Hotel i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cecina Mare er en af toscanernes egne yndlingssteder, når det gælder badeferie. Her er store, skyggefulde pinjelunde, brede sandstrande og masser af aftenliv.

Bo ud til stranden og havet

Lejlighedshotellet ligger i Marina di Cecinas sydlige del og lige ud til stranden. Perfekt for dig, som længes efter en ferie med sol og badning i fokus. Receptionen kan hjælpe med leje af strandplads, og du betaler på stedet.
Ud over beliggenheden er her en stor pool, hvor du kan slikke sol i en af de liggestole, som er placeret rundt om poolen (med eller uden parasol). Vi gør opmærksom på, at for at komme til poolen og barerne, skal du krydse Viale della Vittoria, som løber langs kysten.

Læs mere om Hotel Club Stella Marina

Tæt på spisesteder, caféer og pubs

Hotellet har desuden egen restaurant, legeplads, lille diskotek, bar og parkering (der fungerer efter først-til-mølle princippet - 300 m fra hotellet findes betalingsparkeringsplads). I centrum af Marina di Cecina, der ligger få hundrede meter væk, er der diverse butikker, restauranter og barer. Når man bor på Stella Marina, har man havet og stranden på den ene side (10 meter fra hotellet) og havnepromenaden på den anden! Hotellet deler faciliteter med Stella Marina Residence, som ligger bag hotellet. Nogle aktiviteter er mod et gebyr.

Værelser med plads op til 4 gæster

På Hotel Stella Marina er alle værelser udstyrede med moderne faciliteter, såsom satellit-TV, safetyboks, aircondition og telefon. Minibaren kan fyldes op efter forespørgsel. Ekstrasengene er enten i sovesofa eller i køjeseng. Klubkortet, som betales i højsæsonen, giver dig adgang til poolen og strandservice med 1 parasol og 2 liggestole per værelse i bestemte perioder. Øvrige perioder lejes på stedet. Hvis du rejser med mindre børn, er der en børnepakke (3-5 år), hvor bl.a. måltider indgår.

Lejlighed med balkon/terrasse

Lejlighederne er studio og ligger i stueetagen, på første og anden sal i forskellige bygninger uden elevator. De lejligheder, der ligger ud mod pinjeskoven, kan rumme op til fire personer, og de, der ligger delvis mod havet kan rumme op til seks personer. Lejlighederne har aircondition, satellit-TV, telefon, safetyboks og en lille balkon. I den forbrugsafgift, du betaler, er indeholdt el, gas, vand, sengetøj, håndklæder og slutrengøring. Køkkenet skal dog efterlades i rengjort stand, ellers skal der betales en ekstra afgift. Måltider kan købes på hotellet. Strandservice fås mod et gebyr.

Læs om værelserne på Hotel Club Stella Marina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map