Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Placering

Cecina Mare, også kaldet Marina di Cecina, ligger lige ved stranden kun 3 km fra selve Cecina. Byen ligger ved kysten syd for Pisa og Livorno og kan nås ad motorvej eller med tog (langs kysten), da der er togstation i Cecina centrum. Beliggenheden er god for dem der ønsker at kunne gå til stranden, men også gerne vil tage på biludflugter, f.eks. ind i landet mod de bløde højdedrag, der langsomt stiger mod Volterra.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Strandpromenaden

Stranden langs strandpromenaden er fortrinsvis optaget af solstole og parasoller, som hører til de forskellige hoteller. Ved den sydlige ende af byen starter den store pinjeskov og langs den er stranden offentlig. Begge steder er det sandstrand og vandet er ofte krystalklart, især om morgenen. Den store pinjeskov er hjemsted for mange fugle og små dyr, som man kan observere fra de mange opstillede picnic-borde.

Læs mere om Cecina Mare

Bredt udvalg

Som i de fleste badebyer byder strandpromenaden på et bredt udvalg af restauranter, pizzeriaer og caféer. For et endnu større udvalg kan man besøge Cecina centrum, hvor der desuden er marked én dag om ugen, når det da ikke er på tur rundt i de omkringliggende byer, inklusiv Cecina Mare.

Skjul teksten
 
 
search map