Hotel i Cecina Mare i Toscana

Hotel Club Stella Marina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cecina Mare er en af toscanernes egne yndlingssteder, når det gælder badeferie. Her er store skyggefulde pinjelunde, brede sandstrande og masser af aftenliv.

Bo ud til stranden og havet

På det trestjernede Hotel Club Stella Marina er værelserne, 69 i alt, indrettede med moderne komfort såsom satellit-TV, pengeskab, aircondition, telefon og terrasse eller balkon (kun i værelser med havudsigt). Hotellet ligger ned til stranden, og hvis det ikke er nok, så er der også et stort svømmebassin, som man lige skal krydse vejen for at komme til.

Tæt på spisesteder, caféer og pubs

Hotellet har desuden egen restaurant, legeplads, lille diskotek, bar og parkering (der fungerer efter først til mølle princippet - 300 m fra hotellet findes betalingsparkeringsplads). I centrum af Marina di Cecina, der ligger få hundrede meter væk, er der diverse butikker, restauranter og barer. Når man bor på Stella Marina, har man havet og stranden på den ene side (10 meter fra hotellet), og havnepromenaden på den anden! Hotellet deler faciliteter med Stella Marina Residence, som ligger bag hotellet.

Værelser med plads op til 4 gæster

- Standardværelserne kan gæste op til 4 personer, af hvilke de to sidste i køjeseng. Der er ikke udgang til balkon eller terrasse fra disse værelser.
- Værelser med havudsigt fra siden kan gæste op til 4 personer, af hvilke de to sidste i køjeseng. De har udgang til balkon med havudsigt fra siden.
- Værelser med direkte havudsigt kan gæste 2 voksne og et barn op til 10 år. De har udgang til balkon med direkte havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

search map