Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

Borgo Guglielmo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blot 500 m fra landsbyen San Pietro in Palazzi, og ikke langt fra Cecina, finder du Borgo Guglielmo. Det er et sted, der passer fint til sig som elsker badeferie men samtidig ønsker fred og ro for den livlige stemning der ellers ofte præger aftenerne ved kysten.

En kort køretur fra gode udflugter...

Du har blot ca. 4 km til kysten og de dejlige offentlige sandstrande, der præger denne del af Toscana og ligeledes overkommelig afstand til hjertet af Toscana med ca. 35 km til Volterra, ca. 55 km til San Gimignano og ca. 70 km til Lucca. Hvad mere kan du næsten ønske dig af en kombineret badeferie i Toscana?

Læs mere om Borgo Guglielmo

Faciliteter på stedet

Borgo Guglielmo stod færdig i 2009 og er konstrueret således, at du finder fællesfaciliteterne, såsom pool (20x12 m) med vandmassageområder, solterrasse med liggestole og børnepool, centralt i området. Her er også have, grillområde, legeplads og urtehave, og endelig kan du låne cykler for nogle timer ad gangen, så længe der er nogen ledige. Som gæst skal du ikke tænke på parkering, da stedet har sin egen parkeringsplads. Og skulle der blive behov for at foretage en klatvask, er der møntvaskeri med tørretumbler på stedet.

Lokalmiljøet og strandene

I landsbyen San Pietro in Palazzi, der ligger i gåafstand fra gården, finder du hele året både købmand og supermarked, slagter, bager, banker, apotek og posthus samt cafféer og isbarer samt spisesteder, ligesom der er et udvalg af butikker. Der går busser til både Cecina og Cecina Mare.Cecina er beliggende blot 2 km fra gården, og her finder du desuden et handelsstrøg, hospital, togstation og bibliotek med internetpoint. I Cecina Mare (ved kysten), der er beliggende ca. 4 km derfra, finder du også lystbådehavn, vandland og rideskole.

Ca. 3,5 km fra Borgo Guglielmo finder du en offentlig (gratis) sandstrand, og 4 km fra gården en anden strand med solsenge og parasoller, og her er forholdene børnevenlige takket være en gradvis skrånende havbund. 5 km fra Gugliemi ligger Spiagge Bianche (de hvide strande ved Vada), der ligeledes har kridhvidt sand, havbund, der gradvist skråner samt sandklitter, som vi kender det fra Vestkysten herhjemme. Er du derimod mere til en rå klippekyst, findes dette også i afstande af ca. 5 km, hvor havet er dybt og der kun er små strande.

Rustikke ferielejligheder rundt om pool
Lejlighederne kan rumme fra to til syv personer og er alle indrettede i den klassiske toscanske arte povera-stil med flittig brug af mørkt træ og smedejern. Køkkenhjørnerne har gasblus og køleskab med lille frostboks. Badeværelserne er indrettet med toilet, bidet og brusenicher. Desuden finder man sat-tv (med europæiske gratiskanaler) og værdiboks.

NB. Hvis lejligheden har aircondition, udeområde og/eller opvaskemaskine, så fremgår det af den enkelte beskrivelse nedenfor. Ønskes børneseng, skal du være opmærksom på, at du selv skal medbringe sengelinned til denne.

Lejlighederne på Borgo Guglielmo

Lejlighed (Basic A) m. 1 soveværelse

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Lejlighed (Comfort B) m. 1 soveværelse

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat udeområde møbleret med bord og stole.

Lejlighed (superior) m. 1 soveværelse

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne med opvaskemaskine og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition og har privat rummeligt udeområde møbleret med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo Guglielmo

Læs personlige anmeldelser af Borgo Guglielmo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Guglielmo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Borgo Guglielmo

Skønt sted

Ægte, ærligt, lækkert og rolige omgivelser. Skønne værter.

Læs mere

Dejlig rolig ferie

Vi var 2 familier med små børn afsted og havde en skøn uge på Borgo Guglielmo. Vi nød at have et roligt sted at bo.
Eneste ulempe er beliggenheden ud til større vej, men det vidste vi jo godt. Omvendt er der ikke lang tids kørsel til stranden, hvilket var rart med de små.
Vi vil helt sikkert anbefale stedet.

