Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castiglione della Pescaia var oprindeligt et fiskerleje, men i dag er de tilbageværende fiskerbåde dog blevet suppleret med talrige lystbåde. De ligger idyllisk fortøjret i havnekanalen og vugger, når fiskerne om aftenen sejler forbi med dagens fangst, der har kurs mod byens restauranter. Sandstranden ved byen strækker sig kilometervis, og selvom den i højsæsonen kan være tæt besat med solparasoller og liggestole, er det altid til at finde en plads.

Kort over Castiglione della Pescaia


Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.


Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Charme og stil


Hvis man er træt af de nordtoscanske badebyers hårdtpumpede turisme, bør man tage en tur til Castiglione della Pescaia, før man afskriver regionen som badedestination. Denne by har nemlig al den charme og stil, som så mange af dens nordlige ”kolleger” mangler.


Læs mere om Castiglione della Pescaia

Hotel, ferielejlighed eller ... ?Vi har håndplukket hundredvis af ferieboliger i Italien, hvoraf en stor del ligger i netop Toscana. Det betyder, at vi kan tlibyde stort set alle typer for feriebolog lige fra Bed and Breakfast og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og feriecentre med alle tænkelige faciliteter.I Castiglione della Pescaia er turismen veludviklet med talrige indlogeringsmuligheder. Vi har derfor gjort forarbejdet for dig og håndplukket de bedste boliger. Dem finder du alle i søgemaskinen ovenfor. Har du spørgsmål om de forskellige boligtyper, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at svare på dine spørgsmål og give flere gode tips til en vellykket ferie i Toscana.

Lufthavne og lokal transport


Pisa Lufthavn ligger tættest på Castiglione della Pescaia, og denne lufthavn har talrige flyforbindelser til resten af Europa. Der er dog ikke voldsomt meget længere til lufthavnene ved Firenze og Rom, som også normalt har adskillige direkte forbindelser til Danmark. Brug vores rejse-søgemaskine til selv at finde den bedste pris på den flyforbindelse, der passer bedste til dine ferie.  Der er ingen togstation i Castiglione della Pescaia, men der kører dog enkelte daglige busser hertil fra de nærmeste stationer i Grosseto og Follonica. Det er således i princippet muligt at nå hertil med offentlig transport, men det nemmeste og mest komfortable er dog i de fleste tilfælde at leje en bil. Så kommer du hurtigere til og fra lufthavnen uden at skulle bekymre dig om, hvilke busser eller tog, der passer sammen. Desuden giver en bil dig mere frihed til at tage på ture i området, når du har lyst.

Pakkerejser til Toscana


Vil du slippe for besværet med at bestille feriebolig, fly og eventuelt lejebil hver for sig, kan du bestille en pakkerejse til Toscana hos os, hvilket er ligeså billigt og meget nemmere. For dig giver det desuden den ekstra tryghed, at din rejse så er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.Mere information om vores rejser til Toscana


Udflugter og seværdigheder


Du behøver ikke nøjes med at ligge og dase på stranden. Der er således masser at tage sig til i dette område, hvis du vil have en aktiv ferie i Toscana. Udover windsurfing og andre vandaktiviteter er her for eksempel gode muligheder for at tage på vandre- og cykeltur lidt inde i landet.  Læg for eksempel vejen forbi det tilstødende naturreservat Riserva Naturale Diaccia Botrona, som er på over 1000 hektar og anses for et af Italiens vigtigste vådområder med værdifuld natur. Reservatet er et af de få steder, hvor man kan se flamingoer i Italien.Har du en bil til rådighed er der ligeledes mange interessante udflugtsmål inden for kort rækkevidde. En tur op til middelalderlandsbyen Buriano (omkring 25 min. i bil) kan for eksempel varmt anbefales. Her finder du en borg og en fantastisk udsigt ud mod havet. Vil du opleve essensen af det gamle Toscana, kan du ligeledes køre en tur til Roccatederighi. Denne gamle fæstningsby som ligger ved naturparken La Pietra, er ikke ret stor, men den unikke middelalderstemning i de smalle, charmerende gader er turen hertil værd.Forslag til udflugter fra Castiglione della Pescaia:Mens man er i det sydlige Toscana foreslår vi, at man:
  • Besøger de smukke tufstensbyer, der stammer tilbage fra etruskerne: Pitigliano, Sorano og Sovana

  • Tager på tur til Massa Marittima

  • Og mens man er der, hvis man godt kan lide dyr, tager til Carapax, der er et europæisk center for bevaringen af skildpadder beliggende ved Massa Marittima

  • Kører ind i landet for at bade i de varme kilder Saturnia

  • Vandrer ind i naturområdet Parco Regionale dell’UccellinaEr man historieinteresseret udi etruskerlevn og romerske udgravninger kan vi desuden anbefale udflugter til:
  • Vetulonia, der er beliggende lige uden for Castiglione della Pescaia finder man dette gamle etrusker sted

  • Roselle ved Grosseto, hvor man har lavet udgravninger og fundet levn fra etruskerne og romerne

  • Cosa ved Talamone, hvor man kan se spor efter en antik romersk koloni, og

  • Populonia, der ligger ved Piombino. Her finder man en arkæologisk park, hvis hovedtema er etruskerne.Her finder du information om udflugter til seværdigheder i regionen Toscana


Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

search map