Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

 
La Cecinella er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Cecinella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Cecinella åbnede i 2000 og byder på 156 lejligheder, som alle er komfortable og velindrettede med A/C og privat udeområde. Her bor du tæt på Toscana's mest berømte byer, og samtidig har du stranden få minutter væk. Du kan med andre ord nemt kombinere en sol og bade ferie med spændende udflugter. Resortet har underholdning af forskellig slags i højsæsonen.

Strategisk beliggenhed

Feriecentret La Cecinella ligger i rolige omgivelser uden for byen Cecina. Når man krydser den gamle pinjeskov, kommer man efter kun 800 m til de brede sandstrande, som toscanerne valfarter til om sommeren. Her er ca. 1,5 km til badebyen Cecina Mare og ca. 3 km til Cecina, lidt inde i landet, hvor man finder alle slags butikker, restauranter og diskoteker samt en togstation.

Herfra kommer man hurtigt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden få minutter væk. Der er busservice til stranden fra midten af juni til midten af september.

Læs mere om La Cecinella

Et utal af faciliteter

I selve centret er der indkøbsmuligheder, restaurant (åben hele dagen), pizzeria, bar, spillehal, aviskiosk, legeplads og møntvaskeri. Der er mulighed for at leje cykler og scootere. For dem, der ikke ønsker at ligge på stranden eller besøge de mange kulturbyer, er der et svømmebassin (25 x 12 meter) med hydromassage, børnebassin. Hertil byder hotellet på faciliteter som tennisbaner, bordtennis og mulighed for at deltage i svømmekurser, windsurf-kurser etc.

Obs. Der arrangeres dags- og aftenunderholdning i højsæsonen samt daglige aktiviteter som vandgymnastik ved poolen. Der bliver også spillet højere musik til nogle af arrangementerne. Det er med andre ord et feriested for dig, som er glad for "liv og glade dage" under dit ferieophold.

Lejligheder med balkon, terrasse eller veranda

La Cecinella åbnede i 2000 og de 156 lejligheder er alle komfortable og velindrettede med aircondition, satellit-TV og safetybox. Villalejlighederne ligger spredt rundt i de grønne områder og har alle en stor veranda, hvor man kan indtage sine måltider. Der er 4 lejligheder i hvert hus. De har alle satellit-TV og A/C. Til lejlighederne i hovedbygningen hører balkon eller terrasse.

Lejlighederne "Recidence" udbydes i to forskellige former - Scirocco og Libeccio. Udsigten i disse typer kan variere. Lejlighederne "Villetta" er lavere bygninger, der er spredt omkring det grønne område. De har alle en stor veranda, hvor du kan nyde dagens måltider. I hver lejlighed er der 4 forskellige lejligheder. Fra 2019 er der en ny type kaldet Villetta - Corbezzolo. Denne type er moderne indrettet med mikrobølgeovn og har en dejlig veranda.

Læs om lejlighederne på La Cecinella

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Cecinella

Læs personlige anmeldelser af La Cecinella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Cecinella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 25 anmeldelser fra La Cecinella

Dejligt sted men for mange ting der skal betales ekstra for

Vi havde et dejligt ophold på La Cecinella, og det var dejligt med de daglige aktiviteter der var. Det trækker dog en stjerne ned at der skal betales 12€ pr time for at bruge fodboldbanen som er aflåst. Det betyder at den ikke bliver brugt hele dagen og vi havde en klar forventning til at når vi betaler 35€ pr person pr uge (obligatorisk) for klubkort så er alt inkluderet. Tennisbanen skulle vi også betale for dog kun 5€, men den burde også være gratis.
Yderligere så havde de også en underlig opdeling af børn, hvor der var fodboldturnering for de +12 årige men dem under 12 måtte ikke være med og blev betegnet som "babyer" Vi synes klart at en sådan turnering skal inkludere i hverttilfælde de 9 og 10 årige og så hellere undlade at have de helt store med f.eks. 16 eller 17 og opefter.
Ellers var vi glade for stedet og nød det virkelig.

Læs mere

Bedømmelse af La Cecinella

Vi har haft 10 dejlige dage i maj 18.
Roligt område. Gå afstand til vandet. Lækker pool. Dejlig lejlighed med altan hvor der var ok plads.
Eneste ulempe var en flugtskydningsbane lige i nærheden. Der var træning hver eftermiddag.
Aircondition virked ikke på trods af henvendelse i receptionen.

Beliggenheden er perfekt til ture i Toscana. Pisa, Firenze, Lucca, Volterra, Siena.
Marked i Cecina er stort og med kæmpe udbud

Læs mere

Bedømmelse af La Cecinella

Læs mere

Bedømmelse af La Cecinella

Læs mere

Underholdning på højt niveau.

Har flere gange gennem årene holdt ferie her. Fysiske rammer , plads , beboelser , pool , restaurant er
Ok til prisen.
Dog træls at skulle betale ekstra til hjælp til deres underholdningsprogram. Sidst , to - tre år siden var der fred og ro omkring pool. Nu er to - tre m/ k beskæftiget med at underholde gæsterne. Dertil bruges
Forstærkeranlæg der kan vække de døde i flere km. omkreds. Man dyrker f.eks. Aqua gym , tre børn ,
to legetanter og decibel på meget højt niveau.
Ok. Nye tider , og vist jeg gamle sure mand ikke kan lide Bongo - bongo musik til nogen gange kl 23.30
så skal jeg bare blive væk, hvad jeg så gør.

Læs mere

Larmende inferno

2 uger i øredøvende larm var ikke hvad vi ønskede, skydebane 400 meter væk og der skydes fra 9 morgen og til kl 21.00
MEGET højt musik og underholdning ved pool fra 11.00/14.30 ( watergyyymmm in 2 minutiii everyybodyyy in tha pooola) og igen fra kl. 16/18.00. Derudover højt musik fra campingpladsen ved siden af hele ugen fra 16.00/ 24.00 det var ulideligt at sidde ved poolen så vi gik til stranden.
Ekstraudgift til clubkort og turistskat på 330€ for 14 dage... ( vidste godt at man skulle betale for klubkort, man fik bare ikke noget for pengene)
IKKE afslappende.

Læs mere
 
search map