Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Casa Alberto alla Palazzeta

 
Casa Alberto alla Palazzeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Alberto alla Palazzeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cecina Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Casa Alberto ligger på første sal af Casa Padronale, det røde hus på den gamle bondegård Fattoria La Palazzeta, som blev istandsat og indrettet til lejligheder i 90'erne.

Gården ligger på landet, men kun to km fra havet og badebyen Cecina Mare. Man kan nå frem til stranden ved en lang promenade eller på cykel ad en sti, der krydser over markerne. Opholdet på gården vil være behageligt køligt på varme sommerdage, da den ligger midt i grønne områder og er omgivet af træer. Det skal bemærkes, at vejen mellem Cecina og Vada, som i weekenderne er trafikeret, løber kort fra ejendommen, hvorfor nogen støj må påregnes.

Læs mere om Casa Alberto alla Palazzeta

Ved gården er der privat parkering, vaskeri, lille legeplads, grill, svømmebassin og børnebassin, bordtennis og boccia. Cykler kan lejes. I de nærliggende byer Cecina og Cecina Mare findes adskillige restauranter, pizzeriaer og butikker samt apoteker og lægekonsultation. Tennisbane og mulighed for hesteridning findes også i området.

BEMÆRK: Ved siden af La Palazzeta vil der formodentlig være en byggeplads sommeren 2006, da kommunen har givet byggetilladelse til et nyt feriested. Det er endnu usikkert, om arbejdet vil starte før eller efter sommermånederne. I tilfælde af, at byggepladsen er aktiv før sommeren, vil vi med det samme informere alle kunderne, som vil have mulighed for at bekræfte reservationen med 25 % rabat eller annullere den omkostningsfrit.

Skjul teksten
 
 
search map