Feriebolig i Castiglione della Pescaia i Toscana

Residence Sole Maremma

 
Residence Sole Maremma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sole Maremma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione della Pescaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Sole Maremma ligger 2,5 km fra Castiglione della Pescaias centrum og ca. 700 meter fra en skøn sandstrand, som kan nås med privat bil eller bus. Stedets 100 lejligheder ligger i et stort grønt område, hvilket gør det til et ideelt sted for en rolig familieferie.

Inden for Residence Sole Maremmas område finder man tre barer, læsesal, restaurant/pizzeria, lille købmand og diskotek. I lavsæsonen holdes der åbent alt efter hvor mange gæster, der er på stedet.

Læs mere om Residence Sole Maremma

Prisen inkluderer adgang til en pool for børn og en pool for voksne, bordtennis, miniklub for børn mellem 4 og 12 år på fastlagte tider, legeplads, underholdning, kurser i tennis, aerobic, svømning m.m., diverse sportsturneringer og privat bus til stranden. Mod betaling kan man benytte tennisbane, leje cykler og liggestole og parasoller på stranden. I Punta Ala, ca. 17 km fra Residence Sole Maremma, finder man en golfbane med 18 huller.

Lejlighederne er enkelt møblerede uden større raffinementer og lidt slidte. De har alle fjernsyn, terrasse med udsigt over den grønne have, privat indgang samt parkeringsplads - vi gør opmærksom på, at der er trappetrin inde i hver lejlighed, da stedet er bygget op af en bakkeskråning. På trods af den spartanske møblering er der alt, hvad der behøves for en afslappende ferie og pladsen er udnyttet optimalt.

Skjul teksten
 
 
search map