Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

La cecinella toscana lejlighed terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Cecinella åbnede i 2000 og byder på 156 lejligheder, som alle er komfortable og velindrettede med A/C og privat udeområde. Her bor du tæt på Toscana's mest berømte byer, og samtidig har du stranden få minutter væk.

Strategisk beliggenhed

Feriecentret La Cecinella ligger i rolige omgivelser uden for byen Cecina. Når man krydser den gamle pinjeskov, kommer man efter kun 800 m til de brede sandstrande, som toscanerne valfarter til om sommeren. Her er ca. 1,5 km til badebyen Cecina Mare og ca. 3 km til Cecina, lidt inde i landet, hvor man finder alle slags butikker, restauranter og diskoteker samt en togstation. Herfra kommer man hurtigt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden få minutter væk. Der er busservice til stranden fra midten af juni til midten af september.

Læs mere om La Cecinella

Lejligheder med balkon, terrasse eller veranda

La Cecinella åbnede i 2000 og de 156 lejligheder er alle komfortable og velindrettede med aircondition, satellit-TV og safetybox. Villalejlighederne ligger spredt rundt i de grønne områder og har alle en stor veranda, hvor man kan indtage sine måltider. Der er 4 lejligheder i hvert hus. De har alle satellit-TV og A/C. Til lejlighederne i hovedbygningen hører balkon eller terrasse.

Et utal af faciliteter

I selve centret er der indkøbsmuligheder, restaurant (åben hele dagen), pizzeria, bar, spillehal, aviskiosk, legeplads og møntvaskeri. Der er mulighed for at leje cykler og scootere. For dem, der ikke ønsker at ligge på stranden eller besøge de mange kulturbyer, er der et svømmebassin (25 x 12 meter) med hydromassage, børnebassin. Hertil byder hotellet på faciliteter som tennisbaner, bordtennis og mulighed for at deltage i svømmekurser, windsurf-kurser etc. Der arrangeres aftenunderholdning i højsæsonen.

Læs om lejlighederne på La Cecinella

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Riva degli Etruschi

San Vincenzo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

La Vedetta

Montenero, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map