Hotel i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

 
Hotel Club Stella Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Club Stella Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cecina Mare er en af toscanernes egne yndlingssteder, når det gælder badeferie. Her er store, skyggefulde pinjelunde, brede sandstrande og masser af aftenliv.

Bo ud til stranden og havet

Lejlighedshotellet ligger i Marina di Cecinas sydlige del og lige ud til stranden. Perfekt for dig, som længes efter en ferie med sol og badning i fokus. Receptionen kan hjælpe med leje af strandplads, og du betaler på stedet.
Ud over beliggenheden er her en stor pool, hvor du kan slikke sol i en af de liggestole, som er placeret rundt om poolen (med eller uden parasol). Vi gør opmærksom på, at for at komme til poolen og barerne, skal du krydse Viale della Vittoria, som løber langs kysten.

Læs mere om Hotel Club Stella Marina

Tæt på spisesteder, caféer og pubs

Hotellet har desuden egen restaurant, legeplads, lille diskotek, bar og parkering (der fungerer efter først-til-mølle princippet - 300 m fra hotellet findes betalingsparkeringsplads). I centrum af Marina di Cecina, der ligger få hundrede meter væk, er der diverse butikker, restauranter og barer. Når man bor på Stella Marina, har man havet og stranden på den ene side (10 meter fra hotellet) og havnepromenaden på den anden! Hotellet deler faciliteter med Stella Marina Residence, som ligger bag hotellet. Nogle aktiviteter er mod et gebyr.

Værelser med plads op til 4 gæster

På Hotel Stella Marina er alle værelser udstyrede med moderne faciliteter, såsom satellit-TV, safetyboks, aircondition og telefon. Minibaren kan fyldes op efter forespørgsel. Ekstrasengene er enten i sovesofa eller i køjeseng. Klubkortet, som betales i højsæsonen, giver dig adgang til poolen og strandservice med 1 parasol og 2 liggestole per værelse i bestemte perioder. Øvrige perioder lejes på stedet. Hvis du rejser med mindre børn, er der en børnepakke (3-5 år), hvor bl.a. måltider indgår.

Lejlighed med balkon/terrasse

Lejlighederne er studio og ligger i stueetagen, på første og anden sal i forskellige bygninger uden elevator. De lejligheder, der ligger ud mod pinjeskoven, kan rumme op til fire personer, og de, der ligger delvis mod havet kan rumme op til seks personer. Lejlighederne har aircondition, satellit-TV, telefon, safetyboks og en lille balkon. I den forbrugsafgift, du betaler, er indeholdt el, gas, vand, sengetøj, håndklæder og slutrengøring. Køkkenet skal dog efterlades i rengjort stand, ellers skal der betales en ekstra afgift. Måltider kan købes på hotellet. Strandservice fås mod et gebyr.

Læs om værelserne på Hotel Club Stella Marina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Club Stella Marina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Club Stella Marina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Club Stella Marina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Club Stella Marina

En skøn uge på Hotel Club Stella Marina

Vi var på familie ferie, 12 personer, 3 generationer i alderen fra 0 til 68 år. Især de yngste nød svimmingpoolen utallige timer afbrudt af udflugter i det skønne nærområde. Vejret viste sig fra sin bedste side. Efter at have læst andre negative anmeldelser, kan jeg kun sige at vi alle var ovenud tilfredse. Fint med side altanerne med skøn havudsigt. Værelserne var ok og rengøringen hver dag var fuldt tilfredsstillende. Personalet var meget venlige og imødekommende. Jeg har kun godt at sige om opholdet og det på trods af at det var det absolut billigste med den placering lige op til Middelhavet.

Læs mere

2. gang på Stella Marina

Da det var anden gang vi var der kan vi kun gentage at hotellet har en fin betjening, rigtig god halvpension og en fantastisk beliggenhed. Det er ogaå - tilsyneladende - et rigtig godt sted for børn.
Man skal kunne tåle høj musik til klokken 12, men det kan de fleste jo.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Club Stella Marina

Læs mere

Fin beliggendehed men slidt hotel

Hotellet ligger fint i Cecina Mare, men er af ældre dato og både værelser, bad, restaurant mv. er nedslidt.
Poolen er fin, men der er mange mennesker og støj dagen lang. De laver show og underholdning hver dag, hvilket bestemt ikke var noget for os, men måske kan være fin for småbørns familier.
Morgenmaden på hotellet er meget simpel, og ikke værd at betale for.
Vi havde en god stor balkon med liggestole, bord og stole - det var rigtig fint.

Læs mere

Ingen badeby

Cecina mare er ingen badeby for de som ønsker strand. Det er ikke langgrunt, og en del bølger. Vi måtte kjøre 10-15 minutter for å få hvite, langgrunne strender. Gågaten er veldig fin til lunch og middag, og har svært gode spisesteder. Vi spiste bare god mat der.

Cecina mare er italiensk chartertursted, og vi var de eneste norske der. Det var fint, og gjorde at mat og priser ikke var turistifisert. Det var kort vei til mange fine steder, og leiebil var nødvendig. Vi var på farten hver dag, og fant nydelige steder like ved Cecina mare.

Hotellet var rent, men svært små rom for en familie på fire. Balkongen var liten, så det var vanskelig å ha et sted å sitte for oss voksne etter at barna har lagt seg. Det var kun et minikjøleskap der, og ikke noe kjøkkenting (ikke et glass en gang). Det var altfor lite for en familie i en hel uke. Bassenget var også ganske lite til så mange mennesker, så det var trangt om plassen. Betjeningen og badevaktene var hyggelige og imøtekommende. Frokosten var ekte italiensk: kaker og søtsaker.

Læs mere

Peter og Beatrix fra Au Zh i Schweiz holdte ferie på Hotel Club Stella Marina i Cecina Mare 16-22. september 2012.

Mange tag for jeres opfølgning!
Jeg er glad for at sende jer vedlagte korte rejseberetning. Jeg takker jer og jeres firma for en problemfri afvikling af vores rejse booket med kort frist. Opholdet på Hotel Stella Marina i Cecina Mare var til vores fulde tilfredshed. Startende med den nemme booking via internettet hos In-Italia til den venlige modtagelse i receptionen, det store værelse med havudsigt og det gode toscanske køkken til smukke strand ved havet alt var perfekt! Vi har nok ikke været der for sidste gang. Med venlig hilsen fra Schweiz
Peter og Beatrix

Læs mere
 
search map