Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Borgo Guglielmo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggende ca. 500 m fra landsbyen San Pietro in Palazzi, og ikke langt fra Cecina, finder du Borgo Guglielmo. Det er et sted, der passer fint til rejsende, der elsker badeferie men ikke lige er til den - ofte lidt for livlige - aftenstemning, der præger de ferieboliger, der ligger ved stranden.

En kort køretur fra gode udflugter...

Du bor her blot ca. 4 km til kysten og de flotte offentlige sandstrande, der karakteriserer dette stykke af Toscana og ligeledes overkommelige afstande til hjertet af Toscana med ca. 35 km til Volterra, ca. 55 km til San Gimignano og ca. 70 km til Lucca. Hvad mere kan man ønske sig af en kombineret badeferie i Toscana?

Læs mere om Borgo Guglielmo

Faciliteter på stedet

Borgo Guglielmo stod færdig i 2009 og er konstrueret således at man centralt i komplekset finder fællesfaciliteterne, såsom pool (20x12 m) med vandmassageområder, soldæk med liggestole og børnepool. Her er også haveanlæg, grillområde, legeplads og urtehave, og endelig kan man låne cykler for nogle timer ad gangen, så længe der er nogen ledige. Som gæst skal man ikke tænke på parkering, da stedet har sin egen. Og skulle der blive behov for at foretage en klatvask, er der møntvaskeri med tørretumbler på stedet.

Lokalmiljøet og strandene

I landsbyen San Pietro in Palazzi, der er beliggende i gåafstand fra gården, finder man hele året købmand og supermarked, slagter, bager, banker, apotek og posthus samt kaffebarer og isbarer, restauranter og pizzerie, butikker og basarer. Endelig er der også busser til både Cecina og Cecina Mare.Cecina er beliggende blot 2 km fra gården, og her finder man desuden handelsstrøg, hospital og togstation og bibliotek med internetpoint. I Cecina Mare, der er beliggende ca. 4 km derfra, finder man også lystbådehavn, vandland og bl.a. rideskole.

Ca. 3,5 km fra Borgo Guglielmo finder man offentlig (gratis) sandstrand, derimod 4 km fra gården kan man erhverve sig liggestole og en parasol på ligeledes flot sandstrand, hvor forholdene er børnevenlige takket være en gradvis skrånende havbund. 5 km fra Gugliemi finder man Spiagge Bianche (de hvide strande ved Vada), der ligeledes har kridhvidt sand, havbund, der gradvist skråner samt sandklitter, som vi kender det fra Vestkysten herhjemme. Er du derimod mere til en rå klippekyst, findes dette også i afstande af ca. 5 km, hvor havet er dybt og der kun er små strande.

Rustikke ferielejligheder rundt om pool
Lejlighederne kan rumme fra to til syv personer og er alle indrettede i den klassiske toscanske arte povera-stil med flittig brug af mørkt træ og smedejern. Køkkenhjørnerne har gasblus og køleskab med lille frostboks. Badeværelserne er indrettet med toilet, bidet og brusenicher. Desuden finder man sat-tv (med europæiske gratiskanaler) og værdiboks. NB. Hvis lejligheden har aircondition, udeområde og/eller opvaskemaskine, så fremgår det af den enkelte beskrivelse nedenfor. Ønskes børneseng, skal man være opmærksom på, at man selv skal medbringe sengelinned til denne.

Lejlighederne på Borgo Guglielmo

Toværelseslejlighed Standard type A (2+1 barn under 12 år)

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Toværelseslejlighed Standard type B (3+1 barn under 12 år) med udeområde

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat udeområde møbleret med bord og stole.

Toværelseslejlighed Superior (3+1 barn under 12 år) med udeområde

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne med opvaskemaskine og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition og har privat rummeligt udeområde møbleret med bord og stole.

Treværelseslejlighed Standard (3+2 børn under 12 år)

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne med sovesofa og to soveværelser med dobbeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Family (4+3 børn under 12 år) med loggia

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første etage og består af stort opholdsrum med køkken og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng eller hems med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt stor, privat, overdækket og møbleret terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map