Anmeldelser af Hotel Miramare

 
Hotel Miramare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Miramare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Miramare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Miramare som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Miramare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Allan og familien fra Skovlunde boede på Hotel Miramare i Castiglioncello fra d. 29. juli til d. 2. august 2008.

Hotellet var et spændende gammelt familiehotel fra 1912. Vores værelse var noget under standarden til prisen. Uden aircon, og noget spatansk. De havde IKKE tjek på morgenmaden. Kom man lidt sent, men IKKE for sent, var der ikke noget brød, juice mv. Vi måtte spørge til det. Kom man tidligt, havde juicen og andre kolde ting stået alt for længe og var lunkne. Byen er lille, stranden mindre god, mange sten, vandet godt. Vi prøvede et par restauranter og blev positiv overrasket. Vi spiste ikke på hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Gurli og familie fra Give boede på Hotel Miramare i Castiglioncello fra d. 24. til d. 28. juli 2008.

Castliglioncello er en udpræget turistby med især mange italienske sommergæster. Vi nød meget placeringen af vort hotel "Miramare" lige ud til Middelhavet i en park med dejlige skyggefulde træer. Stranden er de fleste steder klippefyldt, og der er ikke så mange fri områder, idet der er næsten overalt er liggestole og badekabiner til udlejning. Vi fandt dog en lille vig til fri afbenyttelse med dejligt Middelhavsvand, hvor vi tog solbad på klipperne og badede rigtig meget. Det er en god idé med badesko, da bunden er klippe- og stenfyldt. Hotel Miramare er stemningsfyldt - smukt italiensk byggeri fra 1912.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map