Anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso
 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ringe service!

Vi blev indlogeret på et værelse med balkon, selvom vi ikke havde bestilt dette - Vi havde dog skrevet hjemmefra, at vi ønskede dette, hvis der blev et værelse ledigt med balkon og var derfor kun taknemmelige. Samme aften (efter at have pakket alle vores ting ud og ind i skabe) blev vi ringet op om, at der var sket en fejl og vi skulle skifte værelse (ingen undskyldning eller andet). Vi flyttede derefter ind på et meget lille og skrabet værelse. Senere finder vi desuden ud af, at de havde prøvet og bilde de gæster ind, som skulle have værelset med balkonen, at de ikke kunne få værelset med det samme, da balkonen ikke var rengjort (de fik først værelset dagen efter de ankom).
Selvom man har bestilt strandsenge og parasol hjemmefra har hotellet ikke noget med det at gøre, men derimod en bar nede på stranden. Vi skulle betale 108 euro for 6 dage, men efter to dage blæste det op, og bølgerne gjorde i 3 dage, at vi ikke kunne ligge ved stranden - Penge fik vi ingen tilbage af, da de mente, at det ikke var deres skyld, at vi ikke kunne ligge på sengene eller bade ved stranden, men derimod naturens skyld! Og så synes de også godt, at vi kunne tænke på, hvor mange penge de rent faktisk havde mistet på ikke at have badende gæster pga. bølgerne (igen ingen undskyldning eller kompensation).
Dagen inden vi skulle tjekke ud spurgte vi i receptionen, om vi skulle have kontakte til tjekout, eller om de tog imod Visa. Dette fik vi et klart svar om, at det gjorde de, så vi behøvede ikke hæve penge. Dagen efter ved tjekout har tonen en anden lyd, da de vil have, at vi skal betale de 18 euro i turistskat i kontakter, da de ikke skal ind på deres konto. Receptionisten er meget sur, og da jeg henviser til, hvad hendes kollega havde sagt dagen før, er der stadig ingen forståelse.
Alt i alt en kedelig oplevelse med hotellet, men en rigtig dejlig by!

Castiglioncello som feriedestination

Byen har dejligt med liv og mange smukke områder. Der går tog til Pisa og Firenze, så lad bilen stå (da trafikken er voldsom inde i de store byer) og nyd en tur med toget.
Der ligger mange lækre offentlige strande langs kysten mod syd. Kør lidt ud fra byen og oplev helt hvide, bløde og meget børnevenlige strande (der er gratis at ligge på).

Hotel Baia del Sorriso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Baia del Sorriso
Dobbeltværelse med havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Baia del Sorriso
 
search map