Hyggeligt sted med dejlig pool og restaurant med underholdning. Dejligt med flere større supermarkeder omkring sig, især Coop kan anbefales inde i den nærmeste by.

Læs mere

Ro på landet med en dejlig pool

Fine lejligheder, men dårligt udstyret. Mærkelig have med grønt tæppe i stedet for græs, der gav et dumt indtryk. Gaskomfuret brændte alt vores mad af. Området ser dels ud som en byggeplads med grus og diverse affald.
Fantastisk stor pool og fedt med en masse aktiviteter for børn. Serviceorienteret og meget hjælpsomt personale. God vaskemaskine og tørretumbler på stedet. Vaskemiddel er inkluderet til 3,4 og 4 euro. Relativt tæt på strand og by. At tage indtil byen tog cirka 40 min. Godt med både Lidl og Coop supermarkeder i nærheden. Meget børnevenligt med hensyn til lån af en vogn, en stol, en seng og barneseng, helt gratis. Meget dårligt Wi-Fi og ikke i lejligheden.

Læs mere

Bedømmelse af Nuova Fattoria La Palazzeta

Fin nyrenoveret lejlighed med mangler - f.eks. ingen flisebelægning på terrassen ved denne lejlighed men kun et slidt grønt tæppe der var svært at holde rent hvilket betød at myrene havde fine levevilkår - der var myre overalt!
Generelt en mangelfuld velkomst på stedet - Vi fik hurtigt anvist vores lejlighed af en ung pige uden yderligere small talk. Info omkring aircon som først kunne aktiveres efter udlevering af fjernbetjening i receptionen plus ekstra betaling på 60 kr pr dag fik vi ikke - heller ikke info om bestilling af morgenbrød. Velkomsten var som man kunne forvente på et stort feriested hvilket ikke var vores forventning. Det samme gælder for afrejsen - Hurtig afregning af ekstra omkostning og et farvel uden at spørge om vi havde haft et godt ophold...
Poolområdet var fint - desværre manglende der et par detaljer for at gøre stedet lidt mere lækkert - f.eks var der ingen fliser omkring poolen men derimod et grønt plastik tæppe. Legepladsen var slidt mig med få hjemmelavede redskaber.

Læs mere
 
search map