Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Borgo Guglielmo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blot 500 m fra landsbyen San Pietro in Palazzi, og ikke langt fra Cecina, finder du Borgo Guglielmo. Det er et sted, der passer fint til sig som elsker badeferie men samtidig ønsker fred og ro for den livlige stemning der ellers ofte præger aftenerne ved kysten.

En kort køretur fra gode udflugter...

Du har blot ca. 4 km til kysten og de dejlige offentlige sandstrande, der præger denne del af Toscana og ligeledes overkommelig afstand til hjertet af Toscana med ca. 35 km til Volterra, ca. 55 km til San Gimignano og ca. 70 km til Lucca. Hvad mere kan du næsten ønske dig af en kombineret badeferie i Toscana?

Læs mere om Borgo Guglielmo

Faciliteter på stedet

Borgo Guglielmo stod færdig i 2009 og er konstrueret således, at du finder fællesfaciliteterne, såsom pool (20x12 m) med vandmassageområder, solterrasse med liggestole og børnepool, centralt i området. Her er også have, grillområde, legeplads og urtehave, og endelig kan du låne cykler for nogle timer ad gangen, så længe der er nogen ledige. Som gæst skal du ikke tænke på parkering, da stedet har sin egen parkeringsplads. Og skulle der blive behov for at foretage en klatvask, er der møntvaskeri med tørretumbler på stedet.

Lokalmiljøet og strandene

I landsbyen San Pietro in Palazzi, der ligger i gåafstand fra gården, finder du hele året både købmand og supermarked, slagter, bager, banker, apotek og posthus samt cafféer og isbarer samt spisesteder, ligesom der er et udvalg af butikker. Der går busser til både Cecina og Cecina Mare.Cecina er beliggende blot 2 km fra gården, og her finder du desuden et handelsstrøg, hospital, togstation og bibliotek med internetpoint. I Cecina Mare (ved kysten), der er beliggende ca. 4 km derfra, finder du også lystbådehavn, vandland og rideskole.

Ca. 3,5 km fra Borgo Guglielmo finder du en offentlig (gratis) sandstrand, og 4 km fra gården en anden strand med solsenge og parasoller, og her er forholdene børnevenlige takket være en gradvis skrånende havbund. 5 km fra Gugliemi ligger Spiagge Bianche (de hvide strande ved Vada), der ligeledes har kridhvidt sand, havbund, der gradvist skråner samt sandklitter, som vi kender det fra Vestkysten herhjemme. Er du derimod mere til en rå klippekyst, findes dette også i afstande af ca. 5 km, hvor havet er dybt og der kun er små strande.

Rustikke ferielejligheder rundt om pool
Lejlighederne kan rumme fra to til syv personer og er alle indrettede i den klassiske toscanske arte povera-stil med flittig brug af mørkt træ og smedejern. Køkkenhjørnerne har gasblus og køleskab med lille frostboks. Badeværelserne er indrettet med toilet, bidet og brusenicher. Desuden finder man sat-tv (med europæiske gratiskanaler) og værdiboks.

NB. Hvis lejligheden har aircondition, udeområde og/eller opvaskemaskine, så fremgår det af den enkelte beskrivelse nedenfor. Ønskes børneseng, skal du være opmærksom på, at du selv skal medbringe sengelinned til denne.

Lejlighederne på Borgo Guglielmo

Lejlighed m. 1 soveværelse (standard type A), 2+1 u. 12 år

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til 1 barn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Ca 35 m²

Lejlighed m. 1 soveværelse (standard type B), 3+1 u. 12 år med udeområde

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat udeområde møbleret med bord og stole.

Lejlighed m. 1 soveværelse (superior), 3+1 u. 12 år med udeområde

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne med opvaskemaskine og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition og har privat rummeligt udeområde møbleret med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (standard), 3+2 u. 12 år

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne med dobbeltsovesofa og to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 2 soveværelser (family), 4+3 u. 12 år med loggia/terrasse/balkon

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse hvoraf det ene har plads til en ekstraseng eller hems med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Til lejlighederne er der et privat udendørs område med bord og stole enten i direkte tilslutning eler i haven og i så fald har du enten en såkaldt gazebo eller en parasol. Bor du på 1. sal har du enten balkon eller udendørs område med bord, stole og parasol i gården nedenfor. Ca 65 m²

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map