Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Svømmebassin Il Mulino Il Fienile
 
Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården ligger på landet, men kun to km fra havet og badebyen Cecina Mare, så man kan nå frem til stranden ved en lang promenade eller på cykel ad en sti, der krydser over markerne.

Velholdt landsted

Il Mulino & Il Fienile er en del af den gamle bondegård Fattoria La Palazzeta. Il Fienile er den gamle hølade og ligger lige ved svømmebassinet. Il Mulino er den gamle mølle, der ligger længst væk fra svømmebassinet (højst ca. 50 meter) men har til gengæld lejligheder med egen have. Opholdet på gården vil være behageligt på varme sommerdage, da den ligger midt i grønne områder og er omgivet af træer. Det skal bemærkes, at vejen mellem Cecina og Vada, som i weekenderne er trafikeret, løber kort fra ejendommen.

Læs mere om Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Mange og gode faciliteter

Ved gården er der privat parkering, vaskeri, lille legeplads, grill, svømmebassin og børnebassin, bordtennis og boccia. Cykler kan lejes. I de nærliggende Cecina og Cecina Mare findes adskillige restauranter, pizzeriaer og butikker samt apoteker og lægekonsultation. Tennisbane og mulighed for hesteridning findes også i området.

Fine lejligheder med aircondition og udeplads

Lejlighederne opleves som hyggelige og personligt indrettet med en romantisk indretning med mange blomster og malerier. Lejlighederne på Il Fienile er lidt mindre og lidt mere spartanske end dem på il Mulino. Lejlighederne på Il Mulino er veludstyrede og pænt indrettede, delvis med møbler og lamper fra IKEA, der nu findes også i Italien.

Alle lejligheder har egen privat terrasse (Il Fienile) eller have (Il Mulino) i stueplan med havemøbler, hvor man kan spise sin frokost eller middag. Haverne ved Il Mulino er størrre og mindre bastant indhegnede end dem ved Fienile.

Lejligheden på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser - Mulino

Lejligheden i den gamle mølle er nyrestaureret og velmøbleret. Den ligger med indgang i stueetagen, og dens ca. 87 m² er fordelt på to etager. I stueetagen findes opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På første sal ligger endnu en opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse/toilet til. Lejligheden råder desuden over egen møbleret have på ca. 80 m² (inkl. privat parkeringsplads).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Læs personlige anmeldelser af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta

Nydelig oplevelse

Meget venligt og hyggeligt personale. Pool området var en kanon! Rent, friskt og flot. Stor pool med dybere og lavvandede pool. Masser af liggestole og god parasol
Indkvarteringens restaurant giver vi 5 stjerner, god mad og gode priser.
Vi ankom allerede 4 timer før indtjekning, men værelset var klar, og vi fik adgang til stedet straks
Der er ingen busser i nærheden af boligen, og det nærmeste supermarked ligger 2 km væk. (En bil er et must for at bo her)
Det er lidt over 2 km til havet.
Der er ingen A/C i lejligheden på Il Mulino, som er et stort minus. Vi rejste i August, og der var virkelig en varm, både udenfor og indenfor ca. 35 grader. 3 dobbeltsenge, som var temmelig godt, men også 2 sovesofaer, der var uberørt.
Dårlig udstyret køkken da vi var 8 personer og gaskomfuret var direkte dårligt

Læs mere

Dejligt hus og søde og hjælpsomme værter

Dejligt hus og søde og hjælpsomme værter

Læs mere

Ren afslapning

Vores ferie har overgået alle forventninger, vi havde en vidunderlig ren lejlighed med fantastisk tilstødende stor pool med mere end nok solsenge. Bemærkelsesværdig supergod service i receptionen, lige fra levering af en større kaffemaskine til udpegning af attraktive markeder i området, samt anmeldelser af lokale restauranter. Roen på stedet og den hurtige forbindelse til udflugtsmål som Pisa og Lucca gjorde resten. Den eneste ulempe var myg. Vi ville vælge dette sted igen til enhver tid.

Læs mere

God ferie!

