Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Casa Santa Chiara

 
Casa Santa Chiara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Santa Chiara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stort tofamilieshus beliggende i Cecina Mares centrum, knap 50 meter fra stranden og promenaden, hvor du finder adskillige spisesteder, restauranter, isbar og caféer. Flere indkøbsmuligheder ligger indenfor 200 meter, men vi anbefaler en køretur til det store COOP-supermarkedet i Cecina, hvor man virkelig finder alt, hvad husmoderen begærer.

Boligen på første sal udlejes på ugebasis. Stueetagen benyttes som sommerhus af ejerne, som kommer her nu og da. Det skal bemærkes, at ejerne har en lille hund, der har sit eget hundehus med lille indhegning.

Læs mere om Casa Santa Chiara

Gæsterne har deres havemøbler, grill og udendørs bruser i stueetagen. Vi anbefaler dette hus til store familier, der gerne vil bo tæt på stranden, og som ikke har store krav til selve boligens udendørs arealer. Man er her tæt på det hele, men desværre har man ikke megen udendørs plads til rådighed.

Seksværelseslejlighed med 10 sovepladser (1. & 2. sal):
Boligen er ca. 120 m² og består af spisekøkken med pejs, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har balkon), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) og et badeværelse med karbad og bruser og toilet. En bred vindeltrappe fører op til 2. sal, hvor der findes to soveværelser med to enkeltsenge (de kan samles), to badeværelser med toilet og bruser og børnestue. Det skal bemærkes at stuen og badeværelset på kvisten har skrå vægge, hvilket gør, at de kun er anbefalelsesværdige for børn. Lejligheden har egen vaskemaskine og anden sal er udstyret med aircondition, hvis eventuelle brug betales på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map