Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

Pris fra pr. pers.
La cecinella toscana lejlighed terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Cecinella åbnede i 2000 og byder sig til med 156 lejligheder, der alle er komfortable og velindrettede med aircondition og privat udeområde. Her bor du tæt på Toscanas mest berømte byer, og samtidig har du stranden få minutter væk.

Strategisk beliggenhed

Feriecentret La Cecinella ligger i rolige omgivelser uden for byen Cecina. Når man krydser den gamle pinjeskov, kommer man efter kun 800 m til de brede sandstrande, som toscanerne valfarter til om sommeren. Her er ca. 1½ km til badebyen Cecina Mare og ca. 3 km til Cecina, lidt inde i landet, hvor man finder alle slags butikker, restauranter og diskoteker samt en togstation. Herfra kommer man hurtigt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden få minutter væk. Der er busservice til stranden fra midten af juni til midten af september.

Læs mere om La Cecinella

Lejligheder med balkon, terrasse eller veranda

La Cecinella åbnede i 2000 og de 156 lejligheder er alle komfortable og velindrettede med aircondition, satellit-TV og pengeboks. Villalejlighederne ligger spredt rundt om i de grønne områder og har alle en stor veranda, hvor man kan indtage sine måltider. Der er 4 lejligheder i hvert hus. De har alle satellit-TV og aircondition. Til lejlighederne i hovedbygningen hører balkon eller terrasse.

Et utal af faciliteter

I selve centret er der indkøbsmuligheder, restaurant (åben hele dagen), pizzeria, bar, spillehal, aviskiosk, legeplads og møntvaskeri. Der er mulighed for at leje cykler og scootere. For dem, der ikke ønsker at ligge på stranden eller besøge de mange kulturbyer, er der et svømmebassin (25 x 12 meter) med hydromassage, børnebassin, tennisbaner, bordtennis og mulighed for at deltage i svømmekurser, windsurf-kurser etc. Der arrangeres aftenunderholdning i højsæsonen. Der er desuden et wellness center, hvor man kan købe sig til massage eller et afslapningsforløb, hvor man bl.a. kommer i diverse bade og sauna.

Lejlighederne på La Cecinella

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)

Lejlighederne er ca. 25 m² og består af opholdsstue med skabskøkken samt sovesofa (udtrækseng), natområde med dobbeltseng og badeværelse/toilet. De ligger i stueetage (terrasse) eller på 1. sal (balkon). Der er 32 lejligheder af denne type.

Toværelseslejlighed med 6 sovepladser (type B)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og sovesofa (udtræksseng), badeværelse/toilet. De ligger i stueetage (terrasse) eller på 1. sal (balkon). Der er 8 lejligheder af denne type.

Toværelses villalejlighed med 5 sovepladser (type C)

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa (udtræksseng), soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og badeværelse/toilet. Der er 66 lejligheder af denne type, som alle ligger i stueplan og har privat veranda.

Treværelses villalejlighed med 6 sovepladser (type D)

Lejlighederne er ca. 36 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. Der er 50 lejligheder af denne type, som alle ligger i stueplan og har privat veranda. NB. For alle lejlighedstyper gælder det, at der må kun være det antal personer, der er sovepladser til i lejlighederne - uanset om der er tale om små børn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map