Feriebolig i Castiglione della Pescaia i Toscana

Riva del Sole Resort & SPA

 
Riva del Sole Resort & SPA er ikke tilgængelig i øjeblikket
Riva del Sole Resort & SPA er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione della Pescaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du midt i et dejligt grønt område omgivet af en fantastisk pinjeskov. At Riva del Sole Resort & SPA er blevet så populært skyldes netop beliggenheden, samt det faktum, at stedet ligger lige ved en dejlig lang sandstrand med en privat afdeling. Derudover er der både SPA, flere swimmingpools, restauranter og mange flere faciliteter som er med til at løfte ferien. Dette er med andre ord det perfekte valg for dig, som elsker Toscana og som værdsætter de nordeuropæiske krav til komfort.

Her er der noget for hele familien

På Riva del Sole Resort & SPA er der en skandinavisk ledelse, og det fornemmer du hurtigt på den gode service. Uanset om du rejser som par, med venner eller familien, er dette et godt valg til en skøn sol- og badeferie. Når du er færdig med at bade og sole er der masser af aktiviteter både til lands og til vands. Du kan udfordre dit rejseselskab til en gang tennis (både om dagen og om aftenen) eller tage en fodboldkamp, hvis I er tilstrækkeligt mange. Du kan gå en tur i fitnesscentret, tage på skønne joggingture og Nordic walking langs stranden eller i den dejlige pinjeskov. Der er to løbespor på hhv. 1250 og 1500 meter. Hvis du har lyst til at spille golf, er der et par golfklubber i nærheden, Il Golf Club Punta Ala og Il Golf Club Toscana. Er du mere til vand, er der også mulighed for dykning, sejlads og kite-surfing.

Dejligt poolområde og et velfortjent SPA-besøg

Som nævnt, har du et stort udvalg af forskellige aktiviteter at vælge imellem, og mens børnene hygger sig med andre gøremål, kan du som voksen besøge SPA-området og slappe af med en god gang massage. på SPA'et er der finsk badstue, en infrarød badstue, et tyrkisk bad og et Kneipp fodbassin. Swimmingpools er altid værdsat, og når der så oven i købet er tre af dem at vælge imellem, er lykken som oftest stor. I en af de tre swimmingpools er der havvand, og en del af den er overdækket, én er med ferskvand og så er der en pool til familiens yngste. I poolområdet er der solstole, solsenge og parasoller, som du frit kan benytte, og foretrækker du at slappe af med en god bog under et pinjetræ, ja så er det også en mulighed. Hvis børnene har brug for lidt adspredelse er der også en legeplads, som de kan benytte, mens du fortsætter med at slikke sol.

Læs mere om Riva del Sole Resort & SPA

Forkæl dig selv i hotellets restaurant


Det er muligt at sulten banker på efter de mange aktiviteter, og har du valgt at bo i lejlighed, kan du hurtigt selv fremtrylle et lækkert måltid. Hvis du foretrækker at lade dig forkæle, eller hvis du har valgt at bo i hoteldelen, kan du benytte dig af stedets restaurant Riva, som serverer alle dagens måltider, og hvor du kan nyde både nationale og traditionelle specialiteter. Der er også Pizzeria & Grill, hvor du bl.a. finder grillede fisk og kødretter, spaghetti i forskellige variationer og lækre pizzaer. På Riva del Sole Resort & SPA lægger man også stor vægt på, at familiens yngste føler sig hjemme, og derfor er der et lille køkken, hvor du kan lave mad til børnene. Du kan afslutte en oplevelsesrig dag med en drink i den stilfulde loungebar Linné som du finder ved receptionen, eller på Bar Riva med sin dejlige terrasse ud mod stranden. Ved SPA-området er der også en bar, Bar Turan, hvor du kan bestille en aperitif og snacks.

Uforglemmelige ture i det smukke Toscana

Riva del Sole Resort & SPA ligger et par kilometer nord for den charmerende kystby Castiglione della Pescaia. Selv om byen er lille, er der et apotek, bank, småbutikker, barer og en masse hyggelige restauranter at vælge imellem, specielt nede ved havnen. De maleriske omgivelser, Castiglione della Pescaia og den smukke strand er egentlig nok i sig selv, men hvis du har lyst til at udvide din horisont, har du mulighed for at besøge nogen af de andre byer i Toscana. Der er ca. 100 km til Siena, og Det skæve Tårn i Pisa ligger ca. 135 km væk. Kultur-mekka'et Firenze ligger 160 km fra stedet og hvis du har planlagt et længere ophold giver det også god mening at tage en dagstur til øen Elba.

Planlægger du at ankomme med fly?

Mange vælger at køre til Toscana i egen bil, men overvejer du at tage med fly, er det ikke noget problem. Du kan flyve til Pisa (135 km), og der er også mulighed for at flyve til Rom Fiumicino, hvortil der er godt 200 km. Det kan være en idé at checke begge muligheder, da der er væsentlig flere fly til Rom end til Pisa. Hvis du flyver til Rom, kan du samtidig opleve den spændende tur (på motorvejen) gennem det centrale Italien og langs den toscanske kyst. På den ene side har du den smukke panoramaudsigt mod havet og øerne, og på den anden side, har du en vidunderlig udsigt over vinmarkerne, hvor de berømte toscanske vine dyrkes og produceres efter alle kunstens regler.

