Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Svømmebassin Il Mulino Il Fienile
 
Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården ligger på landet, men kun to km fra havet og badebyen Cecina Mare, så man kan nå frem til stranden ved en lang promenade eller på cykel ad en sti, der krydser over markerne.

Velholdt landsted

Il Mulino & Il Fienile er en del af den gamle bondegård Fattoria La Palazzeta. Il Fienile er den gamle hølade og ligger lige ved svømmebassinet. Il Mulino er den gamle mølle, der ligger længst væk fra svømmebassinet (højst ca. 50 meter) men har til gengæld lejligheder med egen have. Opholdet på gården vil være behageligt på varme sommerdage, da den ligger midt i grønne områder og er omgivet af træer. Det skal bemærkes, at vejen mellem Cecina og Vada, som i weekenderne er trafikeret, løber kort fra ejendommen.

Læs mere om Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Mange og gode faciliteter

Ved gården er der privat parkering, vaskeri, lille legeplads, grill, svømmebassin og børnebassin, bordtennis og boccia. Cykler kan lejes. I de nærliggende Cecina og Cecina Mare findes adskillige restauranter, pizzeriaer og butikker samt apoteker og lægekonsultation. Tennisbane og mulighed for hesteridning findes også i området.

Fine lejligheder med aircondition og udeplads

Lejlighederne opleves som hyggelige og personligt indrettet med en romantisk indretning med mange blomster og malerier. Lejlighederne på Il Fienile er lidt mindre og lidt mere spartanske end dem på il Mulino. Lejlighederne på Il Mulino er veludstyrede og pænt indrettede, delvis med møbler og lamper fra IKEA, der nu findes også i Italien.

Alle lejligheder har egen privat terrasse (Il Fienile) eller have (Il Mulino) i stueplan med havemøbler, hvor man kan spise sin frokost eller middag. Haverne ved Il Mulino er størrre og mindre bastant indhegnede end dem ved Fienile.

Lejligheden på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser - Mulino

Lejligheden i den gamle mølle er nyrestaureret og velmøbleret. Den ligger med indgang i stueetagen, og dens ca. 87 m² er fordelt på to etager. I stueetagen findes opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På første sal ligger endnu en opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse/toilet til. Lejligheden råder desuden over egen møbleret have på ca. 80 m² (inkl. privat parkeringsplads).

Skjul teksten
 
 
search map