Anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso

 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Baia del Sorriso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Baia del Sorriso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ulrik og hustru fra Højbjerg boede på Hotel Baia del Sorriso fra den 24. til den 29. juni 2002.

Ja, vores tur har været OK, men heller ikke mere! Jeg ved ikke om hotellet har fortalt jer om vores første nat på værelset. Men vi havde den ret tvivlsomme fornøjelse at være belejret af insekter. Det er så hvad det er. Men disse insekter boede altså under vores dyner da vil løftede dem op.
En eller anden fordrukken "tysk kvinde" fra receptionen kom dog straks op og var kun i stand til at se et insekt " :-) overbærende". Hun burde se dobbelt i hendes tilstand, for der var minimum 100. Ejeren var naturligvis ked af det. Men det var en ubehagelig oplevelse. Og afregne med en kop kaffe kunne de sg ikke engang finde ud af.....
Hotellet virker meget renovationsmodent. Uden der dog var ting som ikke fungerede. Vi tog til Garda bagefter og blev mødt af en betydelig bedre standard, til en meget mere rimelig pris. Jeg synes absolut ikke at Bain del Sorriso var de penge værd...!! Og vi kommer der ikke igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7
 
search map