Områdets hemmelige seværdigheder

Og hvis vi så lige skal komme med et insidertips, så er det, at besøge den næsten ukendte Tarot-have (Giardino dei Tarocchi) som ligger lige uden for byen Capalbio i det sydligste Toscana. Det er kunstneren Niki de Saint Phalles værk, og det er en oplevelse for livet, både for børn og barnlige sjæle. Den åbner først kl. 14:30. Undervejs fra Rom, kan du også besøge de spændende etruskiske gravpladser i Cerveteri og Tarquinia.

Du kan vælge mellem værelser og lejligheder

På Riva del Sole Resort & SPA kan du vælge mellem at bo på hotelværelse eller i lejlighed. Der er i alt 157 værelser i fem forskellige kategorier, og de er alle komfortabelt og hyggeligt indrettet. Værelserne er fordelt på to etager og har enten balkon eller direkte adgang til haven. Hvert værelser har aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV og wi-fi. Der er badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer samt toiletartikler.

Lejlighederne ligger i små huse rundt omkring på området (i pinjeskoven) et stykke fra receptionen og hoteldelen, og de kan vælge mellem forskellige størrelser. Lejlighederne er ældre end hotelværelserne og holder ikke samme standard, men de er hyggelige og har bekvemmeligheder som køkken og udendørsområde. Især lejlighederne er vældig populære, og rigtig gode til børnefamilier, så her skal du være ude i god tid, hvis du er interesseret. OBS! Lejlighederne har ankomst og afrejse om mandagen!

Værelserne på Riva del Sole Resort & SPA

Dobbeltværelse Classic

Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med dusch/badekar og toilet samt hårtørrer og toiletartikler. Der er balkon eller udendørsområde i haven. Værelserne er ca. 20 m². Der er mulighed for en ekstraseng på forespørgsel, men vi gør opmærksom på, at det kan blive trangt med pladsen. Faciliteter i værelset er: satellit TV, aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks til laptop.

Dobbeltværelse Classic New (nyere)

Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med dusch/badekar og toilet samt hårtørrer og toiletartikler. Der er balkon eller terrasse. Værelserne er ca. 20 m². Faciliteter i værelset er: satellit TV, aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks til laptop.

Dobbeltværelse Riva

Dobbeltværelserne Riva er større end Classic-værelserne og passer godt til dig som rejser med et barn og foruden en tredje seng (sovesofa) er der mulighed for at sætte en barneseng ind i værelset. I værelset er der en kingsize-seng og nogle værelser har en sovesofa til 1 person. Der er badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler. Der er en eller to balkoner/terrasser. Værelserne er ca. 29 m². Faciliteter i værelset er: satellit TV, aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks til laptop samt en espresso-maskine. De har alle den nyeste teknologi og højeste komfort.

Dobbeltværelse - Superior

Værelserne er lidt mere rummelige end standardværelserne og har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar, telefon, værdiboks, satellit TV og wi-fi. Der er badeværelse med toilet, badekar samt hårtørrer og toiletartikler. Der er balkon eller terrasse. Værelserne er ca. 28 m². Der er mulighed for 1-2 ekstrasenge (enkelt- eller køjesenge) på forespørgsel.

Dobbeltværelse Riva Plus

Dobbeltværelserne Riva Plus egner sig godt til familier og par plads til 2-4 personer. Værelserne har en kingsize seng og en sovesofa til 1-2 personer, garderobe, stort badeværelse med toilet, bruser samt hårtørrer og toiletartikler. Der er en terrasse på ca. 10 m², og værelset er ca. 33 m². Faciliteter i værelset er: satellit TV, aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks til laptop samt en espresso-maskine.

Junior Suite Riva

Junior suiterne Riva har den højeste komfort og passer til familier på op til 4 personer. Værelserne har en kingsize-dobbeltseng samt sovesofa til 1-2 personer, garderobe, stort badeværelse med toilet, bruser samt hårtørrer og toiletartikler. Der er balkon/terrasse på 10 m², og værelset er ca. 40 m². Faciliteter i værelset er: satellit TV, aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks til laptop samt en espresso-maskine.

2 x Dobbeltværelse Riva (sammenhængende)

De 2 x dobbeltværelser forbindes med en dør og er velegnede til børnefamilier som værdsætter deres privatliv. Hvert værelse er 29 m² og har en stor balkon/terrasse. Værelserne har hver en dobbeltseng, aircondition, walk-in closet, minibar, kaffemaskine, telefon, værdiboks, satellit TV og wi-fi. Hvert værelser har et stort badeværelse med toilet, badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Etværelseslejlighed med terrasse

Disse lejligheder ligger i flere forskellige husblokke, og rummer hver to lejligheder. Der er et opholdsrum med sovesofa til en person og en enkeltseng, køkken samt badeværelse. Lejlighederne har terrasse og er ca. 40 m².

Toværelseslejlighed med balkon eller terrasse

Disse lejligheder ligger i flere forskellige husblokke, og er i to etager og hver husblok rummer fire lejligheder. Der er et opholdsrum med sovesofa til en person og en enkeltseng, køkken, soveværelse med to separate senge samt badeværelse. Lejlighederne har balkon eller terrasse og er ca. 57 m².

Treværelseslejlighed med terrasse

Disse lejligheder ligger i såkaldte villaer. Der er opholdsrum med sovesofa til en person, et lille køkken, to soveværelser med hver to sovepladser i enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har terrasse og er ca. 82 m².

Skjul teksten
 
 
search map