Anmeldelser af Residence Sole Maremma

 
Residence Sole Maremma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sole Maremma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione della Pescaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Sole Maremma

Læs personlige anmeldelser af Residence Sole Maremma som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sole Maremma. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgitte og familie fra Hellerup boede på Residence Sole Maremma i Castiglione della Pescaia fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi har haft en rigtig god ferie, vi synes at området er dejligt og bilder os ind, at det er mere uspoleret og der er færrer turister, end længere nord på ved kysten omkring Pisa, byen ligger meget centralt i forhold til ture ud i området, Siena og vingård besøg, de varme kilder, samt Elba og andre øer. Alt i alt en dejlig ferie. Dog havde det været fint hvis man kunne rykke uge dato for afrejse, så vi ikke behøvede at rejse lørdag, hvor alle andre også ligger på landevejen samt hvis der havde været lidt mere rent i lejligheden, da vi overtog den, det var ikke så fedt at skulle igang med at gøre rent, da vi ankom, pyt det overlevede vi, men ikke det bedste første hånds indtryk. Vi håber det var en fejl denne gang, da vi godt kunne tænke os, at besøge stedet en anden gang. Gode fif:

- tag ud og besøg de lokale gårde der findes de skønneste restauranter.
- lej nogle cykler der findes de skønneste naturområder.
- bestil deres lokale ret med vildsvin det smager himmelsk, og er med meget mager fedtprocent.
- køb trøffel med hjem

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne og familie med "barn" på 15 år fra Skovlunde boede på Residence Sole Maremma i Castiglione della Pescaia fra d. 1. til d. 15. juli 2006.

Vi havde et dejligt ophold i Castiglione della Pescaia. Lejligheden var godt
indrettet og der var rent da vi kom. Vores markise/solsejl var i stykker, og
det blev lavet samme dag, som vi gjorde opmærksom på problemet. Altanen var
dejlig stor, og vores lejlighed havde en fantastisk udsigt.
Køkkenfaciliteterne er ikke fantastiske. Har man ikke været i Italien før, vil
man nok forvente lidt mere køkkenudstyr.

Området er megt velholdt med masser af grønt og blomster. Supermarkedet på
området have et udvalg og priser, der er helt i orden. Desværre var deres
frugt og grønt noget kedeligt i forhold til den lokale Coop.

Sole Maremma er mest velegnet til børnefamilier - også med teenage børn, og
yngre mennesker. Man kan høre musik fra poolområdet. Det virkede ikke generede
på os, og der blev slukket for musikken på helt faste tidspunkter. Der er en
del trapper på området, så det er næppe helt velegnet til gangbesværede
personer.

Vores største anke er restauranten på området! Den er rent ud sagt elendig.
Maden er dårlig i forhold til prisen, der er meget lange ventetider, og et
totalt forvirret personale, der ikke kunne finde ud af, hvem der havde bestilt
hvilken mad og drikkevarer. En stakkels fransk familie måtte først vente på et
bord, og derefter ventede de ca. 3 kvarter - på pizzaer! Vi ventede selv
næsten en halv time, før vi fik menukort, og selv regningen måtte vi vente på.
Desværre hørte vi fra andre, at der ikke bare var tale om en "uheldig" aften,
da vi var der.

Den offentlige strand var udmærket, og kun en anelse overrendt i week-enderne.
Vi manglede oplysninger om priser og eventuelle rabatmuligheder for
betalingsstrandene.

Poolen på området er udmærket med masser af mulighed for, at sidde/ligge i
skyggen. Jeg lagde mærke til, at børnepoolen var i skygge det meste af tiden.

Castiglione della Pescaia er blevet mere up-market badeby, end da vi var i
området i 1998. Det smitter desværre af på restaurantionspriserne! Det er dog
stadig muligt, at få en god pizza til rimelige penge. Til gengæld er der i
Grosseto mindst to virkeligt gode restauranter med meget tilgængelige priser -
især i forhold til kvaliteten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Lene og familie fra Højbjerg boede på Residence Sole Maremma i Castiglione della Pescaia fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Jeg vil gerne takke for en god behandling hos jer - lige fra starten, under vejledning osv. Tak for det. Om vores ferie var god. Jo det var den - på trods af Sole Maremma :(

