Anmeldelser af Hotel Club Stella Marina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Club Stella Marina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Club Stella Marina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Club Stella Marina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

2. gang på Stella Marina

Da det var anden gang vi var der kan vi kun gentage at hotellet har en fin betjening, rigtig god halvpension og en fantastisk beliggenhed. Det er ogaå - tilsyneladende - et rigtig godt sted for børn.
Man skal kunne tåle høj musik til klokken 12, men det kan de fleste jo.

Hotel Club Stella Marina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Club Stella Marina
Værelse med balkon og direkte havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel Club Stella Marina

Hotel Club Stella Marina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Club Stella Marina
Værelse med balkon og havudsigt fra siden
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Ingen badeby

Cecina mare er ingen badeby for de som ønsker strand. Det er ikke langgrunt, og en del bølger. Vi måtte kjøre 10-15 minutter for å få hvite, langgrunne strender. Gågaten er veldig fin til lunch og middag, og har svært gode spisesteder. Vi spiste bare god mat der.

Cecina mare er italiensk chartertursted, og vi var de eneste norske der. Det var fint, og gjorde at mat og priser ikke var turistifisert. Det var kort vei til mange fine steder, og leiebil var nødvendig. Vi var på farten hver dag, og fant nydelige steder like ved Cecina mare.

Hotellet var rent, men svært små rom for en familie på fire. Balkongen var liten, så det var vanskelig å ha et sted å sitte for oss voksne etter at barna har lagt seg. Det var kun et minikjøleskap der, og ikke noe kjøkkenting (ikke et glass en gang). Det var altfor lite for en familie i en hel uke. Bassenget var også ganske lite til så mange mennesker, så det var trangt om plassen. Betjeningen og badevaktene var hyggelige og imøtekommende. Frokosten var ekte italiensk: kaker og søtsaker.

Anbefaling til kommende gæster

Bolgheri var et nydelig sted, 20 minutter unna med bil. The white Beach (forbi Vada) var fantastisk. Skogen (naturreservatet) var perfekt løpesti.

Hotel Club Stella Marina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Club Stella Marina
Værelse med balkon og havudsigt fra siden
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og Beatrix fra Au Zh i Schweiz holdte ferie på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare 16-22. september 2012.

Mange tag for jeres opfølgning!
Jeg er glad for at sende jer vedlagte korte rejseberetning. Jeg takker jer og jeres firma for en problemfri afvikling af vores rejse booket med kort frist. Opholdet på Hotel Stella Marina i Cecina Mare var til vores fulde tilfredshed. Startende med den nemme booking via internettet hos In-Italia til den venlige modtagelse i receptionen, det store værelse med havudsigt og det gode toscanske køkken til smukke strand ved havet alt var perfekt! Vi har nok ikke været der for sidste gang. Med venlig hilsen fra Schweiz
Peter og Beatrix

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Michael og familie fra Aalborg boede på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Netop hjemvendt fra 1 uge ( uge 29 ) i Cecina, på Hotel Stella de Mare. Syntes det var et fint sted, men helt klart meget for italienerne selv. Vi havde bestilt med morgenmad, men hver morgen var en kamp om at de kunne finde os et ledigt bord for mange havde hel pension og bordene var reserveret dem. Det var en dårlig oplevelse og dårlig start på dagen. Men ellers en super buffet i forhold til mange andre italienske morgen buffeter ( her var frisk frugt, pålæg osv ).
Kunne ønske de gjorde lidt mere ud af informationer til udenlandske turister på hotellet. Fandt i løbet af ugen ud af at der var en del aktiviteter såsom spinning, vand gymnastik osv. Hotellet, poolen og strand er ok og syntes den høje musik fra poolen var begrænset til bestemte tidspunkter på dagen, så alle kunne være med.
I forhold til en del andre steder vi har været på østkysten og også vest bla. San Vinzenzo så er dette hotel i den dyre ende også når man ser hvad de skal have i gebyr, tax osv. Udover den pris man har betalt hjemmefra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Peter og frue fra Fredensborg boede på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 19. til d. 27. juni 2012.

Hotel Club Stella Mare så bedre ud på billederne (Google Earth, Street view) da vi ankom. Venligt personale i receptionen tog rigtig pænt imod os og vi fik et fint værelse på 2. sal med havudsigt.
Vi spiste a la carte på hotellets restaurant et par dage og da vi kunne se at der ikke var flere retter vi havde lyst til, spiste vi på selve hotellet sammen med de der havde betalt for halvpension.
Retterne var ikke så store, hvilket passede os fint. Jeg tror det er samme køkken og da vi fik en positiv overraskelse med maden spiste vi der resten af tiden. Vi måtte naturligvis betale ved afrejse men det blev kun beregnet som 10 EURO pr person pr dag, hvilket vi oplevede som billigt.
Hvis man sætter pris på veltillavet mad i tilpassede portioner kan vi anbefale at tage halv og sikkert også helpension selv om vi ikke prøvede det.
Stedet er til badeferie og ikke meget andet. Vi tog bussen til byen nogle gange og spiste derinde. Det var OK men det var lige så godt ved stranden. Og byen er hurtigt overstået. Totalt død midt på dagen. Vi så den ikke om aftenen.
Men….for der er et men.
Vi kan lide at gå tidligt i seng efter et glas vin på terrassen. Det er ca. 22.30.
Kl. 22.00 hver aften startede discodans for børn. De spiller en 5-6 (hvis det vart så mange) melodier i et lydniveau som jeg antager er ulovligt højt men det ser man jo ikke så meget på i Italien.
Det sluttede ved 24 tiden så indtil dat var det umuligt at falde i søvn. Nu er det jo ferie…..men alligevel. Det skal man være parat til at tåle. Vi klagede ikke. Jeg tror det ville have været nyttesløst. SÅ: Det er et sted for børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Robert og rejsefællen fra Ishøj boede på Piccolo Hotel Il Palio i Siena fra d. 26. til d. 28. august 2011, hernæst på Hotel Bonciani i Firenze fra d. 28. til d. 30. august 2011 og endelig på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 30. august til d. 13. september 2011.

