Anmeldelser af Casa Alberto alla Palazzeta

 
Casa Alberto alla Palazzeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Alberto alla Palazzeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Alberto alla Palazzeta

Læs personlige anmeldelser af Casa Alberto alla Palazzeta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Alberto alla Palazzeta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Jasna og familie fra Nørre Alslev boede på Casa Alberto alla Palazzeta i Cecina Mare fra d. 25. juni til d. 9. juli 2005.

1. Vi har bestilt 3 værelse, 4 personer lejlighed men fik 3+1 person lejlighed. Det passer ikke med det sum vi betalte. Det var første gang (sagde Chiara) at de har brugt den for udlejning. Vi kunne ikke sove hele natten pga. varmen for solen skinnede fra morgen til nat (3 lejlighedens væg var yderst mod solen - den 4 var op mod til vores naboers lejlighed) uden muligheder for nogen som helst form for afkøling ... til genkald kunne vores Danske venner få 2-3 koldluftblæsere fordi de boede i en af de rækkehus kæmpe lejligheder ved svømmebassinet - det var forklaringen vi fik. Vejen var temmelig trafikeret og det kunne vi høre om natten - mere end tydeligt..
2. Når man slå ud sovesofaen i køkkenet/dagligstuen (vi kan ikke anbefaler det) er det bedre at alle aktiviteter ind i lejligheden stopper med det same fordi man kunne ikke bevæge sig gennem rummet. (ikke at tale om at systemet for at slå det ud og tilbage igen var fuldstændig mysterium til alle including Niccolo
3. 2 skuffer ud af fire var ikke til rådighed og var låst og et skab ud af to ligeledes. Den eneste "available" skab var fuld af sengelinned og lignende ting.
4. Køkkenet var til grin vor lille den var
5. Man kan simpelthen ikke benytte haven fuld ud da solen var der hele dagen rundt + skal man op og ned tusind gange - for lejlighed lå på første sal. Ikke at tale om to parkerede cykler - kan ikke benyttes - og vandslange og vandhane placeret i vores have som bruges daglig af ejerne og Niccolo for at vande planter på Fattoria
6. Vores søn gik i søvne og da vi spurgte om vi kan få en anden lejlighed bare på stueplan fik vi selvfølgeligt et negativ svar fra Chiara og fra jer. Hun/I sagde oven i købet at vi gik rund og spurgte andre om de vil bytte med os!!!!!???
7. Efter nogen tid, efter at vi snakkede med folk og så de andres lejligheder, har vi desværre erfaret at vores lejlighed var den ultimative looser - den dårligste lejlighed på stedet - placering og størrelsesmæssigt + den manglede ting de andre har haft til rådighed i deres lejligheder - + de var ikke til rådighed i vores til os. (fx: 4 personer lejlighed - har 4 senge + sovesofaen i køkkenet/dagligstuen - nogle har 2 badeværelser, køkkenet er 3 gange vores, osv, osv.
8. Cecina Mare er en af de kedeligste byer vi har været i - men OK - Fattorias placering er der værste vi har set i Toscana (tog og vej tæt på stedet men stranden er et godt styk væk)
9. Det eneste gode var og det kan vi anbefale er at vi lejede en bil fra Pisa - det var smart. Så kunne vi komme væk og se det rigtige Toscana. Skøn landskab, natura, vin, mad osv. Siena, Volttera og Firenze er et must.
10. I kan for ros for fax/mail i sendte med vores voucher til Hertz. Tak for det.

Det var en skuffelse vi fik i bagagen hjem - vi synes at vi fortjener en form for kompensation fra jeres side. Alle de ting vi klager over var ikke med i vores aftale. Det er op til jer men vi mener at det er jeres ansvar at sørge for at alle fik det de betalte for.

In-Italia's kommentar

Vi kan ikke finde noget faktuelt i denne beskrivelse, der ikke svarer til vores beskrivelse af lejligheden: indretningen og rummene er som beskrevet på hjemmesiden, trafikken på vejen er nævnt på hjemmesiden, man ser tydeligt på billederne på hjemmesiden at køkkenet er lille....og at der var for megen sol samt at Cecina Mare er en kedelig badeby mener vi ikke, er vort ansvar.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map