Personalet på stedet var søde og gjorde hvad de kunne. Vi havde lejet en stor lejlighed med to soveværelser sammen med en anden familie, og vi fik lejlighederne 16 og 17.
Nedtur. Prøv selv at se dem. Man føler buret sig inde mellem fire sten/flise vægge uden udsyn. Mørke og kedelige. Spartansk møbleret siger jeres hjemmeside vist, men undskyld, den er desværre tarveligt møbleret. Vi havde bedt om at komme lidt væk fra pool-området for at få mest muligt ro, men personalet fortalte at alle de store lejligheder desværre alle lå lige ud for scenen. Det ville jeg gerne have vidst. Vi var begge familier heldige at flytte til en mindre lejlighed nr. 35 og 65, som lå væk fra scenen og hvor der var udsigt til himmel og ikke kun stenmur. Tak for det. Desværre var der mange myrer i vores nr 35, og da de havde været i alle skabe angreb de til sidst også køleskabet. Det var ret ulækkert. Gassen fungerede ikke, så der var kun et elektrisk blus, som vi kunne lave mad på. En "gasmand" kom to gange for at se på gas- problemet som var, at hele lejligheden lugtede stærkt af gas, hvorfor vi ikke turde lave mad der, eller sove i lejligheden med gassen sluttet til. De sagde at det fungerede - men vi kan ikke sove i lugten til gas. Derfor afmonterede vi udstyret. Alt i alt er stedet bare for nedslidt. Beton, vægge og møbler er bare for kedeligt.

Forslag:
Gør mere opmærksom på at der ikke er A/C i lejlighederne og at scene-showene larmer aften og morgen. Fuld drøn på anlægget og så der står 6 piger mellem 6 og 11 og danser. Kun til spaghetteaften var der mange der deltog.

Lejeudgiften står ganske enkelt ikke mål med det man får - heller ikke selvom man bor tæt ved noget af det bedste badevand.

Som sagt har vi fået god behandling hos jer og lejet hos jer før, men vi har gennem andre og selv lejet boliger i Italien hvor man får mere for pengene. Så selv om Castiglione er et skønt sted, som vi gerne tog ned til igen, ja så tror vi nok at det ikke bliver tilfældet. Nogle af vores andre venner har lejet hos jer til 12.000 kr for to uger - noget der var helt nyt, så vil vi ikke igen give 11.000 for en uge på et sted som Sole Maremma.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jess og familie fra Hobro boede på Residence Sole Maremma i Castiglione della Pescaia fra d. 9. til d. 17. september 2005.

Det er en dejlig lille by, utrolig turist venlig. Vi var inde i byen og spise hver aften, på forskellige restauranter og vi er alle enige om, at det var en oplevelse hver gang, ikke altid lige godt men alligevel, man skal jo også prøve sig lidt frem når man er blandt mennesker med en anden kultur end vores egen.
Angående stedet.:
Roligt og behageligt, vi havde lidt problemer den første aften, der var ikke sengetøj og håndklæder til alle personer, men ikke noget det kunne genere nogen, da problemet blev ordnet med en enkelt henvendelse i receptionen.
Personalet var søde og rare, børnevenlige og meget hjælpsomme, endvidre var der et godt tiltag af de unge mennesker på stedet, med underholdning for børnene, om eftermiddagen samt om aftenen. Et lille minus var at svimmingpoolens vand var koldere end vandet ved stranden, så det var der vi tilbragte det meste af vor tid da hele familien er meget glade for vand.
Vi var også på tur i Rom, hvor vi så Sankt Peters kirken og det tilhørende museum, den nylig afdøde pave Johannes Poul`s gravsted og så naturligvis det store dejlige Coleseum. En enkelt dag tog vi på tur i Siena, den lille bjergby, der ligger ca. 80 km nord for Grossetto, det var en skøn oplevelse, en helt anden natur og kultur indenfor det kvindelig begreb om at "ose" i butikker, men alt i alt en
dejlig dag hvor vi havde nogle gode oplevelser.Den sidste dag forlod vi hotellet rimelig tidligt, tog direkte til Pisa, hvorfra vi skulle flyve sidst på eftermiddagen. Her var vi på sightseen og var bla. inde og se det skæve tårn, vi kunne dog ikke komme op i selve tårnet, det var under repr. og kunne kun ses i små grupper med 1 times interval og børn under 8 år havde ingen adgang, og da den 1. ledige gruppe først var et kvarter før vi skulle booke ind til flyveren, måtte vi nøjes med og se fra jorden, men imponerende alligevel.
Så alt i alt var det en utrolig dejlig ferie som hele familien nød til fulde og vi kan kun give vores bedste anbefalinger til hotellet og byen Castaglione della Pescaia. Hvem kan forlange mere end 30 grader og høj solskin hver dag, midt i september måned.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map