Hotel i Castiglione della Pescaia i Toscana

L'Andana Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du leder efter et overnatningssted med høj standard i smukke omgivelser og tæt på dejlige sandstrande og et pittoresk bycentrum, så skal du kigge lidt nærmere på denne præsentation. L'Andana tilhører vingården Tenuta La Badiola, hvilket betyder, at du bor på landet omgivet af vinmarker og olivenlunde. Historien står skrevet på væggene, og man har være meget omhyggelige med, at bevare den oprindelige charme, hvilket du fornemmer så snart du går ind i den smukke lobby, hvor der er reception, bar og udendørs terrasse.

En Medici-villa med en lang historie

L'Andanda Hotel kom til verden i foråret 2004, men selve Medici-villaen har en lang historie. I 1800-tallet boede Grand Duca Leopold II (søn af Ferdinand III) i villaen med sit hof, og du kan høre historiens vingesus overalt, og bl.a. beundre de originale stengulve. Den historiske villa har et pompøst udseende både set udefra men også indendørs, for slet ikke at tale om den store smukke have og alléen af cypresser og pinjetræer, som fører op til villaen. L'Andana er opdelt i to hovedbygninger, Villa og Fattoria og værelserne er fordelt begge steder. Bygningen forbindes af en dejlig vinterhave i glas, og er i den del som hedder Villa, at du finder bl.a. receptionen.

Læs mere om L'Andana Hotel

De toskanske traditioner lever videre

Foruden de smukke rum, er der også to restauranter på hotellet, hvoraf den ene - La Villa - er beliggende, som du kan høre af navnet, i den del der hedder Villa. Den anden restaurant, som hedder Trattoria Enrico Bartolini, ligger i området men ca. 300 meter derfra. La Villa serverer både morgenmad, frokost og middag i perioden juni-september. Trattoria'et er et herligt traditionelt sted, og serverer lokale specialiteter (med udvalgte råvarer) i keramikskåle og lerfade. Der er også en stor vinkælder med 150 forskellige mærker at vælge imellem. På Trattoria Enrico Bartolini afholdes der også madlavningskurser for både små og store, så hvis du er nysgerrig for at lære mere om den toskanske madkultur, kan du tilmelde dig.

Afslappende dage ved poolen eller på stranden

Selv om Toscana har et stort udvalg af seværdigheder og kultur, kan det være dejligt med en afslapningsdag, og her kan du nyde livet både ved en af hotellets to swimmingpools eller på stranden. Eller måske begge dele, og når du har lyst til at tage til stranden, kan du hoppe på hotellets shuttelbus, som kører til og fra stranden i juli og august uden gebyr. Hvis du foretrækker at "blive hjemme", kan du hygge dig i en solstol eller under en parasol med en god bog, og måske også et besøg i Spa'en, hvor du kan bestille forskellige behandlinger, og hvor der også er et lille fitnesscenter. For at benytte Spa'en skal du være fyldt 16 år.

Tag på udflugt og opdag det smukke Maremma

Skulle fitness-centret ikke række som fysisk aktivitet, kan du også øve dine golfsving eller udfordre dit rejseselskab i et parti tennis. Er du hesteinteresseret kan du bede receptionen om hjælp med at booke en udflugt på hesteryg. Området indbyder også til lange vandreture og herlige cykelture. Castiglione della Pescaia hedder den nærmest by, og de er en pittoresk lille by med både havn og strand. Her finder du både restauranter og caféer, madbutikker, apotek og banker. Der er rigtig hyggeligt i byens historiske centrum, hvor du bl.a. finder den gamle fæstning som troner stolt på sin bakke. Du bør ikke gå glip af Punta Ala, som ligger lige nord for Castiglione della Pescaia. Dette fantastiske naturområde byder på en fin skov, en dejlig havn og en herlig kyst med en fin sandstrand. Det er en bedre strand end den du finder i Castiglione della Pescaia (ud over den ved Riva del Sole, som er rigtig god).

Smagfulde værelser med god atmosfære

På L'Andana er der i alt 33 værelser i forskellige kategorier. De er alle rummelige og smagfuldt indrettet, og kan enten ligge i den del, som hedder Villa, eller i den del som hedder Fattoria. Superior-værelser er på ca. 35 m² og har udsigt mod vinmarkerne og olivenlundene, Deluxe-værelserne er på mellem 40-45 m² og har udsigt over landskabet. En del af disse har en såkaldt hems. Juniorsuiterne er på ca 50-60 m² og har et opholdsrum i kombination med soveværelse og åben pejs. De vender ud mod bakkerne, hvor der vokser oliven og vindruer. Superiorsuiterne er på mellem 65-70 m² og her har du også et opholdsrum i kombination med soveværelse og åben pejs. Fra disse værelser har du udsigt over naturen og det lille kapel. Prestigesuiterne er på ca 80 m² med opholdsrum i kombination med soveværelse og åben pejs. Disse værelser har udsigt mod kapellet, men også over vinmarker og olivenlunde. Faciliteter: aircondition, LCD-TV, wi-fi, værdiboks, CD og DVD-afspiller, badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på L'Andana Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map