Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

 
Nuova Fattoria La Palazzeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Nuova Fattoria La Palazzeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du og dine børn vil finde det sande paradis på Fattoria La Palazzeta: her bor du i rummelige og helt nyistandsatte lejligheder med egen terrasse og en af de flotteste og mest børnevenlige pool, som I kan komme til at opleve langs kysten i Toscana. Det vil tage dig under fem minutter at forlade parkeringspladsen og nå en god sandstrand (2 km væk) og inden for en halv times kørsel venter flere middelalderborge og -byer på bakketoppene på dig og din familie.

Mød Chiara og hendes familie

På Fattoria La Palazzeta vil du møde Chiara og hendes mand Giovanni samt deres to livlige drenge, der er gode til at blive legekammerater med gæsternes børn. Chiara har haft familier fra Skandinavien som gæster langt før hun blev mor; hun har solgt de fleste lejligheder, der lå på den oprindelige gård, hvor hun selv bor, og fået bygget nye ferielejligheder helt fra grunden, der passer til vore dage krav og behov. Det eneste som hun har beholdt fra det tidligere ferieanlæg er navnet Fattoria La Palazzeta.

Læs mere om Nuova Fattoria La Palazzeta

Fabelagtig pool for børn og for forældre

Mange af ferielejlighederne vender mod poolen, som er delt i to adskilte dele: den ene har lav bund og er helt perfekt til børn der vil lege, den anden er dybere og indbyder til en kort svømmetur. Pool- området er helt indhegnet, hvilket betyder at du ikke skal bekymre sig over, hvor børnene nu er henne, når badetiden er over.

Spis ude uden at skulle tage bilen

På Nuova Fattoria La Palazzeta finder du også et spisested, der har terrasse mod den gode pool. Her kan du få serveret din morgenmad, en espresso når du trænger til det (eller en øl?), en salat til frokost eller en god pizza til aftensmad. Når dagen har været fyld med oplevelser og kokken i familien også vil holde fri, finder du løsning lige udenfor din ferielejlighed. I baren kan du også bestille friskbagt brød til dagen efter - det vil blive hentet og indpakket klart til dig så du ikke selv skal ind i byen om morgenen.

Aktiviteter på gården og i omegnen

Udover den gode pool er der ikke ret langt til det lokale vandland, Acqua Village Cecina, hvis du ikke foretrækker at opleve bambi (rådyr for os voksne) i pinjeskoven eller at bygge et sandslot på de nærliggende sandstrande. Lader dine børn sig fascinere af gamle borge og byer, så er der et utal af dem på bakketopperne bagved kysten hen imod det guidebøgerne kalder "det klassiske Toscana". Men der er også aktiviteter for de voksne, der kan komme ud til at smage de gode vine ved Bolgheri, Sassetta, Riparbella, Castagneto Carducci osv.

Veludstyrede ferielejligheder med privat udeområde

Hver lejlighed har indgang fra haven eller terrasse i stueetagen. Du vil ikke lide under varmen, da de er udstyrede med aircondition. Og du vil ikke skulle forlade din hjemlige komfort, for her er opvaskemaskine, wi-fi og sat-TV. Sovepladserne i stuen er helt almindelige senge, hvor både mindre og større børn - eller voksne - kan have en behagelig søvn. Derudover kan du glæde dig til at sidde ude og nyde dine måltider eller en aperitif i det lune vejr. Endvidere - lige ved lejlighederne - har du adgang til fælles parkeringsplads med god plads til alle de gæster, der kan være i lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Nuova Fattoria La Palazzeta

Skjul teksten
 
 
search map