Hotel i Castiglioncello i Toscana

Hotel Tirreno

 
Hotel Tirreno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tirreno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du ikke kun midt i en levende by med alle indkøbsmuligheder og talrige restauranter i gåafstand, du er også kun 60 meter fra strandpromenaden, og til byens togstation er der kun 350 m. Du kan med andre ord lade bilen stå under hele din ferie, hvis du overhovedet har den med! Hotel Tirreno er alt andet end nyopført, ja faktisk går hotellet tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. Hotellets moderniserede 22 værelser giver dig komfort i form af bl.a. aircondition, minibar samt eget badeværelse.

Ideel beliggenhed, både med og uden bil

Hotel Tirreno ligger umanerlig godt på alle måder, for her bor du ikke kun midt i en levende by med alle indkøbsmuligheder og talrige restauranter samt caféer, du er også kun 60 meter fra strandpromenaden, og til byens togstation er der kun 350 m. Og kommer du i bil, så er her intern gratis parkering.

Læs mere om Hotel Tirreno

En sand oase ved kysten

Castiglioncello er præget af en frodig vegetation, og Hotel Tirreno ligger da også i udpræget grønne omgivelser med pinjetræer, nerier, palmer og andet godt fra middelhavsfloraen til alle sider. Hotellet bestyres endnu af ejerfamilien; Gianluca og Riccardo er de to brødre der tager sig af gæsternes modtagelse og betjening. I sommermånederne - fra ca. midt juni til midtseptember - fungerer også hotellets egen restaurant, der tilbyder et varieret spisekort til hotellets gæster: typiske toscanske retter fra indlandet og alt godt fra havet er begge repræsenteret på dagens menu. Ved restauranten er der også en overdækket terrasse, hvor man kan nyde måltiderne eller bare slappe af med et godt glas vin (eller hvad du nu foretrækker) i hånden.

Moderne komfort i klassiske rammer

Hotellet er ikke stort, her er kun 22 værelser. Ca. halvdelen ligger i den ældre villa, med høje lofter, men mere besværlige trapper, og den anden halvdel i den nyere del, som har en mere almindelig lofthøjde og lettere adgang (der er bl.a. elevator). Den moderne komfort på selve værelserne er der intet at udsætte på: aircondition, fjernsyn med satellitkanaler, værdiboks, minibar og eget bad / toilet. Gæsterne kan desuden benytte sig af gratis parkering, gratis cykler, gratis Wi-Fi samt - mod betaling - bar i stueetagen. De fleste af hotellets værelser har hverken balkon eller terrasse. Der findes dog ét værelse med balkon i den ældste del af bygningen og to værelser med egen terrasse, hvorfra man har udsigt fra siden, gennem træerne og forbi et nabohotel, til havet.

Skjul teksten
 
 
search map