Feriebolig i Castiglione della Pescaia i Toscana

Roccamare Resort

Roccamare - legeplads Roccamare - basketbane Roccamare - legerum for de små gæster
 
Roccamare Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Roccamare Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione della Pescaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Roccamare Resort ligger uden for den flotte by Castiglione della Pescaia (5 km). I bakkerne bagved strækker Maremma-provinsen sig, og vender du blikket mod havet, har du udsigt til den toskanske øgruppe. Din feriebolig er omgivet af den skyggefulde pinjetræskoven og ligger kun får skridt fra den gode sandstrand, hvor du finder parasoller og liggestole samt en kiosk.

Fuld komfort for en afslappende ferie

På trods at vi anbefaler at du ankommer hertil i bil, behøver du her ikke at tage bil hver dag, da der findes to restauranter, en bar, en café, minimarked til indkøb og solterrasse med svømmebassin med børneafdeling samt privat strand med liggestole og parasoller. Der er desuden privat overdækket parkeringsplads til din private eller udlejede bil.

Læs mere om Roccamare Resort

Gode og afslappende forhold for familier med børn

Her kan du tilbringe dine veloptjente feriedage sammen med dine børn; lejlighederne har alle et stort privat udendørsområde med havestole og -bord, hvor du kan nyde dine måltider og din tid. I den 16 hektarer stort ejendom kan børnene glæde sig til den store pool, hvor der også findes børneområdet eller til cykelture i den frodige natur. De mindre gæster på hotellet finder et område med gynge og et legerum, hvor de kan hygge sig hvis vejret ikke skulle være god nok for at opholde sig udendørs. På stranden kan børnene desuden springe inde i havbølger eller hygge sig ved at bygge en sandslot.

God mad med god betjening

Roccamare Resorts tre restauranter serverer et rigt udvalg af såvel lokale som internationale retter. Mange af de produkter, som der bruges til madlavning kommer fra Toscana bagland - eller fra havet lige ved hotellet. I baglandet har ejerne deres land og her producerer de deres olivenolie og vine, som du kan smage sammen med dine måltider. Betjening er meget opmærksom på gæsternes behov - og tager gerne hensyn til særlige behov i tilfælde af allergier, intolerance eller personlige valg ifm. kost.

Vil du motionere under ferien?

Er du til en mere aktiv ferie så kan du benytte stedets cykeludlejning og de mange stier i den nærliggende skov. Eller vil du køre til den nærmeste golfbane ved Punta Ala med dets 18 huller? Du kan også blive hjemme og benytte motionsfaciliteter på hotellet.

Privat møbleret udendørsområde samt høj standard

På Roccamare Resort finder du ferielejligheder, der ligger i grønne omgivelser mellem gamle pinjetræer og egetræer. Alle ferieleiligheder har aircondition, varmeanlæg, satellitfjernsyn og privat udendørs areal - balkon eller veranda - med bord og stole. Møbleringen er inspireret af materialer fra den toskanske tradition, men er blevet skabt helt specielt til Roccamare Resort. Sengene er af ordentlig kvalitet, værelserne er store og komfortable. Deluxe lejligheder er blevet renoveret for nyligt og byder på interiører med nogle ekstra detaljer, der gør ferien endnu mere lækker.

Læs om lejlighederne på Roccamare Resort

Skjul teksten
 
 
search map