Hotel i Castiglione della Pescaia i Toscana

Albergo Mirella

 
Albergo Mirella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Mirella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione della Pescaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albergo Mirella ligger i pinjeskoven ca. 200 meter fra havet og stranden og ca. en km fra Castiglione della Pescaias centrum. Det er et familiebestyret hotel, som endnu lægger vægt på "mad som vor mor lavede den" (hvis vores mor altså havde været italiener) og afslappet stemning.

Hotellet byder på en lille have, bar, fjernsynssal og parkeringsplads samt restaurant. Om morgenen skal du ikke forvente mere end en typisk italiensk morgenmad, hvilket især betyder søde sager, men du skulle gerne være mæt endnu fra aftenen før. Der serveres grøntsager og frugt af egen produktion fra de nærliggende marker i Maremma. Hotellet har ikke egen strand, men du kan leje parasol og liggestole på den nærliggende strand eller vælge den offentlige og dermed gratis strand et par hundrede meter længere væk.

Læs mere om Albergo Mirella

Hotellets 20 værelser er enkelt indrettede - lidt gammeldags vil de fleste synes - og råder over fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Kun to af værelserne kan rumme op til 4 personer, mens de andre har plads til to eller tre personer. NB: Børn under 4 år opholder sig gratis i dobbelt- og tresengsværelse, men betaler på firesengsværelse.

Skjul teksten
 
 
search map