Vi lejede bil i Pisa lufthavn og det var relativt nemt at finde La Palazzeta på under en time. Der er et par forvirrende rundkørsler ca. 5 min. derfra, god ide at studere Google maps før afrejse. Gården ligger ca. 10 min. i bil fra Cecina, en lille moderne by som vi efter mange år i området er blevet glade for, selvom den ikke er "klassisk" gammeldag. Fattoria La Palazzeta er, som vi ser det, delt i to. En gammel del hvor vi boede og en helt ny del som endnu ikke er færdig. Den gamle del er en ombygget gård som ligger inde mellem mange træer, klassisk agriturismo. Den har en godt afskærmet hyggelig mindre pool. Lejlighederne er fordelt i flere bygninger. Vores lejlighed var enkel, charmerende, men dårligt udstyret, så derfor ikke helt perfekt. Det ordnede vi ved at købe vinglas og stegeredskaber i COOP for få penge, og vi klagede over de rustne havemøbler, manglende varmt vand, hullede myggenet og ingen grill. Alle mangler blev meget venligt og hurtigt udbedret af personalet! Vi havde privat udeområde godt afskærmet med buske. Der var en del myg ude, gule myggelys fungerede bedst for os, samt Mygga myggemiddel. Den nye del af Fattoria La Palazzeta ligger ved siden af, og har en bedre standard. Vi fik set et par lejligheder ved afrejse og de var flotte, men en del dyrere. Den nye del har også en større pool, med grønt kunstgræs og bast parasoller. Ikke helt i vores smag, men der var altid plads og nye solsenge og bassindel til de mindste. Som gæster kunne vi vælge den nye eller den gamle pool. Ejerne bygger også en slags restaurant, den var ikke færdig da vi var der. Der er ok gratis wi-fi rundt om den nye pool. Den nye del har vaskerum, som alle kan benytte. Opsummering, vi er godt tilfredse med vores 14 dages ferie på Fattoria La Palazzeta! Vi har lejet gennem In-Italia i mange år, og er meget tilfredse. Ordentlige, ærlige anmeldelser af feriestederne, glat bestilling og super service, hvis der skulle være noget.

Læs mere

Merete O. og familien fra Herning boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Vi – to voksne og to børn på 12 og 15 år – har boet på Fattoria Palazzeta i en 3-vær. lejlighed (Fienile) i perioden 19/7 til 2/8-2008. Vi fløj fra Lübeck til Pisa, hvor udlejningsbilen stod klar. Køreturen fra lufthavnen er på ca. 45 km. og man kan vælge enten at tage landevejen eller betalingsmotorvejen.

Lejligheden var funktionel og fremstod yderst ren og pæn. Alle vinduer og døre var monteret med skodder og myggenet, hvilket holdt både varme og myg ude. Terrassen var dejlig med en fast pavillon, som altid gav skygge ved bordet. Yderligere var der egen grill. Lejligheden vendte på den ene side ud mod poolen, hvilket kun var hyggeligt. Udenomsarealerne var pæne og velholdte og der var tænkt på både store og små i form af ”legeredskaber”. Poolen var fantastisk og der var liggestole nok. Flere dage havde vi det hele for os selv midt på dagen. Der var diverse badeting, som børnene frit kunne bruge.

Trods et lidt sent ankomsttidspunkt blev vi modtaget af en meget sød engelsktalende pige, som tog sig tid til at vise os området og informere os om butikker o.l. Vi fik også udleveret et kort og en samlet beskrivelse af nærtliggende seværdigheder, strande, restauranter o.l., som vi tog udgangspunkt i – uden at blive skuffet. Vi foretrak dog helt klart at besøge de mindre markeder frem for det store i Cecina, hvor der var alt for mange mennesker. Pisa var også en oplevelse, men hvis man begiver sig af sted i egen bil, er det en fordel at finde en parkeringsplads i udkanten af Pisa og så fortsætte med taxa. Der er meget trafik, mange ensrettede gader og få p-pladser. Desuden skal man holde øje med hvilke zoner man kører i, såfremt man ikke har betalt by-afgifter.

Vi nåede aldrig gåturen til den nærmeste strand, da det var alt for varmt. Til gengæld kørte vi til henholdsvis Molino (lidt stenet) eller de Hvide Strande ved Vada. Sidstnævnte krævede en mindre gåtur fra betalende p-plads gennem pinjeskov, men her var der sandbund.

Cecina og Cecina di Mare byder ikke på specielle seværdigheder, men der er gode butikker og restauranter og strandpromenaden er et besøg værd om aftenen.

Vi har haft en god ferie, som til fulde levede op til vores forventninger.

Forud oplevede vi også en velfungerende service fra In Italia, hvorigennem vi for øvrigt også bookede lejebil.
Vi vil helt bestemt gøre det igen!!!

Læs mere

Marianne og familie fra Frederiksberg boede på Il Fienile & Il Mulino på Fattoria La Palazzeta i Cecina Mare fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi var meget glade for at være på Fattoria la Palazetta.
Beliggenheden af vores lejlighed var perfekt for os, vi havde selvfølgelig også "flottet" og havde taget en lejlighed til 6-8 personer, selvom vi var 4! Så vi havde god plads. Skønt at have den dejloge pool lige uden for døren. Perfekt sted for børn. Dejligt at der ikke kun var danskere, så ville det nok ha' mindet for meget af charter!
Lejligheden var ren og pæn...
Dog havde vi gerne set at folk, om det så måtte være rengøringspersonalet eller de tidligere gæster havde efterladt de mest elementere ting som, ex. opvaskemiddel, salt, peber... Men det høre jo til småtingsafdelingen.
Vi vil bestemt anbefale Jer og stedet.
Vi kan anbefale ture til Bolgheri (husk at betale for parkering, når du parkerer uden for bymuren). Volterra, i San Geminano var der ALT for mange turister for vores smag, men da seværdig. Kan også anbefale en tur til Casellina M.ma og Montescudaio. Firenze var vi i tre dage før Cecina, men der må man bestemt også tage til...

Læs mere
 
search map