Læs mere

Dejlig sted

En super sød vært, som dog ikke taler engelsk, men med lidt fagter og vilje lykkes det fint :-)
Dejligt poolområde for både store og små. Receptionen er kun åben sporadisk, så hold dig til når den er åben. Et fint fællesområder med grills til fri afbenyttelse. Bil er et must for at komme til og fra stedet hvis man vil på tur.

Læs mere

Super ferie i rolige omgivelser

Dette er virkeligt et dejligt sted at holde ferie som vi helt sikkert vil besøge igen. For os som børnefamilie var det perfekt, stille og roligt og med alt hvad vi skulle Bruge. Det var passet og rengjort på et højt niveau. Super fin lejlighed med Aircon. 2 badeværelser og fint køkken. Udeplads og en super fin have med fælles gril. Og så er der en helt fantastisk pool.

Læs mere

Lækkert afslappende god beliggenhed

Vi boede 5 voksne og 2 børn (2 og 3 år) og vores lejlighed var perfekt størrelse! Der var rent og pænt, masser af skabs plads og sæbe og toiletpapir lige nok til første 2 dage! Poolmanden som også bor på stedet er super søde, hyggelig og hjælpsom mand! Hjalp med kul og brænde til grillen, kom med myggelys om aftenen og friske tomater fra urtehaven! De smagte så skønt til en mozeralla salat!! Vi følte os velkommen og meget sikre på stedet! Der er elektronisk port til stedet med stor parkerings plads så man føler det er sikkert for bilen og en selv! Der er tre små heste på stedet som børnene elskede at kigge på, duer og en enkelt kat som man så i ny og næ! Legepladsen bestod af en fin gynge, legehus og en rutsjebane og ungerne hyggede sig! Poolen er fin størrelse og børne delen var perfekt til vores pige i dybden til at hun selv kunne gå rundt og hygge sig uden at man skulle holde i hånen hele tiden!!der var ca 20 min kørsel ud til stranden hvor man holder langs vejen sammen med de lokale og så er der 5 min gå gang ned til stranden! 12 euro for en parasol og 2 liggestole eller gør som de lokale tag selv med! Der går masser af sælgere rundt på stranden som sælger parasoller og div badelegetøj og en vogn kører frem og tilbage med isbod kolde vand!! Børnevenlig strand!!!
12 min kørsel til badelandet i Cecina 25 € for voksne børn under 2 gratis! Hyggeligt sted, hvor man godt kan få et par timer til at gå! Bedst til lidt større børn dog. Plus 5 vil jeg sige!
Så vil klart anbefale dette sted og komme der igen hvis ferien skulle gå til samme område!
PS der ligger en kæmpe Coop (supermarked) i Cecina 10 min kørsel de har alt hvad man skal bruge!!


Læs mere

Et sted med sjæl

Det er er et hyggeligt sted, og det er tydeligt at familien der driver det brænder for det. Fredag blev alle inviteret til grill. Det var så hyggeligt at sidde udenfor i det lækre vejr og nyde den gode mad. Vi var heldige at have en lejlighed med adgang til stor græsplæne, og det satte vi stor pris på med en 3 årig krudtugle. Det er ikke alle lejligheder der har den bedste have, men så er der mulighed for at lege på fælles arealer. Der var altid mulighed for at få plads ved poolen.
Det knapt så positive: bruseren kunne kun veksle mellem koldt, lunkent og brændende varmt vand og skiftede mens man tog bad. Det lugter af gas i lejligheden når man bruger varmt vand. Køkkenet kunne godt være bedre udstyret. Derudover ville det have været rart med kendskab til husregler, herunder 2 timers stilletid midt på dagen inden bestilling. Lejligheden havde ikke en god planløsning. Vi manglede en sofa hvor man kunne sidde mere end to om aftenen.
Beliggenheden: det var rart at have læst andres oplevelse hjemmefra, så vi vidste at stedet lå ud til en trafikeret vej. Ret hurtigt ligger man ikke mærke til trafikken. Der er kort afstand til mange spændende byer.

Læs mere
 
search map