Turen til Italien gik helt efter forventningerne, men dog med et lille minus for såvidt angår hotellet i Siena.

Hotel Piccolo Il Palio er et meget gammelt og nedslidt hotel, hvor rengøringen ikke står i højsæde.

Det ligger meget centralt, men er ikke anbefalelsesværdigt - find et andet hotel i byen eller et hotel, der ligger uden for muren.

Til gengæld var Hotel Bonciani i Firenze en meget positiv oplevelse, selv om det udefra meget lignede hotellet i Siena.

Her var et hotel, det var istandsat og hvor der blev gjort rent på værelserne hver dag - et hotel vi varmt kan anbefale, også da det ligger forholdsvist centralt. Et stort plus fra os.

Hotel Club Stella Marina er et dejligt familiehotel hvor det kan undre os, at det ikke er mere besøgt af danskere.

Hotellet ligger lige ned til vandet og har et børnevenligt swimingpool, hvor der er livreddere hele dagen (det er der i øvrig også på stranden).

Hotellet er renoveret efter vi sidst var der for 5 år siden og fremstår nu flot med gode værelser.

Alt i alt 14 dejlige dage ved strand efter en lille uge rundt i byerne.

Vi kan varmt anbefale alle at rejse til Italien sidst i august/i september, vejret er godt og man har fortsat varmen, men det bliver tidligt mørkt.

Tak for jeres hjælp endnu en gang med at arrangere rejsen til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans og familien fra Dyssegård boede på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 19. til d. 25. juli 2011.

Vore ophold Club Stella Marina var i hovetræk som forventet - omgivelser, stranden, poolen og værelsernes kvalitet. Personalet var søde og imødekomne og prøvede efter bedste evne at tilfredsstille vores forventninger. Der var tale om et familiehotel med rigtig mange gæster. Det var dog meget tydeligt, at hotellet ikke var vandt til andre gæster end italienske. Menukortet var på italiensk og alle skriftlige informationer var også på italiensk. Der var tillige en misforståelse vedr. vores betaling for havudsigt. Hotellet mente, at vi havde betalt for et værelse på siden af hotellet og at havudsigt kunne opnås, hvis vi stillede os ud på altanen og kiggede til venstre. Efter 2 dage fik vi dog tilbudt et værelse med "ægte" havudsigt. Vi har rejst en del i Italien og i den forbindelse boet på mange forskellige hoteller. Efter 6 dage på dette hotel er vores konklusion, at det er den værste mad vi har fået serveret i Italien. Morgenmaden var OK - og middagesmaden var til tider OK og til andre tider uspiselig. Vores tur til Italien var en dejlig oplevelse - men vi er i familien også enige om, at vi ikke vil besøge dette hotel igen (men meget gerne Italien)...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jette og familien fra Hinnerup boede på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 12. til d. 17. juli 2010.

Vandet og stranden samt poolen helt perfekt men byen lidt pap- og plasticagtig unden den normale intalenske varme

Sammenlignet med vores ophold sidste år i Sestri Levante på Hotel Grande Albergo, så havde vi forventet noget lignende, da prisen var på samme niveau. Så der var lidt af en skuffelse at møde et hotelværelse, hvor badeværelset var indrettet til handicappede (ikke særligt charmerende) og hvor vandhanen med nød og næppe kunne lukkes. Maden var gennemsnitlig og der manglede helt salattilbehør. Men stedet var da fint men ikke til de penge. Vi havde forventet noget mere....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Per og familie fra Aalborg boede på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare fra d. 7. til d. 14. august 2005.

Vi havde en herlig tur.

Hotel Stella Marina levede bestemt op til forventningerne.
Måske er selve byen ikke lige et sted for folk i vores alder (47 og 53). Men da opholdet var slutningen på en uges rundtur forud i Nord- og Mellemitalien var det fint nok at slappe af.

Byen kunne dog "sælges" bedre til børnefamilier. Det kan godt være, at Italiens fødselsrate hører blandt de laveste i EU - men til gengæld virkede det som om, alle Italiens nyfødte og to-tre-fire-årige skulle på obligatorisk sommer-ophold netop dér...!

Der mangler lidt mere fredelige cafeer og restauranter for et "modent" publikum.

Et særligt "problem" i byen er dog en meget stor mangel på p-pladser! Parkeringsbøder kan IKKE undgås!

Men: Det er ingen kritik - blot til jeres orientering HVIS I ikke selv er helt up to date med byen og området.

Vi vil bestemt kikke indenfor på jeres hjemmeside en anden gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Grand Hotel Riviera

Lido di Camaiore, Toscana

Grand Hotel Panoramic

Montecatini Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map