Hotel i Castiglioncello i Toscana

Hotel Miramare

 
Hotel Miramare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Miramare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Miramare, som åbnede dørene for første gang i 1912, byder på en enestående placering midt i en 8000 m² stor skyggefuld park ved en af Castiglioncellos hyggelige, små bugter med en lille sandstrand og en lille havn.

Her er grundlaget lagt for en afslappende ferie i flotte omgivelser, men mulighederne er også flere for dem, der ønsker aktiviteter. Ganske tæt på hotellet ligger Castiglioncellos pinjetræspark, hvor der findes tennisbane og minigolf, og ønsker man at slentre en tur langs vandet, ligger der er hyggelig strandpromenade nedenfor hotellet. Castiglioncellos centrum og togstation ligger for øvrigt ikke mange minutters gang herfra.

Læs mere om Hotel Miramare

Ud af hotellets i alt 51 værelser ligger 48 af dem fordelt på 1. til 4. sal, som kan nåes med elevator - de sidste 3 værelser ligger på 5. sal; hertil går elevatoren desværre ikke. Værelserne er alle rummelige og enkelt, men pænt indrettede og har eget badeværelse (bortset fra de 3 værelser på 5. sal, som vi ikke formidler), telefon og fjernsyn.

Kommer man til hotellet i bil, vil man sikkert glæde sig over hotellets store parkeringsplads, som naturligvis er til gæsternes fri afbenyttelse.

Skjul teksten
 
 
search map